Přejít na obsah

MŮJ ČERNÝ MAZLÍK

RAZTY

Doporučené příspěvky

KONWAS A CO STK :palec: TAM DO TEBE NEREJPOU KVŮLI TĚCH SVĚTEL :) NEBO JE NA STK NA CHVÍLI VYMĚNÍŠ ?

ZASE SI MI NASADIL BROUKA DO HLAVY :D :palec: :)

KUWA, ALE JE TO PARÁDA :)

Budou tě za to je.at i cajti na cestě, neboť tam nebude vidět odrazka. Vím o čem mluvím, bylo to před 7 lety za 500 :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Tak tady mas to VTčko ;) Doufam ze se ti bude libit a ze se snad dockam i pekneho podekovani. Minule to tak nebylo a docela me to ... (u jine octy)

ptz to neni prace na 10 min :palec: ale radsi ani nebudu psat kolik si uctuju za hodinu prace.. :o

ale jeste bych zacernil ty zadni svetla jako mam ja.. na ty tvoje by moc slusely.. ;)

pěkná práce :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
Tak tady mas to VTčko ;) Doufam ze se ti bude libit a ze se snad dockam i pekneho podekovani. Minule to tak nebylo a docela me to ... (u jine octy)

ptz to neni prace na 10 min :) ale radsi ani nebudu psat kolik si uctuju za hodinu prace.. :lol:

ale jeste bych zacernil ty zadni svetla jako mam ja.. na ty tvoje by moc slusely.. :)

KONWAS DÍKY MOC ;) VYPADÁ TO PŘESNĚ PODLE MÝCH PŘEDSTAV :wub: JSI V TOM VT-ČKU PROSTĚ JEDNIČKA :palec: :palec: :palec: SAMOZŘEJMĚ SI VÁŽÍM TVÉHO ČASU,PRÁCE A OCHOTY :)

A CO SE TÝČE TĚCH ZADNÍCH SVĚTEL.....BYLA BY TO NÁDHERA :wub: ALE JÁ JSEM SRAB :P :D :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...