LukášV Odesláno Září 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Je to tak jak píšeš ,bohužel :) A on to koupil s hudbou , nebo bez ? Mě v tom už chyběl akorát rám a 1.8 motor :) Tak pak dávej fotky jak clio vypadá jestli budeš moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Je to bez muziky a bez kol... ;-) Jooo motor 1,8 by se mě v tom taky líbil... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Tak s autem se delší dobu nic nedělo , tak se ozvalo samo o péči . :( Na třetím válci se rozpadla žhavička - rozklepala píst , rozklepala hlavu , ohla ventily .. Ani nebudu zmiňovat , že jsem na jaře chtěl žhavičky měnit ,ale řekl jsem si startuje to tak co bych to řešil Takže je objednáno : -Sada kroužků na 4 písty -Sací a výfukové ventily -Hydroštely -Těsnění pod palici -Píst jsem sehnal jetej v supr stavu (43tis km) -Hlavu jsem sehnal taky jetou (43tis km) Když jsou dole rozvody tak jsem si řek , že by byla škoda tam nedát větší hlavu čerpadla ( z 10mm na 12mm ) :D No a když už je venku z auta motor , tak jsem se rozhodl že vyměním origo dvouhmotu , která vibrovala za jednohmotu . Takže novej setrvák , lamela , přítlačák. Lamelu jsem nechal obložit materiálem HDS57 (organika) no a v neposlední řadě jsem sehnal dlouhou 5q převodovku EWT . :D Pro porovnání : na 5ku série: 4500ot. 208km/h na 5ku EWT 4500ot: 242km/h Pár foto - vůbec nestíhám fotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Přes víkend je motor a převodovka v autě. Dnes by se měli nalít provozní kapaliny a následně zkušební start :) Tak uvidíme jak se zadařilo. Jinak jsem měnil ještě všechny podtlakové hadičky , které byli zpuchřelé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Tak po delší době ale přeci. Auto jezdí jak má,už nevibruje díky jednohmotě a EWT převodovka nečekal jsem , že to bude až takové :D Krásný přesný řazení a hlavně když člověk jede okresku + dálnici tak se auto tak ztišilo a uklidnilo . Fakt doporučuji Takže GO se zadařila a teď už jen doufám , že oktule bude sloužit a sloužit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Prošel jsem si u motoru něčem podobným jako ty, měnil jsem tedy jen pístní kroužky, gufera na ventilech, škrtící klapku + nějaký čidla a téměř všechno těsnění na motoru a musím říct, že chování motoru se změnilo hodně a i celková pružnost je o dost lepší než před opravou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 I když jsem říkal , že ten znáček nikdy dávat nebudu , tak teď mi tam docela sedí. Dostal černej look po dehetu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Mas ji fakt peknou a vymazlenou. Jen ten znacek dej dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Já musím souhlasit s Dekem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Ja mel taky Rs na 55kw :D jinakmpekne veci. Takove investice by se mi do auta taky hodili :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Tak včera proběhl den oprav a co hlavní den zimního setupu . V rychlosti : Nové řidící + spodní čepy , konečně krytky tlumičů v uložení , spodní kryt motoru + plastíky na vedení vzduchu . Co se týče zimáků tak co jsem je měl na origo 15'' al discích tak ty jsem prodal a od kamaráda dostal orezlé plecháče. Ty jsem nechal opískovat , nanést na ně vrstvu hliníku a následně černý matný komaxit. Závažíčka jsem natřel alkytonem aby tak nesvítili a pak gumy načernil - všechno musí mít svou péči :) Auto jsem celkově zvedl o 4cm a dal dopředu zástěrky ( mam i zadní ,ale nevím nevím jestli je tam dávat ,zatím tam nešli). Ve středu jde auto ještě na laserovou geošku a pak to už to bude snad vše co jsem chtěl udělat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Nacernil do prvni kaluze. