JOHAN Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Začal mi zlobit přepínač světel.Na parkovačky se rozsvítí i mlhovky.Přední svítí občas i v poloze vypnuto. Budu kupovat jinej,ale stejně se zeptám,jestli se dá třeba nějak vyčistit. Kdyby ho někdo měl tak bych ho koupil.Rok 97 (červenej),přední mlhy,štelování jasu. Podobnej problém mám i se stěrači.Přestala jít polohoha dolu (jednotlivý stírání) Všude maj většinou přepínače s tou páčkou na cyklování,ale já mám bez. Tak kdyby někdo věděl,budu rád za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 mrkni sa tuto, je to sice o podsvieteni, ale rozobera ho tiez, tak sa mozes inspirovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Jo jo díky.Na tohle jsem se díval.Zajímalo spíš ale jestli pomůže to vyčištění. Ale díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Niektorym to pomohlo, to ale zistis najskor ked ho otvoris. ak nema vypalene kontakty, tak vycistenie pomoze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.