Gracho Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Takže to vyzerá tak,že maxík je KO Keďže ten MD nevyšiel,tak som si urobil aspoň radosť koženou ručnou brzdou,ktorú som kupoval spolu s maxíkom :) Montoval som ju tam včera večer o pol 10 :D Včera sa mi aj podarilo niečo neuveriteľné - spotreba 3,9litra na 50km trati na 18" Tá jazda bola ale neskutočne nudná,nemal som sa kde ponáhľať,tak som sa aspoň posnažil :jelen: Cesta späť už bola za rovné 4 litre... A dnes tiež vyšlo pekné číslo 4,3l na 100km ceste(cesta tam aj späť) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 tak ho vrat s tim ze nejde ... nudna jizda ? v Octavii ? :D to jedine, ze by jsi se nechal tahnou traktorem :D to je nudna jizda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 alebo tahat inou octou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Cena maxíka s ručnou bola taká,že by to bol hriech vrátiť Skúsim ešte prehodiť tú zadnú plošnú dosku a keď nič,tak mi aspoň zostane displej... nudná jazda to veru bola - ručička sa za 90km/h dostala len párkrát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Včera som vymenil termostat,pretože sa mi zdalo že teplota aj pri miernom kopci moc rýchlo klesala. Ten starý tam bol celkom "pripečený" a mal som čo robiť,aby som ho dostal dole. Dnes uvidíme,či sa to zlepší alebo nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 bežná choroba TDi :) záleží aká teplota bola vonku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Na to,že teplota dole Havranom klesla aj o 10°C som si zvykol,ale keď už klesla aj pri +10°C od Lipovníka po Bojnú,na to som už zvyknutý nebol... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 a ty si zase kam išiel týmto smerom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Co stal termostat ? Co stal termostat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Za termostat som dal 10€..Stano,ako keby si to ty nevedel Výmena termostatu pomohla,auto si pekne drží teplotu na 90°C aj dolu Havranom pri 5,5°C a neskutočne dobre kúri :) Som si myslel,že mi zhoria nohy,keď som si nejakú chvíľku nechal pustené kúrenie na nohy :D Rodičia aj hovorili,že sa im zdá že to nejako slabo kúri,ale ja som to pripisoval nefunkčnému PTC, keďže aj celkom dlhšie trvalo pokiaľ začal ísť teplejší vzduch... Teraz už budú hádam spokojnejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 super.. už si môžeš aj servis otvoriť.. :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Servis u Draka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Miso to trafil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 ne ne páni, Drako parts&servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 srandičky,srandičky... :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 šak tie musia byť.. Ledky som dal nakoniec do taxíka ale keď som ich skúšal pozerám že nesvietia.. vyradím, zaradím, vypnem klúč a znovu zapnem a stále nič.. a potom som zavrel kufor a začali svietiť.. :D potom ma napadlo že som to kedysi dávno kódoval ale keďže som ešte niekdy nestál za autom s otvoreným kufrom a zaradenou spiatočkou tak ma to nenapadlo.. :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Už nejaký ten čas je ďalšia vec z RSy v aute :) Pečenie pokazeného maxíka v trúbe nepomohlo,ale skúšal som prehodiť aspoň tú druhú základnú dosku z polodota a chyba je v nej. Keď som zamenil tú dosku s nie úplne totožnou z polodota,tak sa displej aspoň podsvietil,aj keď nič neukazoval... Rozsvietli sa tak isto aj ledky pri zapnutí parkovačiek,ale nič viac... Keby náhodou niekto vedel o nejakých pokazených budíkoch s MD,tak nech dá prosím echo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Super.. ručičky sa podarili všetky v pohode vytiahnuť aj dať naspäť? :D ja tam asi napäť dám tie pôvodné stupnice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Lubo nevymyslaj :-D A Gracho pekna zmena :) este fakt ten maxik a je to pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 pekne , už tam chyba len ten novy volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Ručičky išli vytiahnuť v pohode :) Len čo som ich dával dole z prvých budíkov,tak som mal spotené ruky a ostali fľaky na tých obyčajných podkladov,takže pri týchto som si už zobral rukavice... Len ručička na palivo a otáčkomer nie je nasadená presne,ale to ma nejako neserie,lebo podľa všetkého ich aj tak budem ešte dávať dole,či už kvôli zmene farby podsvietenia alebo kvôli prípadnej kúpe maxíka Peťo,na volant si ešte veru dlho počkám Pokiaľ sa mi z Prahy dostane do rúk... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ideme na vylet do Prahy? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Bodaj by sme išli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Gracho isto planuje nejaky romantikuš predvianočny vyjazd do Prahy ako mas dohodnuty dovoz? tiež som sa pozeral v inzeratoch po tomvolante ale odradilo ma osobne prevzatie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Bratranec čo býva v Prahe ho prebral,respektíve mu ho chjetjov doniesol priamo do práce Z Prahy sa buď ku mne dostane autobusom alebo ho donesie teta niekedy v priebehu decembra Romantikuš výlet do Prahy by nebol na zahodenie,len kde na to zobrať :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) O tych romantikus vyletoch do prahy som cosi pocul :jelen: Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 mohol by si si dať ešte nejaký a zobrať popri tom aj volant... by si zabil dve muchy jednou ranou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Lumimu romantika v Prahe už skončila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Včera som už prezul na zimné Keďže teplota v noci klesá už do mínusových hodnoť a na vrchole Vtáčnika už bol sneh a ja som si našiel čas,tak som sa na to vrhol. "Dlhodobá" (600km) spotreba klesla po prezutí z 18"--->15" za 2 dni o 0,2 litra Teraz ide neskutočne ľahko točiť volantom,akcelerácia je ako po chipe ,ale vôbec to auto nedrží na ceste ako s 18" :) Dnes večer(21:00) mi konečne prišiel volant(aj bez Lumiho romániku v Prahe :lool: ) a už je aj v aute... Keď som ho bol vyskúšať,či je rovno a nemal som namontovaný airbag,tak samozrejme že som za dedinou zbadal srnku tesne vedľa cesty a nemohol som na ňu zatrúbiť,tak som na ňu skríkol a už aj zdrhala späť na roľu :D Vymenené sú takisto aj koberce v aute za gumené rohože + už som vymenil zelené ledky za červené v ovládaní zadných okien a na vypínači centrálneho zamykania :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) ty si ale jeleň Matúš :jelen: a ta červená... ja nevíííím, v octe mi to nesedí :) , ale hráš sa pekne Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem seib 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.