lazaruslong Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Ahojte, jde odkódovat audience když jsem bez pinu a bez nálepek na rádiu? Shodou okolností mi bylo odpojeno rádio a jsem bez pinu, zajel jsem do autorizáku, kde mi řekli, že z rádia jsou stržené štítky a že to můžu tedy hodit do koše. existuje ještě nějaká šance že to pojede? nebo ho mám fakt zahodit? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 není problém vyčíst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Tak mě pobavily autorizované servisy. Byl jsem s tím bloknutým rádiem u nás ve městě a tam mi řekli, že autorádio už nikdy nepojede a že ho můžu klidně vyhodit. Tak jsem si řekl, že zkusím jiný autorizovaný servis v jiném městě a hle autorádio jede. Může mi tohle někdo vysvětlit? Jak si tohle můžou dovolit servisy, které by měly mít punc kvality továrny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Rádio,který je originál v autě namontovaný,tak to se samo opět přihlásí.Není potřeba žádný hledání kodu.To,že si měl strhaný štítky,vypadá spíš,na to že si ho někde koupil a chtěl si zjistit kod,né? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Už v autě bylo a bylo se všema štítkama. Nevím co hoši v prvním servise dělali, jestli ho vůbec vytáhli, nebo se na to vykašlali...Hlavní je, že mi jede:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šíma Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Nevím,čemu se divíš,čorkaře a jejich kupce by měli trestat stejně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 pokud to radio už v autě bylo tak nemůže chtít kod!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 jasne.radio v aute bylo.jen jsem si nechal prekopat klimu a vymenit budiky a menila se nejaka jednotka canbus a diky toho to chtelo pin,ktery jsem nemel.tot vse:)stitky na radiu jsou.stacilo jen predlozit maly technicak a za 15min jsem jel spokojene domu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 tak to potom jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Já nechal dodělat MaxiDot a v servisu za deset minut a 170kč mi PIN vyčetli bez problémů. PIN k rádiu nedávají což je škoda ale ne pro Škodu Šíma: Když neznáš okolnosti tak se hned neoháněj trestáním. První post a nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 No z těch prvních příspěvků tohoto tématu bych taky pochopil že to je kradený. O tom že vyměnil půl elektriky auta píše lazaruslong až níže.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Zdravim, chtel bych se zeptat na ten kod k radiu, koupil jsem nove radio a stare chci prodat, jak zjistim kod stareho radia? Jedna se o audience Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 ve škodovce ti ho řeknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 jj reknou, ale za 200kc az 350kc (uz jsem se informoval), ale to se mi davat moc nechce kdyz to radio prodam za par kacek (bez MP3).. Nevite nekdo nahodou kde v aute ci radiu sezenu ten kod? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Kontaktoval bych MB, rádio jsi si jednou zaplatil, dle mého úsudku jsou ti povinni PIN zdělit bezplatně. Doložil bych papíry o koupi auta s tímto rádiem a trval bych na svém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 pokud koupil auto s rádiem tak nepotřebuje kód - auto ho zná pokud koupil nové autorádio ve škodovce tak mu kód dají pokud koupil čorku z internetu musí to risknout jestli ji poznají ve škodovce a nebo někomu zaplatit za zjištění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 Je to čtvrtá varianta: radio vyndal ze svého auta a chce ho prodat s pinem, který neví ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 jj ctvrta varianta, radio jsem koupil s autem, tudis puvod radia nevim.. Ted jsem si koupil jine a stare chci prodat, jenomze nevim ten blbej pin.. poradi nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 ja kdyz pujcoval dadackovy streama, myslel jsem ze mam kod nalepenej v navodu od radia (driv to tak delali). Kdyz zajel do skodovky ze to chce udelat rekl jim vin myho auta a vyreseno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krysm4n Odesláno Říjen 27, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2024 5 varianta auto je zešrotovàno ale rádio vytaženo takže jak ten kód získat. Edit stavím si simulátor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.