Gracho Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Keďže som mal minulý týždeň čas,tak som navoskoval auto,ale na druhý deň,teda vlastne už v ten deň v noci už bolo hneď špinavé...Včera mi konečne prišli ledky do cúvacích svetiel a dnes aj ovládače na kúrenie :) . Ledky v spatečkách svietia neskutočne,že som ich ja už neobjednal dávno... Na fotkách to nie je vôbec poznať,treba to vidieť naživo. Konečne som aj vytiahol mŕtve muchy z PZ svetla + sa tam začali už aj množiť pavúky .Toto už boli asi posledné úpravy v tomto roku,keďže musím šetriť na naftu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 že posledné úpravy v tomto roku :smich: ten chlapec si dal čo? :jelen: :jelen: :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Princes,nádhera by to bola keby boli na nej Neptuny a bola by aspoň o 3 cm nižšia . Ale musím byť spokojný s tým,ako vyzerá teraz... Tomáš,ja už som toho toľko narozprával,viď... V aute som si za posledné 3 týždne odrobil dosť hodín,takže minimálne ďalší štvrťrok si dávam pohov . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 páči sa mi skladba na Bolere na prvej fotke :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Paradicka omrknem na zraze v sobotu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 ledky v cúvacích svetlách tiež mám a je to paráda,odkedy som dal fólie na okná tak v noci je to poznať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Pani tak odporucte nieco ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 ja mám tieto aj v cúvacích aj v dennom od februára, zatiaľ držia aj keď čína http://www.ebay.com/itm/171146910617?item=171146910617&viewitem=&sspagename=ADME:L:OC:GB:3160&vxp=mtr vyhadzujú chybu vypálenej žiarovky, v sobotu to môžeme pod dáždnikmi porovnať v Piešťanoch :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Prave to by som nechcel aby hadzali chybu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Treba vypnut kontrolu Inak Gracho hod sem pls, ake LED si tam objednaval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Páni,v sobotu si ich porovnáme . Najlepšie by ale bolo,keby sme vydržali do úplnej tmy,vtedy je najviac poznať ten rozdiel.Dával som tam presne tieto: http://www.ebay.com/itm/2pcs-x-50w-Built-in-Chip-1156-BA15S-CREE-LED-Car-Light-Hi-Power-White-/221407972988?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item338cf18e7c&vxp=mtrTomáš,ak by si chcel,tak môžme jednu prehodiť na skúšku do combi,pretože ma celkom zaujíma ako to bude svietiť u teba,keďže ty máš iný tvar pre cúvacie svetlá a miesto,kde je šošovka by práve malo svietiť tam,kde má combi "prepážku" ktorá rozdeľuje svetlo do 2 priestorov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Fuha, dost drahe. Ja mam v merku tieto: http://www.aliexpress.com/item/Super-Bright-12V-30W-1156-P21W-BA15S-Car-LED-Lamp-Cree-LED-Chip-From-US/1720485380.html a smerovky tieto: http://www.aliexpress.com/item/Best-selling-12V-30W-PY21W-BAU15S-Car-LED-Bulb-Cree-LED-Chip-From-US/1720479672.html Hlavne 30W uplne stacia, no skoda, ze su len canbus :( Ked pridem nahodou do PN, tak neviem ci sa zdrzim az do tmy...este mam nejake plany <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Tak ja keď som ich už objednával,tak bolo jedno či už 30 alebo 50W,keďže rozdiel medzi nimi vychádzal približne na nejaké 4€,tak som sa buchol po vačku a urobil si radosť :D . Tak som už radšej zobral tie 50W,veď ledky do cúvacích svetiel nekupujem ledky tak často . Ale je na každom,ako si vyberie.Inak ten prvý link,ktorý som dal bolo len na upresnenie,aký typ som kúpil :) . Nie som blázon,aby som dal za ne 30€. Cena tých,ktoré som kúpil ja bola do 20€.Ak by ste chceli,tak pohľadám presne link odkiaľ som ich kúpil :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Ano, to mas v podstate pravdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Takže od dnešného zrazu je vďaka Lubovi denné svietenie v stretávačkách nastavené na 69% a tuhosť riadenia nastavená z najtuhšej(1) na jemnejšiu verziu (3) . Po ceste domov som mal možnosť to vyskúšať hlavne na Havrane a musím povedať,že predtým sa mi zdalo riadenie lepšie. Ešte mám mesiac na skúšanie,tak som zvedavý ako to nakoniec necháme nastavené . V kufri už čakajú podložky pod zadné kolesá od Luba/Stana . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Zase tu mám nejaké aktuálne fotky,na ktorých je auto už aj s 2cm podložkami na zadnej náprave :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 tie trtkacie folie stale nemas ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Trtkacie fólie stále nič . Pri týchto fotkách mi tie fólie tiež napadli,ale podľa to vyzerá dobre aj bez nich :D . V poslednom čase premýšľam najmä nad pružinami,lebo sa mi zdá byť zadok auta neskutočne vysoko,Poprípade aj and chipom ,lebo keď som sa v sobotu vracal domov zo spanilky z Tomášového sobášu,tak sa mi v Drahovciach začala lepiť na riť modrá OIII s 2.0TDI. Na konci dediny som si podradil do trojky a plyn na podlahu a on okolo mňa len prefrčal . Držať som sa ho moc zo začiatku nepodržal,ale dobehnúť som ho dobehol,respektíve som mu bol tesne za riťou a potom som ho nakoniec obehol...Inak to bola tá Octavia,ktorej dával Tomáš za okno leták OC,keď sme boli naposledy zo zrazu u Furmana . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 tak vedel s kým sa má asi ponaháňať :lol: a k fotkám iba krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Gracho..kraaasne davas do auticka lasku.. ;) maš moj rešpekt... ale najviac si mapobavil ked ešte nieje ani polovica roka za nami a Ty napišeš tohto roku už do auta nedam žiadne peniaze :D :D D: .. hahaha bol som super pobaveny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Moc pěkná Octa.. žádná přeplácanost. Radost pohledět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Ďakujem za pozitívne ohlasy,veľmi ma potešili :) . Zo včera mám pekný zážitok... Ako som vychádzal z našej ulice,tak som uvidel v protismere OII,s ktorou som sa približne pred 2 mesiacmi naháňal. Chlapík ju mal pekne upravenú - zadné fl svetlá,,hmlovky ako brzdové svetlá,smerovky ako parkovačky a mnoho ďalšieho. Hneď ako som zbadal oranžové parkovačky a PD okres,tak som mu ešte ani nestihol zablikať a už on blikal mne ako prvý . Hneď mi to urobilo pekný deň/večer :D . Takže ešte zistiť kto to vôbec je a mohol by niekedy dobehnúť do PN na zraz . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Keďže už má auto za sebou celkom peknú porciu kilometrov,tak prišiel konečne rad aj na prevodový olej. Pri jeho včerajšej výmene sa mi tak neskutočne darilo... Najprv mi nešiel povoliť kontrolný otvor na dolievanie oleja,až sa mi nakoniec podarilo nájsť v garáži nástavec na to. Potom,ako som ho konečne povolil som začal nalievať olej a samozrejme už pri konci prvej fľašky začal olej vytekať . Auto sa mi zdvíhať na jednu strane nechcelo,tak ako mi to doporučoval Marek a tak som povolil snímač spátečky a začal to nalievať tadiaľ . No to bola teda radosť to tam nalievať - nalievanie ďalšej fľaše mi cez ten otvor trvalo asi 30 minút... A ešte klinec programu,ako som dával späť snímač,tak samozrejme že som ho moc dotiahol a polovica z neho mi zostala v ruke a a polovica zaseknutá v prevodovke . Takže najprv ísť za susedom,či mi s tým nevie pomôcť a našťastie sa mu to podarilo vytiahnuť. Už mi len zostávalo zohnať niekde v nedeľu spínač,čo sa mi našťastie podarilo v "dedinskom" servise . Takže takto pekne som strávil nedeľné poobedie... Celkovo som z prevodovky dostal 1liter oleja a narval som tam presne 2 litre. Po výmene je oveľa ľahšie radenie najmä 5°. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Super pane jinak se tam leje 1,90l oleja presne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 a moc oleja, tiež nie je zdravé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Takže radšej trocha vypustiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 měl si tam dát origoš olej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Tak tak moc oleja neni dobre vypust trochu protoze to co jsi vylel tak 1 litr tak tam zhruba pod diferakem atd zustalo tak 03litru Kdyz je v aute vice oleje v prevodovce na testu se to projevuje jako velka sila velky odpor strasne takze vypust 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.