Dakie Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 třeba další dividendy.. tak na sraz OC už budeš mít Scouta? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 bratr je hodnej, byl v bolce tak skaknul do lbc, vzal si dve kilicka na naftu a bylo :) a dojel az do melnika ke me :) Za dvě kilíčka tam nedojede ani Student Agency tak na sraz OC už budeš mít Scouta? A la Scouta myslíš ? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 ts dostal dve kila n trasu Boleslav - LIberec - Melnik bratre a co bys za to chtel, praci sme ti sehnali, brigadu na OC budes mit od zari, co vic bys jako chtel? :) a la scout nevim jestli stihnu do zari, do srazu jsou to jen 2 vyplaty :) hlavne nejdriv bude auto na reklamaci a pak se uvidi, jak dlouho jim to bude trvat a jestli nahodou nebudu muset neco trebas platit este kazdopadne plastovy exterierovy komponenty jsou vsechny doma, ten zadni naraznicek je libovej jak je uplne novej vcetne facelift cidel, kdyz vidim co se prodava na aukru za vomlaceny holoty tak bych umrel. casem az udelam treba facelift predek, tak dokoupim novej i predni asi, ale uvidime Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 budes davat FL predek? Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Co se týče reklamace tak jsem tam měl auto měsíc A když jsou přešvihlé KM v servisce tak se platí poměrná část. Já to měl přešvihlé 2x chtěli po mě 20% z celkové reklamační opravy. (jako kdyby výměna oleje měla vliv na rez karoserie) Ale můžeš se jen vztekat... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 ja tam spoleham na kamarada ze mi pomuze tyhle nesvary odhodit, aby po me nekdo nechtel prachy pokud mozno, nevim jak by jak rikas vymena oleje o 100km pozdeji mela vliv na reznouci zadni dvere, beztak mam posledni prohlidku z auto jarov, pred 7 mesici a tam frajeri vesele napsali ze karoserie OK...tak to bych jim nakopal prdel doslova... FL predek - vyhled do pristi sezony, letos urcite ne, budu rad kdyz stihnu udelat scouta, pokud by se mi to nepodarilo do zari tak to odlozim az na jaro abych to pres zimu nevomlatil Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 odkladani.. to znam.. odkladani.. to znam.. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Ano-zde je přesně vidět, na co že jsou pravidelné servisní prohlídky v autor. serv.!!! Doufejme, že nám aspoň mění olej... Na neshody podobného rázu má kolega rčení: "Kopnu Tě tak do prdele, že mi posereš celou nohu a ani mi to tentokrát nebude vadit" P.S.: Pardon za vulgární výrazy, ale jinak (než hezky-česky) to napsat nejde Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 na servis jedu za 20 min. :smich: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 no to aby sis u toho radsi stal celou dobu...nekdy nestacim koukat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Tak auto uz je u Auto Zitka.. Mam s nima dobrou zkusenost.. Nechal sem v kare i majaky a antiradar tak sem zvedavej jak bude pan pri vraceni kary koukat.. :) jinak jsou tam i samosky OC :D Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Ano-pokud to půjde vše odstát :D Moje auto mělo hromady garanček za sebou a nikdo o korozi nevěděl :D Minulej majitel to prostě neřešil :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 tak to sme na tom stejne...lak je vydrenej do zakladu, zadni dvere reznou, blbe je po bouracce nalakovali a treba myti motoru to auto nezazilo za cely 180t...az to vyreklamaju, doufam, tak se do toho pustim poradne. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 My povídej... Motor jsem nefotil-ale vapka měla co dělat :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 no tak tady to nemam, ja mam zase dvere na ty hrane kde to nekdo vomlacoval vo zed pravdepodobne :) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Jo tak to mám taky-hlavně u řidiče. To si myslím že je na reklamaci bez šance :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 presne zkusim to namotat ze kdyz to budou lakovat at to udelaji vsechno vcetne scout narazniku a ja jim neco soupnu, jinak nevim :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 jako stopy od blbyho tesneni tam mam taky ale takhle do "zivyho" a rezavy to ne... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 no vidis, ale byt teou hodim to jako reklamaci ze se to muze zacit zhorsovat, kdyz uz ta moznost je :) ja to mam fakt jako duhu - seda stone, neco pod tim, bezova zakladovka, stribna kastle :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Tak to je vážně hustý, je to rezaté jak 10 let stará Colorada tady, která neví, co to je garáž, mytí, vosk, apod. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 ja vam nafotim dneska ty moje bublinky a kvety oranzovy :) a duhu taky :D Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Nadherný květy, viděno včera osobně... Pěkně na reklamačku s tím paloučkem... A kola vypadaj libově... :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 R.I.P. Qvin v noci na dnesek odesel... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Nějaké zvíře, ne? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Coooze? No Qvin je brachuv a Vandy pes... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 presne tak... nevime proc a kvuli cemu, byl ve svym oblibenym psim hotelu 1 den a my v rakousku na kolech, z hotelu ho prevezli do psi nemocnice v ceskym brode a my jeli zpatky a nez sme dojeli tak zemrel.. :lool: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 a kua :lool: kolik mu bylo :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 tak to mě mrzí, koukejte rychle pořídit novýho, není lepší terapie po tom co příjdete o člena rodiny než utírání loužiček :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky