Raceman Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 chlapci je možný na motor AGR naházet věci z ATD 74 kW věc se má tak že mi vyhořel motorovej prostor od baterky a kabeláže nicméně motoru jako takovýmu se nic nestalo mám možnost pořídit zbořenou 4x4 ale 74 kW a nechci řešit to že bych měl v autě jinej blok než je v TP tak bych nechal původní s označením AGR a na něm by makaly věci z ATD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Je neakej problem vymenit v TP cislo motoru? Je jasne ze tam pojistka bude vetsi, ale myslim ze to stoji za to, protoze ten 74kw motor je fakt bomba. Prehodit bys tam moch kompletny vnitrek bloku, hlavu valcu bys musel nechat puvodni. Take Turbo, sani, hladice, dily prevodovky a ostatny, vsehno to by slo. Ale elektrika a hlava ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 jelikož se čísla již neevidujou ale stále se eviduje typ motoru tak to jednoduchý není a protože je v TP zapsán AGR tak tam nemůže být jiný protože automobilka s touto přestavbou nesouhlasí viz stanoviska výrobců na webu min. dopravy ale protože jsem sehnal auto s AGR motorem na výměnu tak tuto přestavbu už neřeším ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.