Přejít na obsah

alu kola na octavia kombi

Doporučené příspěvky

borikgs: proc by se nedaly? Staci se tady trochu podivat po foru a odpoved bys nasel za par minut...

Admini at to tu zamknou.

Tady je treba jedno tema.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3144

Dalsi tema o alu.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1394

omlouvám se za moji lenost :)

Jo tak to je paráda mě totiž kamoš říkal že to dře o podběhy a takový věci ale taky se mi to nezdálo takže dík chtěl bych dát alespon 17 takže to je paráda

Odkaz ke komentáři
Guest certik.kajik
Mrkni do sekce Vase Octavie a procti tam par temat, uvidis, ze s tim zadny problemy nejsou. :)

Zdar pánové. Můžete mi někdo poradit? Koupil jsem 17 ALU ET35, jak mi poradil kolega v práci, že je tam má. Teď jsem objednal Dunlopky 225/45/17 a kolega řekl že je tam nedostanu, pač mám 7,5J a on má 7J a prý je to tip ťop. Máte někdo zkušenost, aby mi to neškrtalo o lem? Myslel jsem že směrodatné je ET a zbytek šíře jde do vnitřku vozu a už né ven. Díky. Karel

Odkaz ke komentáři

Proc bys je tam nedostal? Vyrid kamaradovi, at nechytraci. Nechapu, co by na tom melo byt tip top...

Ja mam na 8J rafku 215. :) Klidne dostanes na 8J rafek 205 gumu. Vubec kolegu neres, akorat ti nakeca nejaky kraviny. Kdyz bys mel nejaky dotaz, zeptej se radsi tady na foru, urcite tu dostanes lepsi rady. :)

J je oznaceni pro sirku rafku, logicky cim vetsi J, tim sirsi rafek. Takze kdyz das 225 na 7J rafek, bude delat takovy balony, kdyz das 225 na 8J rafek, bude logicky vic natazena. Ale nejaky skrtani o lem s tim nema co delat.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Jo, nebo tak, nekde je tady na to tema, jen se mi to ted nechce hledat a vyhledavac vyhodi spoustu temat. :) Nemyslel jsem to J samotny, ale to cislo u toho.

Jen si pamatuju, ze jsou asi 2 druhy, ale u osobaku je to snad jen to J a cislo urcuje sirku, ne? :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Guest certik.kajik
JJ číslo je šíře,J je patka,jsou to dva údaje.

Houmik mě nejdřív špatně pochopil, ale dohromady jste mi poradili ;) Díky. V půli března mi přijdou gumy, tak se pak také pochlubím. Díky kluci :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...