Dodo-Kolín Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 to 'Dakie': Jo ale ne originální RS kola, že? Vím že to jde podle typového listu, cert. TUV atd.... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 originalni RS by sis musel nejak resit pres skodovku, ja mam normalne TUV a typovy list od Alcaruna AEZ kola a vyrizeno. jakmile ti zapisou rozmer tak si v klidu a muzes si tam dat i RSa cili zapsat treba Dotz Hanzo ve stejnym rozmeru jako jsou RS 17ky a hotovo a od ty doby si tam muzes dat 17ky jaky chces, v mem pripade 18ky zadnej nazev ti do TP nedavaji, jen rozmer disku a pneu Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 a kdo se baví o origo RS? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 taky mi nejak nedochazi kde se tu vzalo original RS v tomhle vlakne vitto: zajimalo by me co by se musel ostat aby nekdo prisel na to a posleze resil ze nesedelo ET, nerikam tobe ale treba pripad tech RS disku. Malo ktery vyrobce dela 7.5Jx18" s ET51 jako ma origo RS. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 bratře toho scouta co sem dal Vašek si vem jako inspiraci Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 mozna jsem slepej a nevidim na nem nic jineho nez obrovsky kola a ze je dost u zeme. Nerikam ze to neni hezky, je to jen potvrzeni ze kola delaj auto a zajimavym snizem tomu muzes dodat tu komunistku na dortu. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 taky jsem když jsem dal na Octu 17" říkal, že větší ne když mě náčelník přemlouval. No a dneska jsou tam 19" a tak hrozný to není. JEn se musí koukat po dírách Vitto, došla SZ? Půjde to? Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 taky mi nejak nedochazi kde se tu vzalo original RS v tomhle vlakne vitto: zajimalo by me co by se musel ostat aby nekdo prisel na to a posleze resil ze nesedelo ET, nerikam tobe ale treba pripad tech RS disku. Malo ktery vyrobce dela 7.5Jx18" s ET51 jako ma origo RS. Presne tak, nepoznam znacku, ktora bezne predava 7,5" x18" s ET 51 (alebo pre Audi A3 dokonca 7,5x18" s ET 54)...Vidim v tom zamer Skody - aby bol majitel auta nuteny kupovat orginalne disky... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 petr 81 - pracuje se na tom jako Dakiemu, ja ti neodepsal, ted mi to teprve doslo...ale zadal jsem to a je to nekde mezi Olomouc Praha Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 děkujeme pane továrník Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 no problemo, trochu sem se do tech typovych listu zamotal tady Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Takovych kecu a fotky zadny... Tak ja se zase stavim na kukacku cca za mesic, treba se neco udeje :) A ty blby kecy o 17" jako malych kolech, ze vas prsty nebolej frajeri!! Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Presty ne, ale uz mam objednany chranice na zuby, abych si je po ceste nevymlatil. Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Všechno nejlepší k dnešním narozkám Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 jj, všechno nejlepší k narozkám!!! Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 gratulace, vše nej, a hodnou paní prezidentovou Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 tez se pripojuju.. fse nej! Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 To jak tu dal Vasekk toho scouta krásně opět ukzazuje, že kola dělaj auto Je super vidět, že to jde i bez různých lamino sraček okolo celého auta, ale pěkně do origa a podtrhnout to podvozkem a kolama, krása Kucí, já už asi taky stárnu :) :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 tiež sa pripájam ku gratuláciám.. všetko najlepšie k narodkám.. Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Vše nej pane prezidente.... Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 zis 27... je to bylo fajn no hele tak vse nej !! Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 dekuji chlapci vsem :lool: ad badys - souhlasim teda s tema kolama a podvozkem :) Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Cele vlakno mu tu vsichni s tim pranim k narozkam ZAHLTITE! :lool: No uz se ti to blizi k 30ce! Vse NEJ, hodne zdravi a at se ti vse DARI... :) A jedna klasika... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 v pohode :) na aute se ted stejne nic neresi, dikly jsou doma, hleda se zadni naraznik a penize :lool: diky za prani pane Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 vitto vše nej k narozkám Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 ty kjaaavo vrchni Lama ma narozky, ja myslel ze o vikendu nemam plan a vidim bude parba u prezidentu. Vittousi vse nej, at ti baracek pekne stoji, zdravi dost a at te manzelka (P) moc nezlobi. Bylo by treba si trosku zjendat disciplinu Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Tyyyy voe, prezďa má dnes narozeniny! :) Tak vsechno nejlepsi panacku! Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Vše nej k narozkám a hlavně hodně zdraví!!! Btw: O origo RS kolech jsem začal psát já, prt. origo RS (včetně ET) do TP zapsat nelze. Přes Škodovku to je vyloučené. MRK SEM A když teda chcete extrém: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky