Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Vidím že aj u combi je vo vnutri v C-čku vrchná polovica len nejaká odrazová plocha a smerovka tvorí vlastne len štvrtinu tej plochy, naživo sa mi zdala taká nevýrazná keď svietili koncové LED svetlá a brzdy.. :( neviem na čo tam je tá odrazová plocha, ale mohlo to byť využité viac, u OII svieti skoro polovica tejto plochy..

Odkaz ke komentáři

Kombi je z boku docela v pohode, ale na môj vkus zadok trochu odflákli, netvrdím, že zadok mal byť zrovna ako na baworáku/je to brutálny rozdiel,zbytočne úzke a vysoké svetlá/, ale svetlá mohli byť mierne zapustené do kufra aby auto vyzeralo širšie, takto je to zozadu taká príliš pracovná verzia.

Je to trochu i tim, jak je to focene - OIII asi nejakym rybim ockem trochu. Jinak srovnani usmevny, naprosto jiny dimenze aut, kazdy navic s naprosto nesrovnatelnym rozpoctem umoznujicim ruzna reseni a cilene na ruzny zakazniky... Srovnej odpovidajici auto k te OIII a nebude to tak bit do oci...

edit: v podstate viz krysarruv post...

Odkaz ke komentáři

ajif: nene, nedostaneš :) bohužel některé věci nejde vychytat - není to chyba, ale jde o určitý proces, který je obtížně vysvětlitelný a nedá se jim někdy vyhnout..a na konfigu je větička, která nás "chrání" a to ta, že ceny na konfigu jsou "orientační" a že se máš informovat u prodejce. Co se týče toho skla, podívám se zítra v práci, v hlavě to nemám..

Dix: el.páte dveře nebudou v Eleg. sérii, protože byl posunut jejich náběh a museli jsme je tak vyměnit za jinou výbavu, která nabíhá hned. Elegance by totiž nešla objednat. Co máš na mysli tím Easy open?

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři

ajif: nene, nedostaneš :) bohužel některé věci nejde vychytat - není to chyba, ale jde o určitý proces, který je obtížně vysvětlitelný a nedá se jim někdy vyhnout..a na konfigu je větička, která nás "chrání" a to ta, že ceny na konfigu jsou "orientační" a že se máš informovat u prodejce. Co se týče toho skla, podívám se zítra v práci, v hlavě to nemám..

to já přece vím ;) To byla nadsázka.

A za sklo dík

Odkaz ke komentáři

Asi mysli neco jako ma audi a passat. Ze se kopne nohou pod zadnim naraznikem a senzor to zaznamena a otevre kufr.

výborná věc, známej tuhle nesl nějakej nákup do auta, chtěl zamachrovat tak mával nohou pod nárazníkem a podjela mu ta druhá a už sem ho vezl s výronem :lool:

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

po vikendu pribude i nas, bdu se taky snazit to udelat obsahlejsi, nez jen klasicky kecy novinaru :)

hlavně by to chtělo otevřeně přiznat, že cenově to proti G7 je špatné, a že se ty nůžky s vyššími výbavami bohužel dále rozevírají.

Podle mě O3 vpohodě, jen o cca 15 (Active) až 30 (Ambition, Elegance) výš než by se slušelo. A start/stop za povinný příplatek, to snad mohly být rovnou upraveny základní ceny tak, aby start/stop zahrnovaly ...

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

nejdříve trochu OT, poprosil bych pana Jar_du jestli by mě nepopsal jeho názor na rozdíl u tolik diskutovaných materiálů u OIII mezi GVI a GVII nebo i GV a GVII, jak se Vám bude chtít.

Včera jsem potkal OIII ve městě a dneska jsem uskutečnil STATICKOU prohlídku před školou.

Já osobně vlastním OI,r.v.2000,elegance , na OII nemám nějakou hromadu km a navíc spíš jako spolujezdec než ridič, tak můj názor bude určitě zkreslený, možná i k ničemu.

K dennímu svícení, jsem měl možnost kouknout jak světla svítí ze předu, zleva i zprava a celkem z dálky i když jsem stál 1m od ní. Bylo zataženo. Stál jsem, tudiž jsem byl víš než při sezení v autě. Zdálky byli výrazné, jak jsem se blížil tak světlo zanikalo, 1m od auta když bych o světlech nevěděl tak bych řek že tam nejsou. Což jestli se nepletu třeba u audi nedělá. Na rovince mě to přišlo dobrý, ale v zatáčkách s překážkou v rozhledu nebo za horizontem nevím.

Ke statické prohlídce. Ptal jsem se na věci, který se tady řeší asi nejvíc, buďto toho pan od Škodovky moc nevěděl, nebo dělal že neví. Což mě přišlo docela úsměvný, měl aspoň zkusit ty ohraný řeči než nic.

Jelikož jsem stavař, tak vím jak je těžký udělat něco líbivého pro masu lidí, takže jsem na to bral hodně ohled.

Celkový dojem pro mě o hodně lepší než z fotek, hlavně u interiéru. Byl to skoro základ, černý interiér se mě na fotkách moc nelíbil ale na živo opravdu veliký rozdíl. Lišty jsem uvítal že tam nejsou atd., ale jak jsem zmiňoval tohle nemá cenu někomu cpát.

Ocenil jsem ten prostor, chlapi to se mě tak líbilo. Mám 185cm, 115kg, udělal jsem si hezky pohodlíčko a sednul si za sebe a furt pohodlíčko. Nic mě netlačilo nikde, nevadilo, ani u řidiče středový tunel mě netlačil do nohy. Fakt dobrý. Nebylo nás víc abych zkusil jestli by jsme se nemačkali na šířku.

Kufr furt stejná velká díra, to nemá cenu komentovat.

Jízda bohužel neproběhla, ani nedělám s automobilovými materiály abych je zhodnotil.

P.S. Nejvíc se mě na celý prohlídce líbilo, když jsme prohlíželi kufr a šli kolem slečny a ,,Ježíši, oni si snad prohlížej kufr´´:)

Odkaz ke komentáři

Dix: el.páte dveře nebudou v Eleg. sérii, protože byl posunut jejich náběh a museli jsme je tak vyměnit za jinou výbavu, která nabíhá hned. Elegance by totiž nešla objednat. Co máš na mysli tím Easy open?

Takže ty elektricky vrata budou až od 22KT/13 ? Easy Open-je to keyssy+elektricky vrata s čidlem pod zadním nárazníkem.

Odkaz ke komentáři

ráno v 8 jsem si jí vyzvedl, zatím mám najeto cca 40km, vracet budu zítra odpoledne, možná v sobotu ráno, mám zavolat zda budou mít někoho v pořadníku....

za chvíli to půjdu prolézt a pořádně projet:-)

první poznatky - líbí se mi podsvícení palubky a to bylo za světla, v noci očekávám ještě lepší,

sere mě jak se odráží chromové rámečky v bočních okýnkách u zpětných zrcátek!!

tapece u OII jsou materiálově lepší, vzhledově asi taky, ikdyž jde možná o zvyk.

baterka je zabalená v nějakým hadru bo co to je

rezonují dveře spolujezdce - najeto 1100km

rány od kufru, potažmo zadní nápravy, musím se kouknout zda něco nemlátí v rezervě

rádio hraje o hodně líp v OII, musím kouknout zda jsou vůbec v zadních dveřích repreáky

kaslík u spolujezdce opravdu nesedí

večer dám fotky

chce se někdo na něco konkrétního zeptat?na co bych se mohl kouknout:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...