Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Možnosť vyskúšať O3 ešte nebola a kto vie,či niekedy bude :rolleyes: .

Dnes musela "snehurka" zostať na noc vonku,keďže v garáži by nebolo dosť úchytných bodov.Kyselinka určite vie prečo B) . Podarilo sa mi zohnať aj druhé hmlovky,ktoré sú plnohodnotné pre funkciu corner :prcprc: . Nejako mi to nedalo pokoj,keď Stano o tom hovoril na zraze. Takže som ako keby odstránil žltú fóliu,ktorá niektorým vadila a boli za to,aby som ju dal dole. Ale veď ak sa mi podarí predať staré hmlovky,tak kupujem žlté žiarovky a potom možno aj zase žltú fóliu :lol: .

Foto pre porovnanie - na pravej strane corner hmlovka a na ľavej obyčajná a ešte jedna foto z montáže zrkadiel.

post-6306-0-20837200-1384719407_thumb.jpg

post-6306-0-88124400-1384719429_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

pocuj :D rozobral som si ten popolnik, a po nejakom osvetleni ani chyru ani slichu... fakt tam je len ta krytka a nic viac, ziaden kablik konektor ziarovka laugh.gif odkial mi teda odporucas natiahnut kablik? kedy ma ten popolnik vlastne svietit? ked si hovoril od osvitu klima panelu, tak zrejme spolu so svetlami ?

pardon ze sa sem stvem, ale na sz si neodpisal ohmy.gif

Odkaz ke komentáři

Ale určite sa ešte nejaké miesto pre ne nájde :rolleyes: . Ale nad variantou osvetlenia modelu som premýšľal hneď na druhý deň po kúpe. Autíčko sa teraz rozsvieti hneď po otvorení dverí,po zavretí jemne presvecuje a po zamknutí zhasne úplne. Takto som to aj chcel,ale nečakal som,že to takto bude fungovať. Funguje to tak preto,lebo čo presvecovali ledky v stropnom osvetlení,tak teraz prestali svietiť a prúd,ktorý spôsoboval to,že jemne presvecovali teraz zobrala tá mala ledka v autíčku :) .

Odkaz ke komentáři

Ja som tiež nad ním veľmi dlho rozmýšľal,pozeral som naň v inzeráte už pomaly pol roka... Tiež som sa obával toho,že do neho niekto jedného pekného dňa kopne,ale keď som si uvedomil,že vzadu vozím ľudí a nie svine,tak som sa nejako rozhýbal.Keď sa k tomu pridala ešte cesta k tete,ktorá býva v tom istom meste ako predajca,nebolo and čím premýšľať :rolleyes: .

Na zraz by som veľmi rád prišiel,ale netuším ako mi bude vychádzať čas.

Odkaz ke komentáři

Displej už je na svojom mieste,ale samozrejme,že sa vyskytol nejaký problém,a to so zapojením. Podľa schémy na displej som našiel,že pin 1-plus,2-kostra, 3- CAN-Bus High,4-CAN-Bus Low . V tomto mám dúfam že jasno:kostru napojím hocikde na kábel,High na rádio a to isté aj s Low-jedno z nich by mala byť podľa mňa teplota a druhé čas. Doteraz nechápem,ako vlastne CAN-Bus funguje a či ho bude stačiť pripojiť na rádio,tam už mám vyhliadnuté káble podľa schémy. Ale teraz k problému,ktorý mám-neviem,či mám + napojiť na spínavé + alebo na stále.Ďalší problém je ten,že k displeju nemám konektor,čo vo mne vyvoláva dilemu,na ktorej strane začína pin 1. V prílohe je aj foto dosky dispeja,z ktorej som dúfam že dobre pochopil,že + má byť na ľavej strane. Prosím ľudí,ktorí sa v tom vyznajú,aby mi potvrdili/vyvrátili moje myšlienky.

P.S. Druhýkrát by som toto už nerobil :wallbash: .

post-6306-0-02211100-1388441384_thumb.jpg

post-6306-0-98441800-1388441407_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...