Maik Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj lidi. Měl bych prosbu. začala mi drnčet už 3 měsíce zpátky levá zadní bedna. Bohužel po rozebrání jsem zjistil,že bedny jsou namontovány dost neodborně a to jsme to měli v autorizovaném servise na montáž ještě,když s tím jezdila mamka. Auto jsem odkoupil od mamky a jezdím s tím teď já a tohle mi fakt vadilo. Pod bedny by se mělo něco dávat,ne? protože mi příjde,jak kdyby ta bedna tam vzadu o něco třískala(o okno možná...??). Ani dráty tahané k bednám nejsou origo...Pravá bedna bude asi namontovaná stejně,ale ta pro jistotu přestala hrát úplně!! to ještě musím rozebrat a přijít na to proč... Takže mám tři dotazy: - Jak nejlépe tu bednu opravit?(uvažuju asi nejspíš o MDF podložkách...??) - Jak šetrně odstranit ty nýty,co drží bednu,aniž bych něco zničil? - A nevíte někdo,kde sehnat MDF podložky pod zadní reproduktory? Nějaký odkaz třeba... Viz. foto... Ta bedna je ještě podložena nějakým lepkavým pěnovým hnusem...asi aby netřískala o dveře...Takže pánové ze škodovky byli určite ostřílení borci!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Koukni sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Koukni sem Tak bohužel Milan II zadni MDF podložky nedělá...nějaký jiný typ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Buď si je vyrob, nebo tam dej origo repro a máš po starostech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Nebo: http://www.ahifi.cz/mdf-krouzky-c-h-p-vw-p...#popis-produktu Nebo obyč plast: http://www.ahifi.cz/plast-adapter-pro-inst...#popis-produktu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Michaell: diky moc za odkazy...jestli ty MDF-ka budou pasovat i na moje auto,tak to objednam..jak ne,tak tam dam aspon ty plastove...diky,kluci:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.