header009 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 toto jsem uprime nevedel jelikoz seat neni muj fanousek tak ho nejak nesleduji.... v realu jsem to videl jenom v audi A6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 novy znak O3 RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 právě proto že přední LED světla nabízí Leon tak by se mohly dostat alespoň na to RSo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Do OIII sa predné led svetlá nedostanú. V Leone ale fungujú skvele, mal som tú česť odskúšať večer a bral by som ich všetkými desiatimi na rukách aj nohách Inak s tými výbavami je to fakt zaujímavé resp skôr nepochopiteľné - Leon nemá Kessy a ekvivalent Columbusu, Golf a OIII zasa nemajú led svetlá. V Leone nejde vypnúť startstop v užívateľskom profile, v Golfe ide, OIII si už nepamätám, ale zajtra preverím. U nás sa aktuálne rieši drobný problémik s prednou ŠPZ na OIII. Nemôže sa použiť plastový rámček ako doteraz, ale SK legislatíva zakazuje vŕtať či inak upravovať TEČ. Zatiaľ to vyzerá tak, že predné TEČ sa budú lepiť špeciálnou obojstrannou páskou rovno na nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 u OIII jde vypnout S&S, co se týče částí výbav tak to bude asi marketing vymyšlenej ve vlkohradu.... a o rámečku přední SPZ jsem taky něco četl prej tam jsou nějaký čidla myslim na katapult integrovanej v kapotě... přestože mám všude rámečky tak jsem si toho všiml u jedné testovací a docela se mi to bez něj líbí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Určite uchytenie TEČ bez rámčeka vyzerá lepšie, ale tu sa stretli protichodné požiadavky - Škoda žiada, aby bola TEČ chytená bez rámčeka, ale naša legislatíva vyžaduje, aby bola TEČ dostatočne pevne pripevnená na vozidlo ale tak, aby nedošlo k zásahu do TEČ. Zároveň TEČ musí byť uchytená tak, aby ju v prípade požiadavky policajného orgánu išlo z auta demontovať (typicky keď auto nevyhovie cestnej kontrole a dôjde k odňatiu TEČ). Preto je lepenie nie moc vhodné a šróbovanie vyslovene zakázané a používajú sa u nás rámčeky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 (4) Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky. Takze nasrobovat ju kludne mozes ale pri odoberani ju musi policajt dokazat lahko demontovat. Nasrobovanie nie je narusenie celistvosti, aspon podla mna :) . Pod narusenim celistvosti si predstavujem rozpilenie, zlomenie, skratenie, atd. Srobovat by som sa vobec nebal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Já mam svoju prilepenú už asi štvrtý rok a drží ako prizváraná. No ale ako by som ju dal dole, tak to neviem. Asi budem nosiť vlasec na ryby v kastlíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 no tak to je u nás stejně nesmíš tam dát 16tky šrouby jinak jí přišroubovat můžeš ale já bych asi zvlolil a zvolím oboustranku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Na týchto fotkách pekne vidno športový tvar predných sedadiel pre O3 RS (opierky hlavy pevné), niečo na štýl Audi S.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Značku mám přilepenou normální oboustrankou a perfetkni. Podle me to i mnohem lepe vypada ... Ty RS sedacky vypadaji zajimave .... co to tam je na tom stredu u radicky, to vypada jako ovladaci kolecko ...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Ta poslední fotka je Audi a to kolečko je MMI ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Do OIII sa predné led svetlá nedostanú. V Leone ale fungujú skvele, mal som tú česť odskúšať večer a bral by som ich všetkými desiatimi na rukách aj nohách Maju aj nejake adaptivne funkcie? Mozno sa dostanu do S3, alebo pri facelifte O3...ci to nie je realne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Jsem si říkal že mi to připomína audi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Už som dopísal do obrázku, o aké auto sa jedná, to som len chcel ukázať približnú podobu sedadiel pre novú Octaviu RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 (upraveno) tady je oficiální ceník pro SK ceník SK Upraveno Únor 13, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 žial už tam nieje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 (upraveno) omlouvám se špatně jsem to tam vložil, opraveno jinak jsem postřehl že v eleganci nejsou LED světla vzadu ale zase se dají objednat i do ambition, a kessy taky není v eleganci oproti ČR Upraveno Únor 13, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/nova_skoda_octavia_cennik.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Pred tyzdnom a pol som vyplnal formular na testovaciu jazdu u jedneho predajcu v Brne a do dnes sa mi nikto neozval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 To nejsi sam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Nieje mi celkom jasne preco sa nemoze pouzit ramik na EC?Nieje to jedno ci priskrutkujem EC alebo ramik? Niesu nahodou ramiky naridenim EU? Som zvedavy ako to budu riesit v Norsku.Tu ti zoberu cisla hoci kde na ceste za nezaplatenie poistky rocnej dane neplatnej stk. Rapid to ma ako?Ten moze mat ramik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Vpředu rámeček RZ nejde,protože jsou tam čidla od aktivní kapoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Preco by si nemohol mat ramik? Podla mna to bola iba ziadost importera na umiestnenie SPZ na predvadzackach. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 nn, opravdu tam rámeček nejde. Protože rámeček na spzku by byl přímo na částí čidla, které však z pochopitelných důvodů musí být tam, kde je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 (upraveno) oopravdu dopředu rámeček nesmí podle informací z autorizáku tak neoficiální oficiální posup by měla bejt oboustranka... vůbec mi to nevadí honza byl rychlejší Upraveno Únor 14, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 (upraveno) Toho kdo vymýšlel na maxidotu symbol otevřených dveři tak toho bych zavřel na měsic někam...to je zlej sen Upraveno Únor 14, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 co ti na tom vadí? EDIT: aha, neviděl jsem fotku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 zvláštní, takhle to vypadá dost blbě ale v reálu mě to do očí nepraštilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.