Přejít na obsah

Vyčtené chyby přes VAG


boxxer

Doporučené příspěvky

Kluci mám týden RS a den po koupi se rozsvítili kontrolka motoru, kolega mi to vyčetl přes VAG a smazal, za dva dny se rozsvítila zase.

 

Nevíte co by to mohlo být?

 

Adresa 01 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 06A 906 032 HN

Komponent: 1.8L R4/5VT G 0001

Kódování: 11500

Opravna #: WSC 10091

TMBER21U128549848 SKZ7Z0A1162849

2 Nalezeny chyby:

16795 - System sekundarniho vzduchu Nespravne proudeni vzduchu

P0411 - 35-00 - -

17536 - rada 1: prizpusobeni smesi (mult.) System prilis chudy

P1128 - 35-10 - - - Sporadicky

Readiness: 0000 0000

 

 

Pak jsem se chtěl zeptat, když je auto chipnuté tak asi nepudou změřit hodnoty vahy vzduchu přes VAG za jízdy a srovnat s origo hodnotama jaké má mít, že?

Kdyby jo tak bych potřeboval nějaký návod jak to provést a pak ty origo hodnoty s kterýma bych to pak měl porovnat.

 

Auto jede úplně normálně, necuká, nechá se vytáčet...Je tam LPG a jiný blow off ventil.

 

Pak by mě ještě zajímalo jak Vám jedou RS? Měl bych tam mít chip od Carsoft s hodnotama 151kw a 330Nm coz jsou celkem pěkné čísla, ale auto zatlačí mírně do sedaček tak na dvojku, jinak to prostě jen zrychluje, ale žádná masáž zad a žaludku se nekoná takže jsem trochu zklamaný a zjišťuju jak ma RS jet. Může být špatné turbo, může být špatný chip, může byt špatné něco jiného. Auto jezdí rychle, ale bez výrazného zátahu a to mi trošku chybí. Blbě se to popisuje, ale snad mě pochopíte. U TDI i s menšími hodnotami je ten zátah cítit tak nevěřím, že by to neuměl i turbobenzín s chipem za předpokladu, že by vše fungovalo jak ma.

 

Děkuji za info, rady a pocity z jízdy ve Vašich RS!

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Auto jezdí rychle, ale bez výrazného zátahu a to mi trošku chybí. Blbě se to popisuje, ale snad mě pochopíte. U TDI i s menšími hodnotami je ten zátah cítit tak nevěřím, že by to neuměl i turbobenzín s chipem za předpokladu, že by vše fungovalo jak ma.

 

Děkuji za info, rady a pocity z jízdy ve Vašich RS!

Co myslis ze bez vyrazneho zatahu?

Pokial myslis ze to len rovnomerne zrychluje tak sa skus podivat na krivku krutiaceho momentu. KEdze je konstantny v sirokom rozsahu otacok, tak to predsa MUSI zrychlovat rovnomerne. A podtrhuje to i odstupnovanie prevodovky. Proste to nieje nejaky sportak ale dobre vyladene vykonne rodine auto. Najvacsiu vyhodu vidim v podvozku. A brzdach. Az nato ze sa mi tam skrivili uz 2 origo kotuce a vrtane brembo sa zacinaju tvarit tiez divne....

A ked myslis kopanec od turba pri 2000 ot tak ten je fakt silny.

Ja som zas prerobil na LPG. :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...