Deko Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Vytece ti a nejde moc tocit. Cerpadlo jde na prazdno, tak neni dobre moc jet. Muj stelovak nejde moc nahoru, je delanej na max snizení, ale dam si serii at se v zime moc toho neposere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Ahá, tak doufám , že mě to nepotká .. Co máš za štelovák ? JOMa ? Já vyšrouboval zadek na max a podle toho předek a mezi lemam a pneu mam 6cm .. Ale tak zas ten komfort na origo podvozku .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Vytece ti a nejde moc tocit. Cerpadlo jde na prazdno, tak neni dobre moc jet. Muj stelovak nejde moc nahoru, je delanej na max snizení, ale dam si serii at se v zime moc toho neposere. Ale ty poruchy po nás jdou :o ,letos je zvlášť úrodny rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Jeste mi prdne tesneni pod hlavou a jdu se houpat. ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Řízení mám za sebou taky, ale není to nejhorší práce, spíš ta suma nepotěší. V seznamu možných poruch bych nezapomínal na altík, startér, klimakompresor, brzdový/spojkový válec a co třeba teprve spojku? :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Haha tak pisu co je nove .... starter, altik, spojka + valec, brzdy, vyfuk, castecne turbo, ted rizeni, tlumice + ulozeni, loziska predek/zadek, cepy, ulozeni napravy predek/zadek, tesneni vika motoru, svicky a tuna dalsich pi**. Dale nove motorky ve dverich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Tak to smekám, to je prakticky nové auto... Taky toho mám dost vyměněno, ale obávám se teď spojky a altíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 No ted kdybych to prodaval tak bych byl ..... tim padem mi vydrzi krapek dele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 no stejně až bude V6 tak to bude auto na celý život :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 No s V6 to jde do kytek. Moc velky problem sehnat za normalni cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Tak nemůže to být normální cena, když se jedná o nenormální projekt :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Tak pocital jsem cca 25 tis za motor v dobrem stavu a ne 30 tis za total katastrofy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Tak uz zije :D Zitra geoska a bude hotovo. Ale je to koza ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 VYBORNĚ TY JSI RYCHLÍK!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 VYBORNĚ TY JSI RYCHLÍK!!!! Co Rychlík, -- BLÁÁÁZEN!!!! ( v dobrém slova smyslu !) :lol: On kdyby auto rozšmelcoval na droboulinké kousky, tak ho do týdne má spravené a ještě pěknější než před tím! :palec: :palec: :P :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Diky :D ale to by snad udelal kazdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 VYBORNĚ TY JSI RYCHLÍK!!!! No pan ředitel nesmí chybet v nedely to proto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Ti dam vole reditel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Offroad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 DEKO KONEČNĚ MŮŽEŠ V KLIDU ZAPARKOVAT K PATNÍKU :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 DEKO KONEČNĚ MŮŽEŠ V KLIDU ZAPARKOVAT K PATNÍKU :lool: To same sem mu psal, kdyz mi dnes poslal MMS :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Deko, Ty ještě nevíš co je offroad .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Deko konecne to tvoje auto vypada normalne Delam si legraci ;) Martas ted jsi mu to nandal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Nenandal mi nic. Bo po zime to pude zase dolu :D Pro me je to ted silene houpave a vysoke :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Tak to Ti verim. Ja mel ted na leto prvne 17" a nizky profil a kdaz jsem dal zimaky s vysokym profilem tak se mi to zda uplavane... Ale houpani mi nevadi kdyz furt litam po D1 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 (upraveno) Já mám na tý fotce snad probodaný gumy na tom autě.:rolleyes:Nebo to má ten Martin opravdu tak vysoký? Upraveno Prosinec 5, 2011 uživatelem MAIDEN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Ne on to ma tak vysoko. Skoda, ze neni fotka jak jsem nejnize z cele sezony vedle jeho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Na nějakém srázku uděláme další fotky těch Vašich ležících aut a té mojí nakopnuté kozy ! Deko, hlásím se na svezení v té Tvojí káře, strašně mě zajímá tvrdost podvozku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Haha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Po tomhle snížení museli bejt ty poloosy opetelený od nosníku co :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.