chjetjov Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 ANOOO začíná to chytat ty správný gráády :( už aby to bylo komplet :D byl jsem se podívat ve škodovce jestli tam není nějakej zadní nárazník, a sice byl i se senzorama ale bez laku za 6 tis nechápal jsem :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 hm to je na pikachu, muzu mit kompletni s lakem za 4500 ale ne s moji barvou :lool: Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Tak kdyz se v tvoji barve nedela budes muset lakovat tak jako tak :lool: Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 diiiiiky uz sem byl z ty kritiky nervni, ale kdyz sem to tam prilozil a drzel u toho ten prah tak jsem si liboval a tesil se uz chybi jen doresit zadni naraznik a lakovani :D jinak uz vsechno mam na par drobnosti... premyslim ze to vezmu klempirovi nejakymu na opravu tech dulku a promacklin jestli to nejde nejak udelat a pak bych to mozna nechal polepit na jinou barvu cely....ovsem k tem kolum a vsemu by prisla na radu asi jedine bila...ale to je zatim jen takovy napad, budto z gruntu prestrikat cely auto a nebo polepit... jedním slovem renovecars.cz je to borec Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 diky za tip pane, zkusim Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 stejně tak karosar.cz nemůžu si toho borce vynachválit. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Na kraosar.cz sem taky slysel jen chvalu.. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Ahoj Vitto, koukám, že se skoutík klube z kolíbky, neuvažoval jsi o lakování těch všech doplňků? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Taky me to napadlo, ale pak jsem si rikal, ze do barvy je to blby, to by zanikly. Kdyby je dal do cerny leskly, tak by musel nalakovat i zbytek veci na aute... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 ono je to lakovany samo o sobe nejakou spesl barvou ze to nei jen plast, uz sem se o tom bavil s jednim klukem ale do barvy urcite ne, nebyl by tam ten kontrast Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 tak já nemyslel do barvy auta, ale do jiné, třeba stříbrné apod. k tomu stříbrné střešní nosiče a boční lišty .... Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Ahoj Viktore, jestli chceš dobrej lak tak může vřele doporučit www.autoserviscervenka.cz :smich: Mám tam už nalakovanejch asi 60 aut a super. Dělaly tam i to moje auta dvojbarevný a teď spravujou Gowstrovi ten jeho práh :) Martin Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 to Tejna: Hlavně fotky laku Fordu Capri jsou bomba Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Karosar.cz byla super volba a nemůžu si je tam vynachválit - přijel jsem tam, kouknul na defetky, dohodli jsme se na velice příznivé ceně a za 4 hodky mi volal at si pro to přijedu, že to je hotový.. hluboce před jejich prací smekám. Lakovaný plasty na scouty jsem už párkrát viděl. Na mladoboleslavsku jezdí červenej a stříbrnej scout, kterej má všechny ty "plasty" v barvě auta. Na auto, který se chce tvářit jako 4x4 (a neberte to zle) se mi to moc nelíbilo. Jako kdyby se to hodilo k zemi tak by to bylo možná zajímavý. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Viktor se tvářit nemusí, on ho má (4x4 a tamtoho taky, ikdyž jsem ho neviděl ) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 K čemu je čtyřkolka která je hozená k zemi? To pak uplně ztáci smysl,ne??? Stavitelný podvozek je jiná káva ale cenově asi dost náročná záležitost. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 super ideologie vsechny Subaru WRX, Lancer Evolution apod jsou 4 kollky uplne nahovno protoze lezi u zeme :) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 to Ol@f: Nemíchej jablka s hruškama. U těch aut co jsi citovál jde hlavně o přenos výkonu - který Octa nemá Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 micham zamerne pac k extremnimu vyroku pridavam dalsi extremni. 