Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

pokud ty kola nevezmu hned nebudu je mit za tu cenu co ted....a ta cena je jasny meritko, nejdriv sem si rikal ze to odjedu jeste na 15kach ale proste kdyz se nerozhoupu ted teak bych pak platil 3x tolik dejme tomu

do 20 dubna je musim mit vyfakturovany a dodany :( cili proto docela plasim

EDIT : tak uvidime, AEZ PHoenix Dark s Continental SportContact3 jsou objednany, kdyz to bude na prd prodam to a jeste na tom vydelam a koupim neco jinyho :D

je to ET35, 8,5x18 :)

Odkaz ke komentáři
pokud ty kola nevezmu hned nebudu je mit za tu cenu co ted....a ta cena je jasny meritko, nejdriv sem si rikal ze to odjedu jeste na 15kach ale proste kdyz se nerozhoupu ted teak bych pak platil 3x tolik dejme tomu

do 20 dubna je musim mit vyfakturovany a dodany :D cili proto docela plasim

EDIT : tak uvidime, AEZ PHoenix Dark s Continental SportContact3 jsou objednany, kdyz to bude na prd prodam to a jeste na tom vydelam a koupim neco jinyho :D

je to ET35, 8,5x18 :palec:

ty už si je objednal? seš lama proč si nezavolal jednak tyhle jsou hrozný, právě přesně jak jsme se bavili maj střed skoro vylezlej ven a ještě k tomu ten rozměr ti vepředu bude lézt ven jak kráva... Vem Mugella a nedělej zagorku! :D
ja ty mugella nechci :D ja nechci limec u cernejch kol, zmensuje se to, jeste sem se jel podivat k dealerovi nasemu

uvidis bude to gut, vyckej casu :D

nezapomen ze ja budu mit na blatnicich jeste ty scout plasty

no jsem zvědavej ale podle mě to bude vylezlý moc až mimo blatníky... a kdy cca budou aspoň?

No plasty jsou jediné, co Tě může zachránit, ale nejsem si moc jistý - LUXONy jsou 7,5Jx18 ET 46 a vpředu lezou až až, ty přidáš další 2 centimetry...

Odkaz ke komentáři

no hele já měl vepředu 9x18 ET35 jel jsem s tím asi 15 kilometrů a jel jsem to vrátit a taky na to byl TL...

co se týče konfliku s policii mu to může bejt u řiti ale ty kola už jsou pak opravdu mimo obrys auta a proto kolem nich při jízdě vyšší rychlostí obtéká vzduch. Kterej následně dělá hluk jak svině a ještě ti při určitejch rychlostech může rozvibrovat volant...

no uvidíme až to nasadí třeba to bude ok... :palec:

Odkaz ke komentáři

myslim ze tu nekdo psal ze je potreba kouknout do tech TUV kde je napsano za jakejch podminek to na tom aute muze byt jako ze vytazene lemy, ale chapu kam ti miris. Maji udelat ze na predek das max 8.5 nebo 8 a na zadek iklidne i 9. Kazdopadne to clovek musi resit s rozumem. Ty 8J s ET35 budou rozumove asi tak na hranici to je fakt.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...