kovicek Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 (upraveno) Tak sem taky davam tu moji srdeční zaležitost.... Jedna se o Škoda Octavia 1.6 55kW ( Nato že mam 19 let mi to stačí ) Rok.v 1998.. Barva Červenááá ...Dne 30.8 jsem si splnil mali dětsky sen a koupil jsem si Škoda octavie.. Upravi jsem zatím žadne nedělal ale na jaře se to změní...Mam v planu tonovani skel,,a nove Tuning narazniky a prahy....později snížení.. Tak a to je asi zatim vše Upraveno Březen 3, 2011 uživatelem mischicka Odtsraněny nadrozměrné fotky - varován jsi byl několikrát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Zdravicko sefe Tak te vitam jeste jako 18ti lety (zitra uz 19) :lool: :lool: Ale i tak preju hodne stastnych km. a Ver tomu ze si rikas, ze je to jen 55kw, ale daji se slusne upravit ;) a taky se s nema da zazit spousta zabavy tak at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 (upraveno) Vitej u nas. Auto super, urcite tady najdes hodne inspirace. ,a nove Tuning narazniky a prahy.... A na tohle se tesim. ;) edit: Jenom v rychlosti, aby te za to zbytecne nehonili admini pozdeji. Bod c. 6 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=boardrules Upraveno Únor 28, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Zajímavé, kolik stála ? Vrať ji a kup moji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Tak sem taky davam tu moji srdeční zaležitost.... Jedna se o Škoda Octavia 1.6 55kW ( Nato že mam 19 let mi to stačí ) Rok.v 1998.. Barva Červenááá ...Dne 30.8 jsem si splnil mali dětsky sen a koupil jsem si Škoda octavie.. Upravi jsem zatím žadne nedělal ale na jaře se to změní...Mam v planu tonovani skel,,a nove Tuning narazniky a prahy....později snížení.. Tak a to je asi zatim vše ja už sem si sni zažiil dost..a doufam že ještě zažiju..jako 55kw nic moc..ale stačí a tech 180 jsem sni už dal....a tak vše nej k zítřejším narozkam Zdravicko sefe Tak te vitam jeste jako 18ti lety (zitra uz 19) ;) :) Ale i tak preju hodne stastnych km. a Ver tomu ze si rikas, ze je to jen 55kw, ale daji se slusne upravit a taky se s nema da zazit spousta zabavy :lool: tak at slouzi :lool: ja už sem si sni zažiil dost..a doufam že ještě zažiju..jako 55kw nic moc..ale stačí a tech 180 jsem sni už dal....a tak vše nej k zítřejším narozkam Vitej u nas. Auto super, urcite tady najdes hodne inspirace. A na tohle se tesim. ;) edit: Jenom v rychlosti, aby te za to zbytecne nehonili admini pozdeji. Bod c. 6 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=boardrules nwm nějak co myslíš??? Zajímavé, kolik stála ?Vrať ji a kup moji :) dik ale jsu rad co mam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 (upraveno) Cist umis, vid. ;) Tak klikni na odkaz a precti si bod c. 6 Upraveno Březen 1, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 (upraveno) Zdravicko sefe Tak te vitam jeste jako 18ti lety (zitra uz 19) :( ;) Ale i tak preju hodne stastnych km. a Ver tomu ze si rikas, ze je to jen 55kw, ale daji se slusne upravit :lool: a taky se s nema da zazit spousta zabavy :lool: tak at slouzi :) Mimochodem jsem se dival na tvoji...jak jsi ji vykuchal vnitřek..!!! sem čuměl ja bych to už asik nevratil na zpět :-D Cist umis, vid. :) Tak klikni na odkaz a preci si bod c. 6 jj umim :-D Vitej u nas. Auto super, urcite tady najdes hodne inspirace. ;) A na tohle se tesim. edit: Jenom v rychlosti, aby te za to zbytecne nehonili admini pozdeji. Bod c. 6 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=boardrules a to je platné až od zítřka :-) ještě nějake Upraveno Březen 3, 2011 uživatelem mischicka Odtsraněny nadrozměrné fotky - varován jsi byl několikrát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Vitej mezi nami :D Muj nazor shodny s Houmikovym, ac ho nevyjadril na plnou hubu; tedy: na tuningove narazniky a prahy se vykasli, jen to zprasis, Octe nic takoveho proste neslusi :lool: ale vsude se tu mele dokola heslo: 100 lidi, 100 chuti Preju bezproblemovy provoz a hodne sil a financi do uprav a zkraslovani auta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Vitam Te tady a drzim palce pri upravach at okta slouzi :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Vitej mezi nami :D Muj nazor shodny s Houmikovym, ac ho nevyjadril na plnou hubu; tedy: na tuningove narazniky a prahy se vykasli, jen to zprasis, Octe nic takoveho proste neslusi :lool: ale vsude se tu mele dokola heslo: 100 lidi, 100 chuti Preju bezproblemovy provoz a hodne sil a financi do uprav a zkraslovani auta :D Souhlasím stebou..!! Nervy na to nějaký tuningový nárazníky a prahy. Radši kup pěkný kola a hoď to na zem..:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 presne tak, protoze pokud chces "levny" tuning tak budes mit nervy s dopasovanim :/ A jestli chces at to pasuje budes platit jak mourovatej :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 kovicek: Ja tam vidim, ze to plati pro prilohy vlozeny po 1.2.2011. Dnes je 1.3.2011. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 kovicek: zmensi si velkost foto, porusujes pravidla fora... maximalne rozlisenie 1600*1200 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Vitej mezi nami Muj nazor shodny s Houmikovym, ac ho nevyjadril na plnou hubu; tedy: na tuningove narazniky a prahy se vykasli, jen to zprasis, Octe nic takoveho proste neslusi ale vsude se tu mele dokola heslo: 100 lidi, 100 chuti :D Preju bezproblemovy provoz a hodne sil a financi do uprav a zkraslovani auta :o mam vybrane naranziky ktere maji atest pro celou EU..takže v poho....njn jsu mladej a v tuningu se mi to líbí kovicek: Ja tam vidim, ze to plati pro prilohy vlozeny po 1.2.2011. Dnes je 1.3.2011. no sem se o měsíc sekl Souhlasím stebou..!! Nervy na to nějaký tuningový nárazníky a prahy. Radši kup pěkný kola a hoď to na zem..:o pokud se to uděla pěkně sluší ji to...a ja si hodlam dat zaležet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 No ja ti nevim .... radeji kdyz "tuning", tak listy do barvy, posadit dolu, pekne kola, vylestit lak a vyhrat si s audio/interier. Ale asi budes pomahat silnicarum v zime co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 (upraveno) Kluci, kdy pochopite, ze kazdy nemuze mit auto krasny. Sorry, ja musel. kovicek: Co mas ve svetlech? Upraveno Březen 1, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 vítám tě tady taky, na "leping" se vykašli fólie, kola, vyleštit, vyčistit intoš a pořádné audio :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Kluci, kdy pochopite, ze kazdy nemuze mit auto krasny. Sorry, ja musel. :) kovicek: Co mas ve svetlech? modre diody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 rikal jsem si, ze tam budou asi ledky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Vítám tě mezi náma, octa vypadá hodně zachovale , jinak přeju hodně štěstí s úpravama a na ostatní se vykašli, je to tvoje auto, tak si tam dej co se tobě líbí, sice taky nejsem zastáncem tuning prahů a nárazníků, ale pokud se ti to líbí, tak není co řešit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Jenom s tema diodkama ve svetlech, je to hezke, ale zkus si radsi koupit bile (PCR proti tomu nic nema, proti tem modrym trosku mudruji) a zarovky OSRAM COOL BLUE (pokud chces muzu Ti jedny poslat, mam doma novou sadu), bude to mit lepsi efekt :) A co se tyce uprav, jen upravuj upravuj, at je na co se koukat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Jenom s tema diodkama ve svetlech, je to hezke, ale zkus si radsi koupit bile (PCR proti tomu nic nema, proti tem modrym trosku mudruji) a zarovky OSRAM COOL BLUE (pokud chces muzu Ti jedny poslat, mam doma novou sadu), bude to mit lepsi efekt A co se tyce uprav, jen upravuj upravuj, at je na co se koukat a za kolik by jsi mi je nechals?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Zdar pane kolego: Vítám tě v OC a rád tu vidím další předface ksichtík Už je nás tady málo s předface.......... ale vypadá pěkně ta tvoje červená láska :) ;) Já bych na to necpal nějaké maxi nárazníky to auto je pěkné samo o sobě! Dej tomu nějaká kolečka čirá světla z L&K a bude to gůůůt. Přeji ti mnoho spokojených km bez nehod a ať ti okta slouží jak má!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Zdar pane kolego: Vítám tě v OC a rád tu vidím další předface ksichtík :) Už je nás tady málo s předface.......... ale vypadá pěkně ta tvoje červená láska ;) :) Já bych na to necpal nějaké maxi nárazníky to auto je pěkné samo o sobě! Dej tomu nějaká kolečka čirá světla z L&K a bude to gůůůt. Přeji ti mnoho spokojených km bez nehod a ať ti okta slouží jak má!! Jo diky..Ale zklamu tě na jaře bude face ksichtík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 a za kolik by jsi mi je nechals?? http://www.tuning-car.cz/zarovka-h4-cool-b...ada-2-kusu.html Tad to mas. jsou uplne nove. I s postou bych Ti je za 300 nechal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 http://www.tuning-car.cz/zarovka-h4-cool-b...ada-2-kusu.html Tad to mas. jsou uplne nove. I s postou bych Ti je za 300 nechal ;) .. je diky..ale ja tady ty mam :-D.... ale mam prozbu..chci si dat lišty na naraznikach do červena..jak spravně nato?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Sundat a nechat nalakovat... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Sundat a nechat nalakovat... ;) ale chci si to udělat doma...mam už sprej..ale nwm jestli to stačí nebo musi byt nějakej zaklad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 (upraveno) Nastrikat zakladem na plasty, pak plnicem, obrousit pod vodou, nastrikat barvou. Navod na strikani plastu je nekde tady. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showforum=92 Ja daval kolem 1000 Kc za to lakovani predni a zadni listy. Doma bych to nedelal, za ty spreje taky neco zaplatis, pak srani s tim... Upraveno Březen 3, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 ja si myslim ze si to sprejem neudelas ja to skousel (a este ja s tim umim delat) a na konec to nevyslo super... Jak rika jenda nehat aby Ty to negdo nastrikal...protoze sprejem to neudelas dobre jak s kompresorem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.