Přejít na obsah

Červenka/ Octavia 1,6 :-D - serie .... co si prošla životem uprav :-)

Doporučené příspěvky

Zde graf, hodnoty jsou z chipu a je tam i serie v grafu.

A ty jsi byl u mě??? Nic o tom nevím. Myslím, že máš auto krůček od toho aby tam ten výkon byl.

Ten graf je docela OK a kdyby jsi se stím svezl tak by ti to vyhovovalo. Jenže vás všechny zajímají rekordy a ne jízdní pocity. A pochybuji, že jezdíš stabilně do 6500ot.

S FUNem jsem mluvil a tvrdí, že rozhodně nedošlo k prokluzu kol, a log jsem neviděl, ale evidentně ti tím pádem neustále ufukuje turbo, a máš málo paliva. Benzín není nafta a úprava a řešení problémů není snadné jako u TDI. Není výkon, přidá se nafta. Zde však není rotačka ani PD a tlak paliva je zcela závislý od elektrického čerpadla. Stejně tak hraje roli regulace a stav benz. filtru. Dále moduly a svíčky. Bez toho se výkon nad 4000 kde by měl jít ještě nahoru, neprojeví.

Takže závěrem, než budete mít blbý kecy, tak si připravte nějaké peníze, přijeďte, uděláme diagnostiku,zkontroluji stav, přenastavím a změřím a pak teprve můžete kecat. mot

PS..jinak auto :palec:

Odkaz ke komentáři

Oni asi věděli, proč ty benzínový motory rovnou dělat s víc koňma laugh.gif když to pak jde těžko navýšit. Naštěstí je tohle to, co mě trápí nejmíň, dokud pořád ujedu 5er BMW a OII Tdi (jako v pátek), tak jsem spokojenej lol.gif

Jdi tvrdě do nich Deko, ať pravda vyjde najevobiggrin.gif Ale nezasírej si tu tim vlákno, máš tu hezký fotky a pak tamty žvásty, no fuj

Odkaz ke komentáři

ne ne neberu to jako spatnou vec :lol: fuci Ty to perfektne :lool:

EDIT: Jenom me zajima cim je to natacene, neni to Nikon D3100 nahodou :huh:

Náhodou to je přesně on a ty máš bludišťáka za správnou odpověď. :pivo: Poznal si to podle nechutného zvuku doostřovaní?

Jinak to nefouklo černý dým. Podle mě to měl studené jen studené.

Odkaz ke komentáři

DEKO: proc maj oba pasici schovane predni okinka ze by je mely taky tmave ? nebo jin nefungovala klima ? a nebo ze to tolik zere ze ji muzuo zapnout jen na hodinu a potom si otevrou okínka :D

Tak okna apod neresim, je to proste dane a nebudem hledat dalsi veci. :palec: Pasici meli tuto ucast v programu uz tyden, takze nekdo od nich sedi na webu. Ale pry nedali pokutu (nebylo proc), takze respkt z nasi strany byl jasny ze :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...