juraj351 Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Zdravím vás hosi no tak zverejnujem slúbenu fotodokumntáciu ako nalepiť lišty na tapacíroch bez zhadzovania odvrtávania a dalsieho nezmyselného odmontovovania atd. :D dekor bol robený na Volve S80 na prianie imitácia dverva 3M leštený mahagón lišty su robené uplne rovnako cize nezálezi na akom aute su spôsob aplikácie je uplne rovnaky okrem BMW kde sa dá dekoc bez námahjy vybrat a olepit tak :) tak si to prestudujte inspirujte sa skusajte a uzivajte si postupne budem pridávat dalsie veci co budem povazovat za zaujímave alebo na dotaz cize ak bude mat niekto záujem nieco olepit a nebude si vediet dat rady napiste mi urobim dokument a zverejnim :) V prípade akých kolvek otázok ma neváhajte kontaktovať ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 paradni prace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Opravdu pěkná práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 děkor dřeva se mi sice vůbec nelíbí, ale co se týče principu práce a kvality provedení, tak to vypadá na opravdu špičkovou práci. Gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Skutočne to je vynikajúca práca... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 moc díky za tenhle návod myslím že se bude hodit... :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 ahoj pane, muzu to dat na web OC prosim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 jasne vitto no problemo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Krásná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Ahojte chalani tak nasiel som si trosku casu a urobil na zelanie jednu prezentacku dostal som otazku ze ci je mozne olepit do folie ciernej lesklej novy znak skoda. Vela netrebalo zasiel som do skodovky kupil som si jeden znak rozobral ho a pustil sa do prace. :D nieje to uplne 100% vzhladom k malo casu ale predsa sa to da a niekomu to mozno pomoze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 (upraveno) Excellent! Juro, z jakého plastu je ten šíp a vnější kroužek pod tím chromem? Průhledná bílá? Nebo nejde to poznat? Upraveno Září 6, 2012 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2012 diky neviem presne povedat z akeho plastu je bol pochromovany aj zo spodnej strany ale typujem to na biely plast moj nazor tusim ze Ol@f ho mal uplne rozobrany a striekal ho ak som dobre videl skus sa jeho opytat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Po dlhsej dobe zas pridam nieco do sudka je to na sposob upravy Vittovho brachu chtejova ale ako inac pouzitim folie trosku viac prplave ale zarucene lacnejsie pre tych setrnejsich samozrejme kto sa nechce s tym hrajkat tak kupi sprej a jednosucho striekne kto ma trpezlivost a dobre nervy tak siahne po nicom takomto ide o disky pegasus a cast z nich prelepna do ciernej matnej mozno pouzit vsetky farby podla vzorkovnika jak je libo :D viac napovie a pomoze dufam prilozena fotodokumentacia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 (upraveno) Ahoj Juraj dá se sehnat přesně taková folie?, Já koukal na NETu a nenašel jsem... Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Ahoj Juraj dá se sehnat přesně taková folie?, Já koukal na NETu a nenašel jsem... Mahagon 3M dela ... take jsem o tom premyslel, ale v O2 se mi to nelibi, jedine nejake tmave drevo, ale spise zustanu u toho co mam, tj. cerna leskla metla ... vypada toa si nejlepe ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 (upraveno) ano robi to 3M tych vzorov je viac ale od 3M je svetlejsia Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Jj tu jsem videl u tebe na fcb, ale shanim presnou kopii origo skodovackyho"dreva" sehnat origo plasty bude asi drahy, tak jsem myslel potahnout to folii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 myslim ze by to mohlo byt nieco taketo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 No už se to hodně blíží, to co má škodovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 to je folia typu VTN pozri na nete je to aplikacia vo vode celkom zaujimave tusim to tak robi aj skodovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 jj taky zajímavé, ale málo rozšířené a musí se demontovat díly interieru asi, zkusím ještě hledat klasickou 3M, carbonových jak nasr. ale pořádný dřevíčko žádný :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 to je pravda ja by som volil skor neaky bruseny kov alebo neaky novy karbon od 3M tie su vydarene a pekne leskle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza91 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Já jsem to teď dělal carbonovou folii a je to celkem rychlý a jednoduchý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Ahoj, prosim tě co to je za carbon? Je to s červeným odstínem, nebo to je jen nějaký červený odraz světla při focení ? Nemůžeš to kdyžtak nějak líp vyfotit a dát foto? Čau Juraj, ještě jste to nedělali s tím Ba.......:-) ? Počítáš se mnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 je to folka za par korun B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 A je černočervený, a nebo je to jen nějaký červený odraz ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza91 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Klasickej černej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Aha, tak to nic. Už sem se lekl, že sem ho našel. Chtěl bych totiž takový černý karbon, ve kterém by prosvítala zezadu rudá. Zatím jsem to ale nikde neobjevil. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza91 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 S tím jsem se nikdy nesetkal .. takže těžko říct kde to sehnat .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Ahoj,existuje folia s odtienom piano black? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.