HanyZ Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Ahoj, hledal jsem a nenašel podobné téma (jen přední náprava) a proto zakládám nové :) Řeším už nějaký ten měsíc problém s Octou ... při přejezdu nerovnosti v malé rychlosti - retardér, díra, polní cesta se ozývá z prostoru za řidičem klepání ťukání... nedělá to ve vyšších rychlostech jen při pomalé jízdě... vyměnil jsem uložení tlumičů - nepomohlo... otevřel jsem zadní dveře - nepomohlo... sundal plato a otevřel kufr - nepomohlo .. zdá se mi, že to jde z B sloupku ale nevím to jistě... na STK jsem byl na výtřasáky a vše je prý na nápravách v pohodě... tak už nevím kde hledat :) HELP ?! Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 tak z B sloupku to nejde, jde to z prostoru blatníku .. na parkovišti jsem se opřel z boku o auto a rozhoupal ho a klepání se ozývalo z prostoru za blatníkem v místech, kde je uchycen plast na plato - ale ten je pevný . tak nevím rada by nebyla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 sakra povídám si sám se sebou :) no tak jsem závadu objevil, klepe vzpěra 5. dveří na 95%... zkusím ji vyndat a uvidíme. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Máš na mysli plast na pátých dveřích ten vnitřní pod oknem? Klepat může ten v uchycení, taky jsem dělal opatření ... pak je možný, že Ti viklají celý pátý dveře mezi těma černýma dorazama v kastli, to by pak se musel dotáhnout zámek čili ten neřád do kterýho zapadá ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 ne ne, klepe vzpěra 5. dveří - plynová (?) - prostě ta, co drží dveře otevřené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 tak není to ani vzpěra 5tých dveří, když kufr otevřu a jedu po pěkné polňačce pomalu, tak to klepe taky... když vzpěra v kufru nebyla a dveře byly zavřené, klepaly taky... kua, já už fakt nevím :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 tak není to ani vzpěra 5tých dveří, když kufr otevřu a jedu po pěkné polňačce pomalu, tak to klepe taky... když vzpěra v kufru nebyla a dveře byly zavřené, klepaly taky... kua, já už fakt nevím :) :D :D Ahoj Podívej se na hliníkový plech nad zadním tlumičem výfuku.Bude uvolněn a klepe,už jsem také řešil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.