jajiN Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 ta zima stoji za **** :/ a to musim do konce unora zvladnout udelat cele auto :/ jsem zvedav no. Kazdopadne, Tobe preju hodne stesti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 ta zima stoji za **** :/ a to musim do konce unora zvladnout udelat cele auto :/ jsem zvedav no. Kazdopadne, Tobe preju hodne stesti JAJIN ,TAK AŽ TO DÁŠ DO KUPY , TAK TO BUDE KRASAVICE HLAVNĚ JSEM ZVĚDAVÝ NA TEN TVŮJ ZADNÍ NÁRAZNÍK :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 zadek dela hlavne neplechu vyfuk :D musim ho trosku "sibnout" :P Tesim se na leto, 30° a sraz octavek z cele CR <3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 JO , A BUDOU TAM LEŘET AŽ DO JARA :) V TÉ KOSE NEMÁM ANI NÁLADU NA AUTĚ NĚCO DĚLAT Kura Razty ja bych robil na aute hned. Mam objednanych par veci na ty nase holky tak bych montil jak divy ale neni cas. Jsem se zas nakazil jak jsem delal ten intos Bubline :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 RAZTY jak se diva z xenonama ? ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak koukam na svoje fotky a co nevidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 LIBOR , S XENONAMA SE DÍVÁ LUXUSNĚ :) PROTI H4 JE TO NEBE A DUDY :D KDYŽ VIDÍM TU FOTKU , TAK UŽ SE TĚŠÍM NA LÉTO A HLAVNĚ NA SRAZ V MALENOVICÍCH :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 LIBOR , S XENONAMA SE DÍVÁ LUXUSNĚ PROTI H4 JE TO NEBE A DUDY :( KDYŽ VIDÍM TU FOTKU , TAK UŽ SE TĚŠÍM NA LÉTO A HLAVNĚ NA SRAZ V MALENOVICÍCH :D :) Ja si na ten letosni sraz snad vezmu spesl dovolenou nebo co :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 LIBOR , S XENONAMA SE DÍVÁ LUXUSNĚ :) PROTI H4 JE TO NEBE A DUDY :D KDYŽ VIDÍM TU FOTKU , TAK UŽ SE TĚŠÍM NA LÉTO A HLAVNĚ NA SRAZ V MALENOVICÍCH :) Tak to ti zavdim ty xenony :D jinak taky se tesim jak na Malenovice tak nejake lokalní srazy, minuly rok bylo super v Malenovicich a ta kolona prostě paráda :(.... Kube: ty jsi asi nebyl v Malenovicich 2010 že ? nejak jsem tam octu nevidel, tak rok 2011 bude zase o octy neco bohatší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Ja si na ten letosni sraz snad vezmu spesl dovolenou nebo co :) :) KUBE ,TAK TO BYS MĚL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak to ti zavdim ty xenony :( jinak taky se tesim jak na Malenovice tak nejake lokalní srazy, minuly rok bylo super v Malenovicich a ta kolona prostě paráda .... Kube: ty jsi asi nebyl v Malenovicich 2010 že ? nejak jsem tam octu nevidel, tak rok 2011 bude zase o octy neco bohatší :) Lilo tam byla jen s Rubi a uz od patku dokonce KUBE ,TAK TO BYS MĚL :D Kuwa to bych mel Razteji!!!!!!! Dalsi rocnik uz nechci propasnout. A Kdyz se nakrknu tak pojedem s Rubi kazdy svym auti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 KUBE JASNĚ , KAŽDÝ SVÝM :) PŘECE BYS NENECHAL VOZOVÝ PARK DOMA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 KUBE JASNĚ , KAŽDÝ SVÝM :D PŘECE BYS NENECHAL VOZOVÝ PARK DOMA A kdo nas pak odveze az se spolu skarujem woe :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Našel Lilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 A kdo nas pak odveze az se spolu skarujem woe :) :) ON UŽ SE NĚJAKÝ STŘÍZLIVÝ DOBROVOLNÍK NAJDE :D A VŠIML SIS NA TÉ FOTCE CO TADY DAL LIBOR KDO STOJÍ VEDLE MNĚ ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 ON UŽ SE NĚJAKÝ STŘÍZLIVÝ DOBROVOLNÍK NAJDE :) A VŠIML SIS NA TÉ FOTCE CO TADY DAL LIBOR KDO STOJÍ VEDLE MNĚ ? :D Jo muj Braka a narychlo delanou kozkou ala tanga z pytle na postu :) :D Našel Lilo :D Sikula :( A mas stesti je to moje auti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Tak to ti zavdim ty xenony jinak taky se tesim jak na Malenovice tak nejake lokalní srazy, minuly rok bylo super v Malenovicich a ta kolona prostě paráda :D.... Kube: ty jsi asi nebyl v Malenovicich 2010 že ? nejak jsem tam octu nevidel, tak rok 2011 bude zase o octy neco bohatší :D Hosi letos bych se do Malenovic za vama prijel i ja podivat jestli teda muzu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Hosi letos bych se do Malenovic za vama prijel i ja podivat jestli teda muzu. :) NO JASNĚ , KLIDNĚ DORAZ ;) BUDEME SE TĚŠIT :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Hosi letos bych se do Malenovic za vama prijel i ja podivat jestli teda muzu. MiRe: a nezapomen Garretta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Hosi letos bych se do Malenovic za vama prijel i ja podivat jestli teda muzu. :) Nóo jestli to nebude vadit tak by jsme z Práglu též přijeli na čumendu do Malenovic. Není to na 100% podle volna ale mohlo by to klapnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 MiRe: a nezapomen Garretta :P nezapomenu a jel by mozna i Konny a RichardD :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 V MALENOVICÍCH JE SUPER :) http://www.youtube.com/watch?v=R23O9yqLgP4 TUTO FOTO PREZENTACI VYTVOŘIL KAPROŠ :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Sakra, prazaci se nam serou na moravu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Není to ještě jisté,nevím jestli mi udělají cestovní pas :) :P :) ;) Kdy budetě vědět termín?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 (upraveno) Neberte to osobne chlapi ale na vase otazky typu: muzem prijet? nebude to vadit??? me napada jedina odpoved: Jasne ze nas to bude neskutecne stvat a kvuli vas tam nepojedeme :) :P :) Takhle se me vzdycky pta Rubi na predem jasnou vec a to me fak dokaze nakrknout Jasne ze prijedte!!!!!!! Ja se budu snazit prehazet pracovni pobyt v cizine abych tam mohl byt a nemusel trcet 1500km daleko. Takze kdo chce tak at prijede ;) Nebo se Razty pletu????? :o Upraveno Leden 7, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 OK pokud to klapne tak přifrčím(e) :) :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 OK pokud to klapne tak přifrčím(e) :o NO jeste aby ne :) Ja si dodrbu celou robotu a budu si kvuli toho muset vzit 10dni volna abych se tam dostal a vy "prazaci" s tim budete delat caviky :P :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 NO jeste aby ne :) Ja si dodrbu celou robotu a budu si kvuli toho muset vzit 10dni volna abych se tam dostal a vy "prazaci" s tim budete delat caviky :P :) :o ;) slibuji na holej pupek že pokud to jen trošku půjde tak přifrčím. Máte aspoň přibližnej termín??? Omlouvám se za zas...vlákna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Co vim,tak se proslychalo,ze to nebude v Malenkach ale jinde. Ze to bude prekvapeni - pokud to klapne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ja nechci prekvapeni. Ale je jiste, ze Malenky ne. Sami jeste nevi kde to bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.