Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

diiiiiky uz sem byl z ty kritiky nervni, ale kdyz sem to tam prilozil a drzel u toho ten prah tak jsem si liboval a tesil se :palec:

uz chybi jen doresit zadni naraznik a lakovani :D jinak uz vsechno mam na par drobnosti...

premyslim ze to vezmu klempirovi nejakymu na opravu tech dulku a promacklin jestli to nejde nejak udelat a pak bych to mozna nechal polepit na jinou barvu cely....ovsem k tem kolum a vsemu by prisla na radu asi jedine bila...ale to je zatim jen takovy napad, budto z gruntu prestrikat cely auto a nebo polepit...

jedním slovem renovecars.cz je to borec

Odkaz ke komentáři

Karosar.cz byla super volba a nemůžu si je tam vynachválit - přijel jsem tam, kouknul na defetky, dohodli jsme se na velice příznivé ceně a za 4 hodky mi volal at si pro to přijedu, že to je hotový.. hluboce před jejich prací smekám.

Lakovaný plasty na scouty jsem už párkrát viděl. Na mladoboleslavsku jezdí červenej a stříbrnej scout, kterej má všechny ty "plasty" v barvě auta. Na auto, který se chce tvářit jako 4x4 (a neberte to zle) se mi to moc nelíbilo. Jako kdyby se to hodilo k zemi tak by to bylo možná zajímavý.

Odkaz ke komentáři

jasne ze chci pritvrdit, driv jsem byval nekonfliktni a nic jsem z toho nemel tak ted jsem konfliktni a bavi me to vic. ;) :P :D :D :loool:

Nerozporuju na co ty mas nebo nemas auto (a to hlavne protoze jsme u Viktora ve vlakne). Viktor tu jasne uvedl proc chce auto s haldex, a taky ze v lete by vlastne vubec nevadilo to poslat dolu a ze potrebuje 4x4 vlastne jen v zime. Pak jsem prijde Roman a placne co placnul.

Tvrdim ze haldex v OII ma prinos prave na silnici a v situacich (kdy je povrch kluzky) vic nez v terenu, takze tim ze tu 4x4 snizis

tak rozhodne neztraci smysl, ciste teoreticky by se na silnici mohla chovat jeste lepe.

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímalo co z toho máš teď? ;)

Právě proto že jsme u Viktora ve vlákně tak bychom mu ho neměli zbytečně zaplňovat.

Roman vyjádřil názor (se kterým se ztotožňuju o pár příspěvků dřív ZDE).

Když je názor jiného pro Tebe plácnutím je to Tvůj problém.

Tvé tvrzení respektuji, ale Haldex využívám jinak. Nicméně OII 4x4 a Subaru či Lancer jsou jablka, hrušky i švestky pohromadě :P

Howgh!

Zpět k tématu.

Odkaz ke komentáři

zaijmava debata, klidne pokracujte ;)

ja chapu a souhlasim malicko s olafem, kdo to tady cte tak vi ze ja mam 4x4 jen a pouze kvuli zimnimu obdobi abych se vyhrabal z vesnice a abych na druhou vesnici dojel na chalupu pod jested.

na to mi haldex v OII uplne staci, co se tyce leta, premyslim o stavitelnym podvozku (abych prave v zime vubec vyjel - stejne pro 4x4 je max snizeni 5cm co sem zatim zjistil) a tim padem mit scouta trochu u zeme na 18kach a to by sakra drzelo stopu :P uz ted na gumach s tou 4x4 v nekterych meznich situacich citim jak se to prida a paradne drzi, a to je seriovy podvozek.

cili snizovani prichazi v uvahu, lakovani tech plastu do nejake barvy asi urcite ne, premyslel jsem o cerne leskle ale malicko se bojim jak to bude vypadat a taky jak dlouho to takhle vydrzi hezky cerne leskly, nehlede na to kolik by to muselo stat. barva by mela byt kontrastni aby to vynikalo, scout sem se z toho rozhodl udelat prave kvuli tomu kontrastu a do nej uz mam i kola :D

radeji opravim ty promackliny, zkusim na zaruku rozstrik zadni casti kde gumy tesneni odrely lak az na kastli a dolakuju narazniky do Stounky abych je mohl nasadit :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
  • Vytvořit...