lubinob Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 To si nás teda nepotešill.. asi nabudúce vypiješ celú flašu sám.. :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Lubo,hneď ako som zistil,že sa nejako bude dať a Vám sa to nepodarilo,tak som sa ho na to hneď opýtal a rovno ma takto odbil -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2014 V nedeľu prebehlo nejaké to fotenie a tu je časť z výsledku Na niektorých fotkách je aj vidieť,ako si to auto podymilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 No je to ropa, takže kdyby to občas nezadymilo, tak je to špatně :) máš to pěkně nalešťené Ale ta bílá asi náročná na údržbu, že? Jak často to myješ? Přece jen na té bílé musí jít všechno vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 To si piš, že je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Bila je narocna na udrzbu to je jasny - ale zase kdyz je o ni dobre pecovano tak dle me je to nejelegantnejsi barva Jinak pekny fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Este dat folie na okna 30% do zadu 70% do predu a bude to top. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Tak elegantní určitě..jak je to decentně skombinováno třeba s černou, tak je to nářez. Já bych to možná ještě trochu snížil, ale i tak to je pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Práve že biela je ešte celkom v pohode :) Horšie to je s čiernou,teda všeobecne s tmavými farbami...Fólie na okná niekedy možno,ale dopredu určite nie. Nepotrebujem ich potom hneď strhávať Zníženie sa plánuje,ale max. pružiny -35 mm,viac nehrozí. Ten zadok sa mi zdá hrozne vysoký odkedy som menil zadné tlmiče...Auto práve že vôbec navoskované nie je,odkedy mi došiel pH šampón,tak to umývam nejakým saponátom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 A co ten skaredy znak vzadu na prdeli? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Už je objednaný nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 ...pekne auticko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Tiež si to myslím,aj keď ešte dosť vecí nie je dotiahnutých do konca Dnes mi konečne prišli po 2 mesiacoch ledky do lampičiek pre clonítka a keď rozsvietim všetky svetlá v introši,tak to je neskutočne osvetlené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 a pritom ty tam potrebujes tmu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Mozno sa rad diva kam ho pcha alebo sa po tme netrafi ? ty draku :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 určite myslíš kľúč lumi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Áno,áno Určite LEN ja potrebujem v tom aute tmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Od včera sú v aute originálne čierne koberčeky miesto gumených rohoží,ktoré zostanú na zimu. Interiéru to veľmi prospelo a vyzerá oveľa elegantnejšie. Nejako to mám pomiešané - 18" letné kolesá kúpim na konci leta a koberce na leto dávam na jeseň do auta . Keďže sa blížia chladné večery,tak som začal premýšľať nad zmenou farby osvetlenia tlačidiel a prístrojovky v introši. Tá zelená sa mi absolútne k ničomu nehodí - teda akurát tak ku zadnému znaku,ale premýšľam nad kombináciou bielo - červená,čo si myslím že mi nemusela byť až taká zlá voľba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Pokud se k tomu někdy taky dostanu, budu volit stejnou kombinaci, ta je podle mě TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 jeden deštivý víkend a máš předěláno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ak sa nemýlim,tak ty si to už prerábal do podobnej kombinácie,ak aj nie do tej istej? Bol by som veľmi rád,keby si sem hodil aj fotky výsledku,pretože mám aj celkom zmätok,kde dať biele a kde červené ledky. Ja sa najmä obávam toho,aby to bola krásna biela farba,žiaden nádych žltej a aby to neťahalo oči,preto chcem ísť do origo smd od Osramu,čo tu predáva jeden chalan v bazári.. Hlavne tiež rozmýšľam,či to urobiť aj na Bolere,keďže nie je vylúčené že ho niekedy nahradí Columbus Ale aj keby kúpim columba,tak netuším ako tam je riešené osvetlenie samotného displeja Niečo podobné je aj s budíkmi - tie by som tiež chcel niekedy vymeniť za maxík,ale zatiaľ mi asi bude stačiť len prehodiť v budíkoch ledky a pri tejto príležitosti nahodiť RS podklad a maxík si bude musieť ešte počkať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ved maxik das face a ten je biely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ten tam len tak ľahko nejde,keďže auto nemá ESP,takže by sa musela meniť aj jednotka ABS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Tak vymenis aj tu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 něco takového jsi potřeboval? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Niečo takého Pomaly,ale isto už mám v hlave aj farebnú kombináciu,respektíve ktorú farbu kde dať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Riešim to aj v inej téme,ale skúsim to aj tu:Podarilo sa mi zohnať maxidot z OII 5/2006 s označením 1Z0 920 841E a chcel som ho vyskúšať v aute,avšak maxík sa vôbec neprebral Absolútne na nič nereaguje ani sa len nerozsvieti podsvietenie pri zapnutí parkovačiek,takže som ho rozobral a nikde na plošnom spoji som nezistil nejaké poškodenie/vyhorenie. Mal už niekto podobnú skúsenosť s takýmto maxidotom ? Maxík sa skladá z 2 plošných dosiek a zaujímalo by ma,či sa môže zameniť tá zadná za tú z polodotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.