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 foto II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 čim jsi napatlal to stavítko? Mám taky a někde jsem čet že se z toho rádo dělá pevnej podovozek a rád bych tomu taky předešel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Hale já dlouho hledal info .. Informoval jsem se i na DP přečti viz níže : http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=89860&highlight= Nakonec jsem koupil od mogulu tuhle žlutou vazelínu , která odolává hlavně vodě. Zhruba po jednom dnu to krásně vytvrdlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Dík moc, hned zítra ji koupim a taky to ošteřim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Jo jo, ja jsem pred tydnem to daval este dole a mel jsem velkej problem uvolnit matice, predtim jsem nic nedaval na ten navid tak jsem snizoval 3cm na prednim dilu celej den... Tak gdyz to budu prezouvat na zimni tak budu muset taky neco nastrikat, neco jsem dostal s podvoskem naky sprej tak to udelam nim... Ale sebojim ze to uz neposunu ty matice ze to je tak zapeklo ze to neposunu uz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Jo jo, ja jsem pred tydnem to daval este dole a mel jsem velkej problem uvolnit matice, predtim jsem nic nedaval na ten navid tak jsem snizoval 3cm na prednim dilu celej den... Tak gdyz to budu prezouvat na zimni tak budu muset taky neco nastrikat, neco jsem dostal s podvoskem naky sprej tak to udelam nim... Ale sebojim ze to uz neposunu ty matice ze to je tak zapeklo ze to neposunu uz No každej řiká , že nemaže ,ale přesně jak píšeš zatuhne to hned.. Hlavně jak bude zima . sníh,sůl ... Jinak zas nějaké novinky :D Dečky jsem koupil pro kožené sedáky , prý to v textilních sedačkách hřeje o dost víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 kolik stojí ty dečky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Kabeláž nově udělaná za 1200 dečky 3500 a ovladač a jednotka 1500 - také nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Tady je videt ze kdyz vis co delat a znas to tak jde vse Prohlidl jsem si celej serial tveho "obouchanka" a 70% veci bych viubec nevedel jak udelat a 80% veci bych neudelal neb bych se bal na to vubec sahnout Dalsi vec je ze kdyz neni garaz nebo aspon strecha (nad auto) tak si sam poradne nic neudelas Auto je moc paradni - sikovnej panicek - krasne autiko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Lubane děkuji za chválu ,ale zde na foru jsou lepší auta :-) Jinak dečky jsou už pod potahem. Moc se mi do toho nechtělo , už jen kvuli tomu abych pak ten potah neměl špatně napnutej ,.. tak jsem sehnal čalounici , která udělala jednu sedačku za 300,- . U řidiče dokonce opravila boční vedení na opěradlu , které se prý drolilo a se vším všudy si řekla 800,- Hlavně jsem jí to tam odvezl v pátek dopo a v sobotu před obědem již volala ať si pro to přijedu :-) Ve škodovce jsem koupil origo plastové držáky kabelového vedení ,ať to nějak vypadá a konektory se samovolně nepincaj. Akorát mě mrzí , že jsem měl pouze bílé kabelové pásky a né černou , která by tak nesvítila do očí ,ale co je to pod sedačkou a nebude to zas až tak na očích :-) Nu takže ted už jen naroubovat tu elektriku a zatopíme si pod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 (upraveno) Nádherná proměna,moc fandím Upraveno Listopad 23, 2011 uživatelem Dakie necituj obrázky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Taky fandim! Jen s tim vyhrevem sedacek, chtel jsem se zeptat. Taky mi vedou nejake kabliky z pod sedacky ale je tam jen konektor a konec :D Je mozne, ze tam to vyhrivani mam, jen to neni dokoncene? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Vyfoť to co ti tam vede . ;) Co je přidelané u sedačky a co Ti leze za dráty z podlahy z koberce. Já v těch sedačkách nemam ani aribagy. A vedl tam kablík od pasů - ta kontrola jestli jsi připotanej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 No z podlahy mi prave nic nevede, jen nejaky kablik je pod sedackou, omylem jsem ho tam zahlidl jak jsem vysaavl :D Ja taky nemam ani airbagy a ani ten snimac toho, jestli jsem pripoutanej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 No tak jestli to je tak jak píšeš , tak je to kablík od pásu - tam kam ho zacvakneš. Kontrola připoutání .. To máš nějakou skládačku to auto ne ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 TO snad ne :D No ja videl jen kablik :D o vikendu snad bude cas, tak to prozkoumam blize :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.