Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Do OIII sa predné led svetlá nedostanú. V Leone ale fungujú skvele, mal som tú česť odskúšať večer a bral by som ich všetkými desiatimi na rukách aj nohách :wub:

Inak s tými výbavami je to fakt zaujímavé resp skôr nepochopiteľné - Leon nemá Kessy a ekvivalent Columbusu, Golf a OIII zasa nemajú led svetlá. V Leone nejde vypnúť startstop v užívateľskom profile, v Golfe ide, OIII si už nepamätám, ale zajtra preverím.

U nás sa aktuálne rieši drobný problémik s prednou ŠPZ na OIII. Nemôže sa použiť plastový rámček ako doteraz, ale SK legislatíva zakazuje vŕtať či inak upravovať TEČ. Zatiaľ to vyzerá tak, že predné TEČ sa budú lepiť špeciálnou obojstrannou páskou rovno na nárazník :wallbash:

Odkaz ke komentáři

u OIII jde vypnout S&S, co se týče částí výbav tak to bude asi marketing vymyšlenej ve vlkohradu.... a o rámečku přední SPZ jsem taky něco četl prej tam jsou nějaký čidla myslim na katapult integrovanej v kapotě... přestože mám všude rámečky tak jsem si toho všiml u jedné testovací a docela se mi to bez něj líbí..

Odkaz ke komentáři

Určite uchytenie TEČ bez rámčeka vyzerá lepšie, ale tu sa stretli protichodné požiadavky - Škoda žiada, aby bola TEČ chytená bez rámčeka, ale naša legislatíva vyžaduje, aby bola TEČ dostatočne pevne pripevnená na vozidlo ale tak, aby nedošlo k zásahu do TEČ. Zároveň TEČ musí byť uchytená tak, aby ju v prípade požiadavky policajného orgánu išlo z auta demontovať (typicky keď auto nevyhovie cestnej kontrole a dôjde k odňatiu TEČ). Preto je lepenie nie moc vhodné a šróbovanie vyslovene zakázané a používajú sa u nás rámčeky...

Odkaz ke komentáři

(4) Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky.

Takze nasrobovat ju kludne mozes ale pri odoberani ju musi policajt dokazat lahko demontovat. Nasrobovanie nie je narusenie celistvosti, aspon podla mna :) . Pod narusenim celistvosti si predstavujem rozpilenie, zlomenie, skratenie, atd. Srobovat by som sa vobec nebal.

Odkaz ke komentáři

Nieje mi celkom jasne preco sa nemoze pouzit ramik na EC?Nieje to jedno ci priskrutkujem EC alebo ramik?

Niesu nahodou ramiky naridenim EU?

Som zvedavy ako to budu riesit v Norsku.Tu ti zoberu cisla hoci kde na ceste za nezaplatenie poistky rocnej dane neplatnej stk.

Rapid to ma ako?Ten moze mat ramik?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...