drake Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 zdravím, loni jsem koupil octavii kombi 1,8T 4x4 r.v. konec 2002, a nemůžu za boha přijít na to jak sklopit zadní sedadla tak aby byli zároveň se zavazadlovým prostorem v jedné rovině kvůli přestpání např. poradí mi někdo pls??? nebo zda pasují jiné sedadla které by byly v jedné rovině. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Povytahnes ten podsedak, sklopis ho dolu za predni sedacku, z vrchniho dilu vyndas operku hlavy a sklopis do roviny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 na to aby byly sklopené sedačky zároveň s kufrem tak v něm musí být dvojitá podlaha. Teda pokud se nemýlím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Bez ty dvojity podlahy to tam udela takovej mensi hrbolek, to je fakt. Zalezi, co autor povazuje za rovinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 jojo je tam takovej schod...já ji nemám tu dvojitou podlahu a tak nemám ani rovinu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Povytahnes ten podsedak, sklopis ho dolu za predni sedacku, z vrchniho dilu vyndas operku hlavy a sklopis do roviny. a jak vyndat ty opěrky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 a jak vyndat ty opěrky? JE TAM POJISTKA NA TOM PLASTOVÉM OKROUŽKU, ZMÁČKNEŠ JÍ A OPĚRKU VYTÁHNEŠ CELOU VEN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 JJ jak psal kolega pokud nemáš dvojitou podlahu v kufru tak rovinu nebudeš mít. Tu podlahu seženeš na vrakárně za +/- 1000kč a je to bomba 2lidi se tam vychrápou v pohodě a ještě máš kam uklidit věci,je to vážně dobrá věc!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 já teda nevim, ale autor řiká že má haldexu...od kolegy z práce vím že u haldexy ta dvojitá ani moc potřeba neni aby ten hrb zmizel. ten hrb tam neni tak extremní jako u normální octy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drake Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 dvojitou podlahu nemám...to se jako dá koupit taková podložka které vyplní tu mezeru? je tam cca schod 8cm což je celkem dost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.