Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

Presne tak. :D Taky jsem byl kdysi trouba a prohlasoval, ze si vetsi kola jak 16" na auto nedam. :P

Martyp: No jo, ale ty moje kola uz se nevyrabi, ze bych prodal 17" a koupil 18". Jiny na to auto nechci, takze mam smulu. ;)

Odkaz ke komentáři
Martyp: No jo, ale ty moje kola uz se nevyrabi, ze bych prodal 17" a koupil 18". Jiny na to auto nechci, takze mam smulu. ;)

V poho,nechtel jsem,aby sis to vzal nejak osobne.. :D Skoda,mels to vzit rovnou a bylo by.. :P Ale tak jak to mas slozeny na zemi,tak aspon z fotek ty kola vypadaji vetsi,nez jsou,takze pohoda.. :D

Odkaz ke komentáři

Martyp: Ne, ja si to neberu nijak spatne, priznam se, ze jsem nad tim uz premyslel, ale bohuzel jsem se zaseknul na tom, ze tyhle kola uz nekoupim. :D Jo, to me taky uklidnuje, ze ty paprsky sahaji az do obvodu. ;)

Ovi: To chce prave do prace jezdit jinym autem. :P

Odkaz ke komentáři
Martyp: Ne, ja si to neberu nijak spatne, priznam se, ze jsem nad tim uz premyslel, ale bohuzel jsem se zaseknul na tom, ze tyhle kola uz nekoupim. :D Jo, to me taky uklidnuje, ze ty paprsky sahaji az do obvodu. ;)

Ovi: To chce prave do prace jezdit jinym autem. :P

tak ted se snazim ale porad to nejde a driv sem nejezdil vubec a v budoucnu treba taky nebudu... :D

Odkaz ke komentáři

určitě 225/30 nebo 225/35.. spíš 225/30

Moc to prožíváte.. jezdim 225/35/19 na hodně sportovnim podvozku po praze absolutně bez problému... 225/30/20 bych zkousnul ... pokud je pneu foukaná na nějakých 2,6 baru tak je celkem u zadku jestli tam je 17", 18" nebo 19"

Odkaz ke komentáři

jo ty 18" se tady někde dost řešili.....já nevím, je to opravdu dost individuální, protože mám ted na autě provizorně 17" s tvrdou gumou (klasická 225/45) a normálně mě ta jízda nebaví, protože to je hlučný jak školní vejlet na Mácháči a už se nemůžu dočkat až to půjde do pryč.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...