Přejít na obsah

Odpojena klimatizacia

Doporučené příspěvky

mam taky vacsi problem s manualnou klimatizaciou, je odpojena a konektor, ktory je na kablovom zvazku je hranaty a konektor na kompresori je ovalny (vid. foto)

post-6348-1304085243_thumb.jpg

iny volny konektor v motorovom priestore nemam tak tipujem ze patri ku klime. Skusal som cez akcne cleny spustit klimu a skusackou (12V) presvietit piny v konektore ale ziarovka ani neblikla (ak tento postup cez akcne cleny nie je pre Climatronic)

skusal som aj zapnut prepinac A/C a tiez vyskusat piny ale bez vysledku...

neviete niekto kde by mohla byt chyba?

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Zdravim,

mam taku blbu otazku tak dufam ze ma hned neukamenujete, nevedel som kam to dat a nechcel som zakladat novu temu tak to skusim dat sem.

Viem ze v zime je vhodne jazdit so zapnutou klimatizaciou nakolko susi vzduch a znizuje tak moznost zahmlievania okien z vnutra. Teda Climatronic takto urcite funguje, moja otazka znie ci rovnako funguje aj manualna klimatizacia, Ci tiez susi vzduch a je vhodne ju mat zapnutu v zime ked mam zapnute normalne topenie na max a ktomu zapnuty gombik AC.

Moje prve auto tak niektore veci este len zistujem.

OI r.v. 1998, TDI AGR, manual Klima

Odkaz ke komentáři

Aha, takze ak to dobre chapem tak aj moja manualna vysusuje vzduch, lenze ak je pod plus 5 celzia tak kompresor vobec nezopne?

Tak potom mam este jednu otazku, moze byt klima teraz v zimnom obdobi(rano napr. -2 a cez obed napr.plus 7) permanentne zapnuta (moze sa takto pokazit? ) alebo stale podla palubaku sledovat teplotu a ked bude nad 5 tak Klimu zapinat a ked teplota klesne tak hned vypinat? Nemam problem s manualnym zapinanim a vypinanim, ale ak klime nevadi ze je furt zapnuta tak to mackanie cudlika nejako straca vyznam ked je natolko inteligentna (mozno viac jak ja) ze to vie spravit sama.

Dakujem za pomoc, este asi bude chvilu trvat kym zomna vychovate spravneho Octaviaka, ale snazim sa :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...