Guest MENDY Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 prosím o pomoc , zda jde něco dělat nebo jak lze z kalibrovat ukazatel spotřeby ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 za tohle nejezdi ani auta na slunecni pohon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 ve vagu jde zkalibrovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Pozor, skalibrovat ide len pre predface, na face uz nie... Ale co som sa minule s takym stretol, tak bolo treba nastavit palivove cerpadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MENDY Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 ve vagu jde zkalibrovat :) díky za info , spotřeba je samo okolo 5-7l ,moc ji nešetřím alejde mi o postup ve vagu díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin.Vel Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 zdarec mam podobny problem..ale obraceny ukazuje mi to prumer 11L/100 dobra blbost...ale real je 5.5. jak tedy na to?? poradi mi nekdo?? jaky presny postup? a jak nastavit cerpadlo?? diky moc za radu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 palivové čerpadlo ??? u benzínu nejde nijak nastavovat - max přiškrtit podtlakový regulátor tlaku u dieslu - rotačka (vstřikovací čerpadlo) jde nastavit (mechanicky) ale mění se tím i předvstřik a nedoporučoval bych měnit bez znalostí u dieslu - PD (podávací čerpadlo)nejde nijak regulovat výkon u dieslu -PD (vstřikovač) jde nastavit (mechanicky) bez znalostí nedoporučuji měnit ad spotřeba - korekce jde udělat u předfaceliftů jak tu bylo psáno většinou když je to hodně mimo je na vině špatný kódování od pokustónů s VAGem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin.Vel Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 muzete mi prosim presneji popsta postup?? lze teda menit vagem??? nebo musim do skodovky aby mi stim neco udelali a kolik to muze stat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 postup čeho ? korekce ? máš vše ostatní v pořádku ? kódování OK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin.Vel Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 kodovani? jsem uplnej amater?? tak netusim..ale byl jsem na diagnostice a menil jsem jen vahu, vse bylo OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 být tebou, tak oslovím někoho, kdo s diagnostikou umí a ví, kam šáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Zdravim taky mi ukazuje nerealnou spotrebu, myslim ze vic jak na 3,2l se nedostanu a mam spocitano ze jezdim za cca 6l .... Chci se zeptat do roku 2000 se ve Vagu necha prispusobyt prez přístrojovou desku?? U mého auta byla prístrojová deska tenkrat menena v servisu. Octavia1,9tdi,81kw,rv.99......Poradí někdo???Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pluto Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 kodovani? jsem uplnej amater?? tak netusim..ale byl jsem na diagnostice a menil jsem jen vahu, vse bylo OK Moc Vám tu neporadili, nikomu se nechce psát podrobněji - mám také problém s nereálným ukazatelem spotřeby na palubním displeji, vím jen, že ukazuje menší spotřebu, než je skutečná (u průměrné spotřeby /na jízdu) a v poslední době se tento rozdíl prohlubuje (byl cca 0,4 l a nyní je 0,5 l a více - dočerpávám pořád do plné nádrže, a moje spotřeba je asi 5,8 l - 5,9 l - stále jezdím naložený - 3-5 lidí a na displeji je průměrná spotřeba za delší období 5,1 l).. Jde to tedy uvést do skutečnosti? Moje auto Š Octávia I 1,9 TDI původně 81 kW, čip na cca 96 kW. Umí toto VAG nebo je třeba zásah do čerpadla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.