Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Tak uz take testuju, rano sem si ji vyzvednul, prikladam foto, kde stoji vedle rapida. Jinak zavrit dvere mi slo na poprve u vsech, kaslik take nema popisovany problem s nedoviranim jedne strany. Co me chybi je zadni sterac ... WTF proc tam neni ? Jinak vyhrivane celni sklo, sedadla, 1,6TDI ... pak jeste pridam nejake foto.

031.jpg

o32.jpg

Odkaz ke komentáři

Stanson: trochu info k počítačům:

Základní displej bez MFA:

› Automatická textová hlášení při zapnutí zapalování v 17 jazycích**

(jazyk přednastaven z výroby dle země určení)

› Čas

› Venkovní teplota

› Půdorysné zobrazení obrysů vozu pro signalizaci otevřených dveří nebo kapoty

› Zobrazení km/míle

› Doporučení zařazení rychlostního stupně

› Rychlostní varování (zimní pneumatiky)

› Upozornění na servisní interval

› Driver Activity Assistant - rozpoznání únavy (na přání)

Displej MFA (navíc oproti základnímu displeji bez MFA):

MFA (3 úrovně paměti: od startu, od načerpání, dlouhodobě):

› Průměrná spotřeba paliva

› Aktuální spotřeba paliva

› Digitální rychlost

› Průměrná rychlost

› Ujetá vzdálenost

› Doba jízdy

› Dojezd

› Rychlostní varování (zimní pneumatiky)

› Druhá rychlost***

Maxi DOT (navíc oproti displeji MFA):

› 3,5" TFT displej, černo-bílý

› Další 4 jazyky – čínština, kantonština, japonština, korejština

› Datum a čas

› Úvodní obrazovka

› Palubní počítač zobrazuje navíc teplotu oleje

› Stav vozidla (automatická textová hlášení o stavu vozidla při zapnutí zapalování

+ možnost vyvolat si hlášení i po nastartování)

› Pokročilé grafi cké zobrazení asistenčních systémů

› Kompas (pouze s navigačním systémem)

› Menu (podle výbavy):

› Jízdní data

› Navigace

› Audio

› Telefon

› Vozidlo

Barevný Maxi DOT (navíc oproti Maxi DOTu)

› 3,5" TFT displej, barevný

› Animované zobrazení

› Dopravní značky (pouze v kombinaci s paketem Traveller Assistant)

Kájo, protože to je brané tak, že jim Boule zase něco posílá.

A je fakt, že jim toho chodí z automobilového města fakt hodně a někdy si to i docela slušně protiřečí (zejména v oblasti servisu). Tak se pak netřeba divit, že jsou reakce a nepochopení takové, jaké jsou :rolleyes:

Jako souhlasím s tím, že je toho někdy moc. Ale za to my kolikrát nemůžeme. Třeba jak bylo nedávno rozhodnuto, že se bude připlácet uni za barvy, tak se muselo vše upravit a prakticky během dne to muselo bý na CC, v ceníku, v prodejním programu, apod. No a včera zase přišlo rozhodnutí, že za bílou se nakonec připlácet nebude. Vypadáme jak trotlové, co si tu neumějí dát věci do pořádku :angry:

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři

Dvě naprosto stejné barvy...

kdo ty auta od sebe nerozezna z mistniho fora, tak nevim nevim :D

Kdyby ti obchodníci četli produktové informace, co ji posíláme :wallbash:

Kájo, protože to je brané tak, že jim Boule zase něco posílá.

A je fakt, že jim toho chodí z automobilového města fakt hodně a někdy si to i docela slušně protiřečí (zejména v oblasti servisu). Tak se pak netřeba divit, že jsou reakce a nepochopení takové, jaké jsou :rolleyes:

hele takhle je to ve vsech automobilkach...presne to znam a hrozne jsem se divil kdyz jsem ty infa posilal do site a pak jsem tam prisel a zjistil ze na jednoho cloveka padji veci od 10 lidi na centrale a pochopil...

Odkaz ke komentáři

Normální člověk z fora si to nesplete. Pletou si to jen ty věčný rejpalové a nespokojenci tady

Co na takovy komentar rict..radeji nic :)

Nejvyraznejsi vec, podle ktere jdou odlisit, jsou predni svetla a velikost O3, ktera ale ze vsech uhlu, hlavne na fotkach, neni tak jednoznacna ;)

A kdyby jste cetli vsechny moje komentare, tak jiste vite, ze jsem objektivni. Nemam nejmensi duvod oktavku nenavidet nebo nejak zatracovat :)

Odkaz ke komentáři

GeorgeWWW: nechces tu napsat seznam co by si mel budouci majitel O3 zkotrolovat pri prevzeti noveho auta na salonu? ;-) Opravdu nerad bych si prevzal auto a pak nasledne zjistoval co udelali spatne nebo vubec. Typicky priklad viz predni ramecek na SPZ... Asi ne vsichni prodejci ctou aktualizovane informace. :(

Myslim, ze takove informace pomuzou vsem budoucim majitelum zde na foru u koupi nove O3..

Odkaz ke komentáři

Lucasse: zase to neber tak, že je nějaký seznam, co může na autě špatně. Tohle bych řekl je výjimka. A když to řeknu možná drsně, když srazíš chodce, asi nebudeš koukat na to, jestli Ti vystřelila kapota nebo ne - nejde tedy o věc, která by Tě přímo nějak ohrožovala.

Odkaz ke komentáři

niki - sorry ale pusobis na me snad jako pako...nemusim to davat snad podklady ze kazda znacka ma jistou filozofii designu a tim padem se ty auta k sobe nejak blizi (krome nevyblaznenych frantiku, ktery to meni jako pocasi)

a tady se uz milionkrat reklo, ze bezny clovek se muze prehlednout pri prvnim pohled

my tady tezko budeme delat, ze sme tak blby a nerozslisime to, proto me prijde uz nudny sem porad cpat fotky a reci typu, kdo pozna co je co a hele jak jsou stejny apod. Proste uz je to NUDA. a ze vsichni rikaji ze je lepsi ne Rapid - nejsem si jist :) viz X stranek zpet :)

jsem rad ze nejsem sam, koho ta debata pak uz tolik nebavi ;)

pojdme resit co bude noveho nebude a ne tyhle kraviny.

PS - v pondeli vyjde 1.clanek o mem hodnoceni/testovani/dojmech (exterier a interier), muzete si pak udelat obrazek o mem azoru - rozhodne to auto neglorifikuju, naopak jsem si u psani rikal ze jsem asi moc kriticky ;)

Odkaz ke komentáři

Geurge : no hele to si nemyslim, pokud ta kapota je rozdil v tom, ze chodce odvezou do nemocnice vs ze ho nalozej do pytle.

Takhle jsem to samozřejmě nemyslel. Chtěl jsem tím naznačit, že tím majitel vozu není nějak ohrožen na bezpečnosti, že by mu nevystřelily airbagy nebo podobně. Ale druhá strana mince je samozřejmě z pohledu chodce..

Odkaz ke komentáři

Nevím, jak můžou psát "už". Když vezmu, že výroba začíná už v týdnu 22 - stejně jako u Superba, který bude představený za chvilku - tak se bude zase nějakou dobu vyrábět auto, které bude muset být hned z linky zakryto a bude stát na továrním skladě..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...