Přejít na obsah

octavia by mysterx888

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Kolik si spotreboval materialu na kompletni vytlumeni dveri??

a kde mas mdf podlozky pro ten 2. par repro?? jak ti to tam bude drzet? ten 2. par bude taky komponentni?

Co tiim chces dosahnout?? vetsi hlasitosti nebo vic basu ze dveri??

vytlmene uz mam davno 3x dynamat na odidve dvere+ 2x do vnutra takze = 5xdynamat :lol: .

ten druhy sa prisposuje podla tapacir,vrtacku a na plech ano bude stredobas.

tie co mam teraz su HERTZ mille MLK165 http://www.automultimedia.cz/hertz-mlk-165 je to na SQ-kvalita ale ja chcem aby to robilo aj male show takze budem to mat medzi SQ a SPL.

zostava 4kanal do aktivu na 4 stredobas(2ohm) a 2x vysky(4ohm),2kanal na subwoofer(4ohm) ak ho predam tak si kupim 2x25/30 a dam to do 2ohm.

baterka PC4000 napajace 50qmm plus a 50qmm minus.

post-757-1258060362_thumb.jpg

post-757-1258060372_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Hezký autí a krásny barva (hlavně protože ji mám taky :palec: )No teda máš tam pořádnou muziku :palec: kolik kilo tý izolace padlo na vytlumení :( ? tolik muziky bych nesne při tolika km co ted najezdim doufám že ji máš jinak furt v garáži protože kdyby si mi do takovýho auta někdo vloupal to bych si zešedivěl.

Odkaz ke komentáři

Tak to se ti asi taky tvoří ten kekel na víčku od oleje co? já mám taky 2005 ale už mám ted 100tkm...a furt se mi tam dělá ten humus. Se spotřebou sem na tom stejně vejdu se skoro vždycky do 6.5 a to jezdim dálky i město dost často...na nádrž kolem 800km což si myslim že na benzínáka je dost slušný :palec: taky bych rád jednou pohárek, ale nemám ani za co bych se o něj pokusil...snad příští auto...at se ti jenom daří :palec: hezky postupuješ jen bych se bál tý váhy hudby mě to už takhle bez ničeho přijde lenivý :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

mě se ty neony libily snad jen jednou a to bylo nějaký crx položený na zem a bylo po dešti krásně se rozlilo pod celým autem,ale tohle taky ne...ještě nějaký samolepky přes celý auto a FF křídlo na zadek . Jinak barva pěkná a myslím,že se kní hodí decentnější styl úprav....

Odkaz ke komentáři
vytlmene uz mam davno 3x dynamat na odidve dvere+ 2x do vnutra takze = 5xdynamat :lool: .

ten druhy sa prisposuje podla tapacir,vrtacku a na plech ano bude stredobas.

tie co mam teraz su HERTZ mille MLK165 http://www.automultimedia.cz/hertz-mlk-165 je to na SQ-kvalita ale ja chcem aby to robilo aj male show takze budem to mat medzi SQ a SPL.

zostava 4kanal do aktivu na 4 stredobas(2ohm) a 2x vysky(4ohm),2kanal na subwoofer(4ohm) ak ho predam tak si kupim 2x25/30 a dam to do 2ohm.

baterka PC4000 napajace 50qmm plus a 50qmm minus.

jak muzes mit v aktivu zapojenych 6 repro ( 4 stredobasy a 2 vysky) na 4k zesik? nebo sem to spatne pochopil?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...