Přejít na obsah

MŮJ ČERNÝ MAZLÍK

RAZTY

Doporučené příspěvky

JO , A BUDOU TAM LEŘET AŽ DO JARA :)

V TÉ KOSE NEMÁM ANI NÁLADU NA AUTĚ NĚCO DĚLAT :palec:

Kura Razty ja bych robil na aute hned. Mam objednanych par veci na ty nase holky tak bych montil jak divy ale neni cas. Jsem se zas nakazil jak jsem delal ten intos Bubline :)

Odkaz ke komentáři
LIBOR , S XENONAMA SE DÍVÁ LUXUSNĚ :) PROTI H4 JE TO NEBE A DUDY :D

KDYŽ VIDÍM TU FOTKU , TAK UŽ SE TĚŠÍM NA LÉTO A HLAVNĚ NA SRAZ V MALENOVICÍCH :) :palec:

Tak to ti zavdim ty xenony :D jinak taky se tesim jak na Malenovice tak nejake lokalní srazy, minuly rok bylo super v Malenovicich a ta kolona prostě paráda :(....

Kube: ty jsi asi nebyl v Malenovicich 2010 že ? nejak jsem tam octu nevidel, tak rok 2011 bude zase o octy neco bohatší :D

Odkaz ke komentáři
Tak to ti zavdim ty xenony :( jinak taky se tesim jak na Malenovice tak nejake lokalní srazy, minuly rok bylo super v Malenovicich a ta kolona prostě paráda :palec:....

Kube: ty jsi asi nebyl v Malenovicich 2010 že ? nejak jsem tam octu nevidel, tak rok 2011 bude zase o octy neco bohatší :)

Lilo tam byla jen s Rubi a uz od patku dokonce

KUBE ,TAK TO BYS MĚL :D

Kuwa to bych mel Razteji!!!!!!! Dalsi rocnik uz nechci propasnout. A Kdyz se nakrknu tak pojedem s Rubi kazdy svym auti :)

Odkaz ke komentáři
ON UŽ SE NĚJAKÝ STŘÍZLIVÝ DOBROVOLNÍK NAJDE :) A VŠIML SIS NA TÉ FOTCE CO TADY DAL LIBOR KDO STOJÍ VEDLE MNĚ ? :D

Jo muj Braka a narychlo delanou kozkou ala tanga z pytle na postu :palec: :) :D

Našel Lilo :D

Sikula :( A mas stesti je to moje auti :D

Odkaz ke komentáři
Tak to ti zavdim ty xenony :smich: jinak taky se tesim jak na Malenovice tak nejake lokalní srazy, minuly rok bylo super v Malenovicich a ta kolona prostě paráda :D....

Kube: ty jsi asi nebyl v Malenovicich 2010 že ? nejak jsem tam octu nevidel, tak rok 2011 bude zase o octy neco bohatší :D

Hosi letos bych se do Malenovic za vama prijel i ja podivat jestli teda muzu. :)

Odkaz ke komentáři

Neberte to osobne chlapi ale na vase otazky typu: muzem prijet? nebude to vadit??? me napada jedina odpoved: Jasne ze nas to bude neskutecne stvat a kvuli vas tam nepojedeme :) :P :) :angry: Takhle se me vzdycky pta Rubi na predem jasnou vec a to me fak dokaze nakrknout :palec: Jasne ze prijedte!!!!!!! Ja se budu snazit prehazet pracovni pobyt v cizine abych tam mohl byt a nemusel trcet 1500km daleko. Takze kdo chce tak at prijede ;) :palec: Nebo se Razty pletu????? :o

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...