Milhauzz-zichmi Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Prosim vás, kam mám zapojit + od denního svícení aby se rosvítilo po nastartování? chtěl bych to co nejjednoduššeji...od denního svícení vede ještě jedno + které by podle mě mělo být na světla, když je dám obě na + tak se vyruší a zhasnou...díky za rady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Si clen klubu tak si sosni DP v sekci jenom pro cleny... tam to najdes. Z hlavy si to uz nepamatuji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pavlík Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Prosim vás, kam mám zapojit + od denního svícení aby se rosvítilo po nastartování? chtěl bych to co nejjednoduššeji...od denního svícení vede ještě jedno + které by podle mě mělo být na světla, když je dám obě na + tak se vyruší a zhasnou...díky za rady :-) Když chceš aby se ti ti rosvítilo až po nastartování, tak to musíš připojit na alternátor, ale porušuješ tím vyhlášku. Správně by se měli rozsvítit už při zapnutí zapalovaní. Takhle jsem to měl u LED denních světel : černý - mínus (kostra), červený - plus při zapnutí zapalování (pin 15 nebo čidlo na zpátečku), oranžový - plus u parkovaček (když je zapneš, tak ti to vyruší denní světla) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.