Vladan Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Zase nakej sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 (upraveno) Takovej malej no, dokonce i kontrola byla a to dva kousky :lool: Upraveno Květen 6, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 kola na té stříbrné jsou parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Ti dneska vydelaly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Zase tak horke bych to nevidel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 (upraveno) Tak sem prihodim pak fotecek z dnesniho VW srazu CZ/PL/SK u KFC Bylo moooooc fajne Upraveno Květen 6, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Pěkný a srázek jsem koukal na fotky, že luxusní, Poláci se asi trochu víc nebojí to poslat dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 ten motor je luxusně čistej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 DEKO: proc maj oba pasici schovane predni okinka ze by je mely taky tmave ? nebo jin nefungovala klima ? a nebo ze to tolik zere ze ji muzuo zapnout jen na hodinu a potom si otevrou okínka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Zde graf, hodnoty jsou z chipu a je tam i serie v grafu. A ty jsi byl u mě??? Nic o tom nevím. Myslím, že máš auto krůček od toho aby tam ten výkon byl. Ten graf je docela OK a kdyby jsi se stím svezl tak by ti to vyhovovalo. Jenže vás všechny zajímají rekordy a ne jízdní pocity. A pochybuji, že jezdíš stabilně do 6500ot. S FUNem jsem mluvil a tvrdí, že rozhodně nedošlo k prokluzu kol, a log jsem neviděl, ale evidentně ti tím pádem neustále ufukuje turbo, a máš málo paliva. Benzín není nafta a úprava a řešení problémů není snadné jako u TDI. Není výkon, přidá se nafta. Zde však není rotačka ani PD a tlak paliva je zcela závislý od elektrického čerpadla. Stejně tak hraje roli regulace a stav benz. filtru. Dále moduly a svíčky. Bez toho se výkon nad 4000 kde by měl jít ještě nahoru, neprojeví. Takže závěrem, než budete mít blbý kecy, tak si připravte nějaké peníze, přijeďte, uděláme diagnostiku,zkontroluji stav, přenastavím a změřím a pak teprve můžete kecat. mot PS..jinak auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Tyjo furt se budete dohodovat o čipech... :( Davide, máš nějakoou poruchu - takhle Ti to nemůže pískat. Obzvlášť mě dostal ten poslední hvízd, když už není slyšet motor. Jen píííísk. :lool: Měl bys to vymontovat a namontovat ke mě, ať máš klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Jirina5: mas pravdu, taky uz me to jejich chipovani tady unavuje :-/ video pekny, Dekovi to piska solidne, asi zacnu taky premyslet o tom prehozeni bov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Jo unavuje a psat argument, kde je jasne ze clovek jen tak neprehodi veci za 40 tis :lool: :lool: Mame pripravenou jeste jednu vec. Zkusime a pak muzu jit tvrde do boje a nebo sklapnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 pekne video, jenom mu to trosku zakourilo cernej dym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Profukuje mi turbo prece :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Oni asi věděli, proč ty benzínový motory rovnou dělat s víc koňma když to pak jde těžko navýšit. Naštěstí je tohle to, co mě trápí nejmíň, dokud pořád ujedu 5er BMW a OII Tdi (jako v pátek), tak jsem spokojenej Jdi tvrdě do nich Deko, ať pravda vyjde najevo Ale nezasírej si tu tim vlákno, máš tu hezký fotky a pak tamty žvásty, no fuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Profukuje mi turbo prece :lool: ne ne neberu to jako spatnou vec fuci Ty to perfektne :lool: EDIT: Jenom me zajima cim je to natacene, neni to Nikon D3100 nahodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Super fotky tak i video..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 ne ne neberu to jako spatnou vec fuci Ty to perfektne :lool: EDIT: Jenom me zajima cim je to natacene, neni to Nikon D3100 nahodou Náhodou to je přesně on a ty máš bludišťáka za správnou odpověď. Poznal si to podle nechutného zvuku doostřovaní? Jinak to nefouklo černý dým. Podle mě to měl studené jen studené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 DEKO: proc maj oba pasici schovane predni okinka ze by je mely taky tmave ? nebo jin nefungovala klima ? a nebo ze to tolik zere ze ji muzuo zapnout jen na hodinu a potom si otevrou okínka :D Tak okna apod neresim, je to proste dane a nebudem hledat dalsi veci. Pasici meli tuto ucast v programu uz tyden, takze nekdo od nich sedi na webu. Ale pry nedali pokutu (nebylo proc), takze respkt z nasi strany byl jasny ze :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Náhodou to je přesně on a ty máš bludišťáka za správnou odpověď. Poznal si to podle nechutného zvuku doostřovaní? Jinak to nefouklo černý dým. Podle mě to měl studené jen studené. mam ho taky jinak ja vim ze to nezakourilo, delam si trosku prdel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 tak bez pokut to úplně nebylo, polak dostal 5tis. pokuta a půl roku zákaz s vozidlem do čech za značku za sklem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Paradni video! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Tak blbost, ale nasralo me to fest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 chápu , tohle fakt nasere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Ty budes tak mlatit tou hlavou, at si ji jednou rozbijes. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 To je vul :lool: :lool: -> :wallbash: Tak jsem si dneska sehnal novou rezervu na kos a jedna momentka, stale mame problem jezdit v Ostrave. Lizo dole, 1,5 cm vyse a stale skrtame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Ten s tou zlutou kozou vzadu beztak nemel problem ani s lizatkem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Ta zluta koza mi znicila bov :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.