Maxim Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Ahoj kluci, mám možnost do svojí octávky sehnat maxidot za rozumny peniz, ale mam trochu problem. Mam octavii 2004 elegance s budikama do 240km/h diesel 81kw, ale maxidot je anglicky do 220km/h + míle. Je problém to přehodit? Co všechno budu potřebovat abych ten maxidot měl do 240km/h a jde ho naučit česky?? Popřípadě kde sehnat nějaké ty polepy budíků na jiný styl. Děkuji za odpovědi a rady. Mějte se a mnoho km bez nehod. (přidávám foto) Ještě jednou díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 sehnat polepy a přehrát obsah. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 nebo ho nechat tak a jenom přizpůsobit... česky bude mluvit a stav km a spotřeba bude taky v našich mírách.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sensej Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Ten maxik je tiez do 240 km/h :-) Koli tej cestine prehrat ako pise Cosby. Ja by som to nechal tak - (polepy super,s MPH/hod nema kazdy a anglicky tych par slov zvladnes :-) ) Sorry za spam ale nedalo mi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 (upraveno) Díky za rady kluci, jsem rád, že fórum funguje jak má:) Cosby a když mám doma ty originál budíky do 240km/h tak stačí z nich vyndat polepy, přehodit, přehrát a pojede to? Co všechno k tomu potřebuji, popřípadě dalo by se s tebou nějak domluvit na tom přehození? Mám to k tobě kousek, přítelkyně bydlí ve štramberku a tu audinku obdivuji,co jdu kolem senseji neomlouvej se:) je to fórum a máš nárok na to se vyjadřit;) Upraveno Únor 17, 2011 uživatelem Maxim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Udělám to,ale není to jen tak.Musí dolů ručičky a pak je znova zkalibrovat a taky polepy pro klasické budíky a maxidot jsou rozdílné.Musí se rozstřihat,protože když nemáš maxidot,máš uprostřed kontrolky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 vysral bych se na to... všechno budeš mít jak u evropských budíků, jenom kilometry budeš mít obojí..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 pokud se na to vykašleš, tak při prodeji tam vrať původní budíky, moc lidí by to asi zrovna nepochopilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak toho maxidota uz objednaneho mam. Ještě bych se zeptal jestli nevíte o někom, kdo vyrábí ty polepy? na zakázku? díky. Jinak díky za názory a až to dorazí tak ti cosby napíšu co a jak a nějak se určitě domluvíme. Ještě jednou díky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 znami co bral tak bral RS polepy na TDi od tady toho delane na zakazku polepy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak tyhle polepy určitě objednám ve stylu RS.Pobočku mají i v Ostravě.Cena je taky dobrá.Super ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 (upraveno) Tazzy a ty víš kde to přesně je?? jinak díky Libore za info, snad se pán ozve:) Už jsem psal email i na icq a nic :D Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem Maxim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Zatím nevím,pouze jsem se díval na stránky a jsou tam uvedene pobočky,bez adresy.Budu to zjišťovat až v koncem března. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.