Pokec Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Zdravím..Mám ruplou manžetu...Jaký postup by jste mi doporučily k výměně!!!Na poloose je special klíč????Octavia 1,9 Tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Nikdo neporadí,jak nejsnadnějc to udělat???Nikdo to nedělal??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Je to blbá a špinavá práce a navíc je třeba auto zvednout nahoru. Neumím si představit dělat to jen na heveru. Doporučuji nechat si to udělat v servise. Výměna v servise není tak drahá, aby ti to stálo za to trápení a špinění ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 přesně tak, zavezl bych to do servisu a večer oželil pár piv v hospodě a zaplatil servisu. Tohle je strašná práce, jednou jsem to dělal na golfu 2 a už nikdy více ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Sice pozděm,ale přece. Snad si to ještě pamatuju... Na poloose je "dvanácti" hraná matka. Takže potřebuješ ořech. Myslím, že je to velikost 32. Vysadíš spodní čep z ramene a dostaneš se k tomu. Když koupíš manžetu tak spony by k ní měli bejt nový a dávaj k tomu aj vazelínu. Kupoval jsem manžetu od Spidanu... Vazelína tam případně patří "Há nulka". Je to špinavý,ale není to nějak extra náročný a dá se to aj na heveru před garáží. Dělal jsme to dvakrát (pomáhal mě teda kámoš) pač se nám ji poprvý podařilo píchnout šroubovákem když jsme dotahovali ty sponky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Zdravím...tudíš jak vysunu homokineťák z náboje kotouče,tak jeden mi podrží poloosu a já z ní srazím tyčkou a kladivem ten homokinet??Není zajištěný nějak na té poloose??Je to jak felicie třeba,že na poloose na tom tisícihranu(na kterém je navléknutý kloub) je jen rozpěrné pérko???né žádná segrovka?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 To Spooky:Mám taky manžetu od spidanu..Nevíš prosímtě,naco je k tomu i takový velký šroub a podlozka vydutá a plastový kroužek..????To patří kam??Ještě je tam tvrdý drátek natvarovany...Poradíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Březen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Tak kolegové...Manžeta vyměněna na heveru sem to dělal..necelé 2 hodiny práce a je to..Špinavej jsem byl,ale umeju nádobí a jsou jak nové:-))))) Jen sem nepochopil,naco tam dali do sady velký černý šroub... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 nejsem si úplně jistej zda jsem tam ten šroub měl,ale myslím, že ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pplkmdk Odesláno Červenec 3, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2021 Octavia 1 combi 96kw..snazim sa vymenit vonkajsi homonokineticky klb na strane spolujazdca ale ani za boha neide dolu..ci uz ho vybuchavam kladivom alebo mam aj stahovak na klby a nic ani snim nehne (skrutka dotahovana razovym utahovakom a hm nic) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 10, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2021 To je právě ono. Na relativně mladém kusu to nějak vše jde, ale jak jsou větší roky tak běžný servisní návody už nestačí. Radši pak servis, tam už si nějak poradí...možná někdy radši nevědět jak... tak asi tak všeobecně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.