RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 RAZTY: kde bych ty vzpěry mohl sehnat?? na kolik to vyjde?? KONWAS MRKNI SE NA STRÁNKU 10 V MÉM VLÁKNĚ JE TAM I ODKAZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Pěkná octa,všiml jsme si že máš v narazníku přidělané nějaké led pásky to používáš pro denní sviceni? nemaš nějaké fotos jak to sviti? diky M. SAJMON.....LEDKY JSEM POUŽÍVAL NA DENNÍ SVÍCENÍ, ALE DOSTAL JSEM POKUTU, TAK UŽ JE POUŽÍVÁM JEN NĚKDY SVÍTÍ PARÁDNĚ ;) Z BOKU TO SVĚTLO MOC VIDĚT NEJDE, ALE KDYŽ SE POSTAVÍŠ PŘED AUTO, TAK TO JE SÍLA A HLAVNĚ VEČER TO VYPADÁ PĚKNĚ. JEDNO FOTO JSEM NAŠEL, ALE JE TO FOCENO Z BOKU ZE PŘEDU TO SVÍTÍ 2X VÍC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Kurnik, Rostik Ty jsi mi s těma vzpěrama nasadil brouka do hlavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Pekne mas to denni sviceni, skoda ze to homologovane ja tek nehorazne drahe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Kurnik, Rostik Ty jsi mi s těma vzpěrama nasadil brouka do hlavy VŮBEC NEVÁHEJ A POŘIĎ SI JE ;) JE TO PARÁDA KDYŽ ODJISTÍŠ POJISTKU NA KAPOTĚ A ONA SAMA VYJEDE NAHORU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Pekne mas to denni sviceni, skoda ze to homologovane ja tek nehorazne drahe. JE TO FAKT ŠKODA ŽE TO NEMÁ HOMOLOGACI PROTOŽE TO FAKT SVÍTÍ DOBŘE A ZA TY PENÍZE JE TO JAKO ZADARMO A NAVÍC JSOU ZALITÉ V SILIKONU, TAK ŽE JSOU I VODOTĚSNÉ ;) http://www.auto-doplnky.com/led-diodove-pa...d-adc42312.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 MATTY TAK MĚ ZATÍM FUNGUJE DOBŘE.....MANŽELKA SI NESTĚŽUJE ;) ALE ČASEM TO BUDE ASI HORŠÍ :(Tak to je pravda, s tím počítej :o :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Zdravím Razty, tak jsem proběh vlákno, docela gut , máš to pěkný mám na tebe dotaz, ty máš taky jako já 75 kw šestnáctku, taky máš díru na plynu? prostě to nereaguje hned, dělá ti to taky a řešil jsi to nějak? a taky mi strašně pomalu klesají otáčky při sešlápnutí spojky, vypadám pak jako když neumím řadit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Zdravím Razty, tak jsem proběh vlákno, docela gut , máš to pěkný mám na tebe dotaz, ty máš taky jako já 75 kw šestnáctku, taky máš díru na plynu? prostě to nereaguje hned, dělá ti to taky a řešil jsi to nějak? a taky mi strašně pomalu klesají otáčky při sešlápnutí spojky, vypadám pak jako když neumím řadit JO JO TO JE BOLEST 1.6-TEK CO MAJÍ ELEKTRONICKÝ PLYN, TAKY SEM SE S TÍM POTÝKAL, ALE UŽ JE TO V POHODĚ ;) VÍCE SE O TOM DOČTEŠ TADY http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=63413 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 SAJMON.....LEDKY JSEM POUŽÍVAL NA DENNÍ SVÍCENÍ, ALE DOSTAL JSEM POKUTU, TAK UŽ JE POUŽÍVÁM JEN NĚKDY SVÍTÍ PARÁDNĚ Z BOKU TO SVĚTLO MOC VIDĚT NEJDE, ALE KDYŽ SE POSTAVÍŠ PŘED AUTO, TAK TO JE SÍLA A HLAVNĚ VEČER TO VYPADÁ PĚKNĚ. JEDNO FOTO JSEM NAŠEL, ALE JE TO FOCENO Z BOKU ZE PŘEDU TO SVÍTÍ 2X VÍC ;) já bych taky něco takového chtěl ale aby to bylo dlouhé to jak je ta lišta v tom rs narazniku amělo to homologaci ale zatím sem nic takového nikde neviděl nechce se mě nejak moc dráždit ty naše přislušníky kolik jsi dostal toho flastru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 já bych taky něco takového chtěl ale aby to bylo dlouhé to jak je ta lišta v tom rs narazniku amělo to homologaci ale zatím sem nic takového nikde neviděl nechce se mě nejak moc dráždit ty naše přislušníky kolik jsi dostal toho flastru? PŘÍSLUŠNÍCI NA MĚ BYLI HODNÍ ;) FLASTR....200.- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Razty,tak už jsou tam:-),ohlas máš dobrý,spokojenost taktéž,takže co dodat a já si rejpnu ;) stříbrný by tam vynikly líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Razty,tak už jsou tam:-),ohlas máš dobrý,spokojenost taktéž,takže co dodat a já si rejpnu stříbrný by tam vynikly líp ;) MATTY KE STŘÍBRNÉ STŘÍBRNÝ A K ČERNÉ ČERNÝ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 ahoj Rosťo je to paráda už je tam mám taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 ahoj Rosťo je to paráda už je tam mám taky ČAU PEŤO UŽ JSEM TI JE OKOUKL NA EXPRESU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 ;) ,tak hlavně ať vzpěry slouží jak mají a ten klacek jsi sundal v poho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 ,tak hlavně ať vzpěry slouží jak mají a ten klacek jsi sundal v poho? TROCHU JSEM TAM S TÍM DRÁTEM MANÉVROVAL,ALE PODAŘILO SE JE PRYČ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Rosťo, ty Tvoje vzpěry kapoty jsou šupa. Tak do toho jdu taky - to fakt nemá chybu. Myslíš, že by to mohlo stejně fungovat kdyby se daly silnější vzpěry na zadní kufr místo origo? Že by jsi odjistil kufr a vyjelo by to samo nahuru? To by byla taky dobrá machrovinka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 TROCHU JSEM TAM S TÍM DRÁTEM MANÉVROVAL,ALE PODAŘILO SE :) JE PRYČ :) Možná si ho tam měl nechat.. v případě, kdyby vzpěry dosloužily. Kdyby ti kapota někdy spadla na hlavu, tak aby si to měl o co opřít. Každopádně jdu do toho taky! :) jenom počkám na jaro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Rosťo,ty Tvoje vzpěry kapoty jsou šupa. Tak do toho jdu taky - to fakt nemá chybu. Myslíš, že by to mohlo stejně fungovat kdyby se daly silnější vzpěry na zadní kufr místo origo? Že by jsi odjistil kufr a vyjelo by to samo nahuru? To by byla taky dobrá machrovinka. :D AHOJ MARTIN TY PÁTÉ DVEŘE JSOU TAK TĚŽKÉ, ŽE BY JIM ASI I SILNĚJŠÍ VZPĚRY MOC NEPOMOHLY, TAK ŽE RUKA VZHŮRU TO JISTÍ :D ALE BYLA BY TO PARÁDA :D V LÉTĚ MI TY PÁTÉ DVEŘE DRŽÍ V KTERÉKOLIV POLOZE, ALE V ZIMĚ JE TO KATASTROFA.....UŽ SE MI I JEDNOU STALO, ŽE BYL SILNÝ VÍTR A ZABOUCHLY SE SAMY :D PĚKNÁ RÁNA, JEŠTĚ ŽE SEM TAM ZROVNA NELEZL, TO BYCH ASI DLOUHO REHABILITOVAL :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignác Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Já už jednou dostal pěknou šupu na záda. Týden jsem měl na hřbetu otisk zámku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Já už jednou dostal pěknou šupu na záda. Týden jsem měl na hřbetu otisk zámku :( IGNÁC TAK TO TĚ LITUJU, KDYŽ TY PÁTÉ DVEŘE SPADLY, TAK TO BYLA BOMBA JAKO PRASE NO NECHTĚL BYCH TÍM DOSTAT PO ZÁDECH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 cosi vydržíš néé :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Raztej tak dve piva a je po vydrzi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 JEŽÍŠEK PRO MÉHO MAZLÍKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 alpine :-) ježíšek je frajer :-) taky jsem si pořídil před pár měsící alpinku a musím říct že super :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Hodny jezisek .)tento rok ti jezisci byli na vsecky nejaci hodni koukam .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Přesně tuhle Alpinku chci za kolik a kde jsi pořídil...?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ježíšek mu to neřekne ;) :( ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Me to jezisek rekl :)musel:-)nemel jinou moznost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.