4x4 system co ma octa neni zadna slava a vic se hodi na silnici nez do terenu, takze to zase az tak nemycham. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 ;) mýchat? Seš asi extrémista, ne? :P Ale chápu chceš přitvrdit muziku. Já mám 4x4 vlastně náhodou. Mám to hlavně na hory pro příjezd k chatě nebo na ryby. Asi tak... Tedy pro mě snížená Octa 4x4 je na 2 věci... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Dodo: :P :D :D pěkně!!! ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 jasne ze chci pritvrdit, driv jsem byval nekonfliktni a nic jsem z toho nemel tak ted jsem konfliktni a bavi me to vic. ;) :P :D :D Nerozporuju na co ty mas nebo nemas auto (a to hlavne protoze jsme u Viktora ve vlakne). Viktor tu jasne uvedl proc chce auto s haldex, a taky ze v lete by vlastne vubec nevadilo to poslat dolu a ze potrebuje 4x4 vlastne jen v zime. Pak jsem prijde Roman a placne co placnul. Tvrdim ze haldex v OII ma prinos prave na silnici a v situacich (kdy je povrch kluzky) vic nez v terenu, takze tim ze tu 4x4 snizis tak rozhodne neztraci smysl, ciste teoreticky by se na silnici mohla chovat jeste lepe. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Mě by zajímalo co z toho máš teď? ;) Právě proto že jsme u Viktora ve vlákně tak bychom mu ho neměli zbytečně zaplňovat. Roman vyjádřil názor (se kterým se ztotožňuju o pár příspěvků dřív ZDE). Když je názor jiného pro Tebe plácnutím je to Tvůj problém. Tvé tvrzení respektuji, ale Haldex využívám jinak. Nicméně OII 4x4 a Subaru či Lancer jsou jablka, hrušky i švestky pohromadě :P Howgh! Zpět k tématu. Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 já tady ale absolutně nemluvil o tom, že by to měl vitto snížit, mluvil jsem o tom, že kdyby byly ty plasty v plaku tak by asi vynikly lépe...ale to nebyl návrh na snižování...jasný že 4x4 má svůj důvod Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 zaijmava debata, klidne pokracujte ;) ja chapu a souhlasim malicko s olafem, kdo to tady cte tak vi ze ja mam 4x4 jen a pouze kvuli zimnimu obdobi abych se vyhrabal z vesnice a abych na druhou vesnici dojel na chalupu pod jested. na to mi haldex v OII uplne staci, co se tyce leta, premyslim o stavitelnym podvozku (abych prave v zime vubec vyjel - stejne pro 4x4 je max snizeni 5cm co sem zatim zjistil) a tim padem mit scouta trochu u zeme na 18kach a to by sakra drzelo stopu :P uz ted na gumach s tou 4x4 v nekterych meznich situacich citim jak se to prida a paradne drzi, a to je seriovy podvozek. cili snizovani prichazi v uvahu, lakovani tech plastu do nejake barvy asi urcite ne, premyslel jsem o cerne leskle ale malicko se bojim jak to bude vypadat a taky jak dlouho to takhle vydrzi hezky cerne leskly, nehlede na to kolik by to muselo stat. barva by mela byt kontrastni aby to vynikalo, scout sem se z toho rozhodl udelat prave kvuli tomu kontrastu a do nej uz mam i kola :D radeji opravim ty promackliny, zkusim na zaruku rozstrik zadni casti kde gumy tesneni odrely lak az na kastli a dolakuju narazniky do Stounky abych je mohl nasadit :D Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 neměl jsem namysli nic proti a už vůbec ne prot Scoutu (kterej se mi hodně líbí) a jestli jsem se někoho dotknul nebo ho urazil, tak se omlouvám Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Hele rozhodně ty plasty nech v tý origo barvě ;) ty kola k ním krásně budou ladit a černá lesklá by to opticky zvýšila :P Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Co se týče laku plastů - nechal bych origo. Už tak je to vyjímečné v kombinaci s kolama atd. ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 ja urcite urazenej nejsem, to vubec ;) jj nechame origo a pak se uvidi :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky