Spooky1 Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Tak mě to nedalo a zakládám vlákno aj golfínovi, po domácku zvanému Géčko. Jedná o 1,9 TDi motor 1Z. Když jsem do něho poprvé v Jirkově u Chomutova usedal, po podpisu smlouvy tak na budíkách svítilo prý poctivých dle VAGu 177771 km. Výbava bych řekl dostačujicí. Klima, el. okénka a zrcátka. Upředu sportovní sedačky a čtyřbodové pásy. Nová ložiska v zadu, nové brzdy komplet. Nefunkční ABS, prý čidlo, které bylo k auto nové. Když jsem ho šel měnit tak jsem ale zjistil, že je daný kotouč bez ABS proto chyba čidla. Auto je trochu horšího stavu kastle,ale jinak po technické stránce se jeví naprosto v pořádku. Motor má přiloženo na vstřikách z 81kW a místo výfuku je holá trubka. Hnedka jsme ho vyšrouboval trochu nahoru, vyměnil chromové trio za kouřové blinkry od In.Pro a ještě musím pořešit mlhovky abych mohl dát střední krytku. Světla půjdou dolů a bude se dávat Vento front.Další věcí bylo vymontování sedaček a výměna za polosporty z edice PinkFloyd s výhřevem. Při včerejší výměně jsme nechali vyndané koberce pač se bude muset na jendom místě vyvařit podlaha a u řidiče bylo po zimě dosti mokro tak aby to trochu vyschlo rovnou. A to je zatím vše tak tady pár foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Mas zase o zabavu postarano, vid. At ti to slape, az se udela lepsi pocasi, prijedeme se ti na to mrknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 tak doufám, že budeš jezdit na srazy i Géčkem :D já tomu mýmu říkám Glf :( ať slouží a úpravy jdou od ruky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Zacne jezdit na srazy VW-clubu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 to ne, tam nejsou moc OK lidi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 (upraveno) Taky jsem to slysel. Kamarad ma G3 a moc se do ty komunity nehrne. Rikal, ze jsou spis lepsi takovy jejich lokalni srazy, kdyz se ty lidi znaji, ale na ty celorepublikovy urovni to je hnus. Minule se snad pohadali na srazu a poradatel odjel hned druhej den nebo co. :D Upraveno Březen 2, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 jsem zvědavý co se z toho vyvrbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Škodík: Taky jsem zvědavej... HOumik: Jen dojeďte, rád vás uvidím... Dakie: Na VW srazy budu jezdit oktou a na škoda srazy géčkem... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 (upraveno) jinak mám doma jedny zadní lampy (na pokusy) kryt pod motor-plast a myslím ještě něco....jestli se ti to bude hodit dej vědět....jinak jsem měl na něj i velký brzdy ,ale použil jsem je na stolek, škoda.ještě se kouknu co mám .....mě je to k ničemu Upraveno Březen 2, 2011 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 srry, že sem lezu, ale kryt pod motor a velký brzdy by se hodily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 velký brzdy? Jako myslíš větší než z GTI? Kámoš dotáhli GTI na díly a brzdy chtěli kucí pro sebe a porád se jim válej doma a měli s nima špatný úmysli, takže půjdou kompolet brzdy z GTička. a budu mít 5x100 :D Jiříku,ale určo bych asi nějaký věci upotřebil aby jsi to nemusel vyhazovat... :D Dakie: Ramena by měli bejt stejný jak na GTi tak na TDi že? Poloosy seděj to už vím. Jen jestli to vyměníím aj z ramenem nebo budu muset na prase převrtávat rameno na spodní čep... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 čoveče to netuším, ale juknu do ETKY :D tak rameno je tam pouze jedno pro všechny motory ;) já už musím zachovat rozteč 4x100 protože mám kola do kterých sem dost investoval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Já kola žádný právě nemám tak si to můžu dovolit ;-) Asi se nabrzdy zkusím domluvit ke kámošovi na zvedák... abych to nemusel páchat v garáži. No uvidíme. Docela se na to těším a jsem zvědavej jak budou brzdit a fungovat. A to začalo tím, že nefunguje ABS protože pravej kotouč je bez ABSka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 oni se dělí kotouče na ABS a neABS? to jsem ani nevěděl co je tam navíc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Zevnitř takovej proužek na kterým snímá to čidlo. Alespoň tak jsem byl poučen... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 a co tam máš za kotouče? 256ky? jsem nikde nenašel, že by byly 2 čísla, ani v ETKA.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Jsou kovový... ;) Jsem je neměřil. Opravdu nevím,ale nejspíš serie co tam má bejt... Ti to zkusím vyfotit když si po víkendu vzpomenu pač zítra jedu koktou pryč a telefon to pobere.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Tak jsem tenhle týden nestihl ještě vubec,ale vubec nic. No musím to už dojet přihlásit aby to bylo v cajku papírově a sehnat někde ty pásy abych mohl začít jezdit. Jinak včera dorazila maska, tak dneska zkusím doladit světla, zítra je slepit a pak to přehodit nějak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Tak jsem se v neděli ještě malonko pověnoval Géčku a vyměnil těch pár věcí co byly připravený... Okta je teď bohužel malonko zanedbávaná,ale nedá se nic dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Tak včera na Géčku dodány zatmavené mlhovky a krytky do nárazníku, přidělány nové SPZky a už zase můžeme jezdit. Dneska by měli dojít origo pásy ještě a bude to prozatím vše ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 to lízo máš nějaký odrbaný, kde s tím jezdíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 to lízo máš nějaký odrbaný, kde s tím jezdíš? :) Není odbraný jen trochu sšpiněný jak jsem nabral bahno, kyž jsem jel přez pole... Jinak s tím jezdím úplně všude... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Jen tak... pro radost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 já nevím, ale mě ten vento předek na krátkým golfu nesedí,nemůžu si pomoct... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 A to mě zase jo... A vo vo vo tom to je... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 (upraveno) Tak na oktávku se zatím scháněj ještě nějaký věci tak trochu změna na golfu... Přišlo v zimě mračítko tak jsme ho konečně dneska nandal... Upraveno Březen 22, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 ta žlutá kapota už zůstane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 No já doufám, že celej golf takhle nezůstane... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 A nezůstal. Géčko už je prodaný a má nějakej pátek novýho majitele. Koupil ho kamarád takže ho mám pod dohledem a stále jezdí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.