aero Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Zdarec, nesvítí mi kontrolka a ani vnitří světlo když otevřu dveře u řidiče (u ostatních dveří to funguje jak má). Mikrospínač sem vyměnil ale s tou kabeláží to není jednoduchý. Neporadil by někdo co a jak? Do zámku dveří (na svorku) jdou kabely t. hnědá, s.hnědá, černo-žl., bílo-žl., šedo-černý, žl.-černý, hnědo-žl., šedo-žl., zel.-červený, šedo-červený. bílo-žl a černo-žl mám napojený a centrál (dodělávka) takže to je mimo..neví někdo? Nebo alespoň kam to jde...já myslím že ze zámku to jde do komfortky a ta pak ovládá sv. ve dveřích, pak další z komfortky do vnitřního osv. a do budíků? A nebo kdyby někdo řekl na jaké stránce v dílenské příručce se to dá dohledat...či by měl někdo nějaký plánek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tonis Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Tak já mám úplně ten samý problém. Všechno jsem vyzkoušel a proměřil. Takže už podezírám jen řídící jednotku ve dveřích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Květen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 já už vím jaké drátky to jsou tak jdu dneska zkoušet a proměřovat,tak uvidím... tak jsem to rezebral a zjistil sem že chyba je na hnědo žlutém drátku..byl po cestě prasknutý..musel sem oddělat tu kobercovou izolaci a pak sem ho našel..opravil a už mi vše funguje. Jak pískání rozsv. světel,kontolka na palubovce a ineriérové světlo. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carloskh Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Zdar,mel jsem stejny problem u sve OI RS. Nefungovalo osvetleni interieru, zamykalo se samo auto, nesignalizovalo rozsviceni svetel atd. Vymenil jsem zamek ve dverich, prosel kabelaz(zjistil jsem a opravil poruseny kabel) a vsechno funguje jak ma az na kontrolku otevrenych dveri na pristrojovce. Ta se ne a ne rozsvitit. Nevim kde je chyba. Docetl jsem se, ze by mohl byt problem v komfortni jednotce, ale nevim kde ji hledat a jak opravit. Poradite nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest trunec Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Zdarec, nesvítí mi kontrolka a ani vnitří světlo když otevřu dveře u řidiče (u ostatních dveří to funguje jak má). Mikrospínač sem vyměnil ale s tou kabeláží to není jednoduchý. Neporadil by někdo co a jak? Do zámku dveří (na svorku) jdou kabely t. hnědá, s.hnědá, černo-žl., bílo-žl., šedo-černý, žl.-černý, hnědo-žl., šedo-žl., zel.-červený, šedo-červený. bílo-žl a černo-žl mám napojený a centrál (dodělávka) takže to je mimo..neví někdo? Nebo alespoň kam to jde...já myslím že ze zámku to jde do komfortky a ta pak ovládá sv. ve dveřích, pak další z komfortky do vnitřního osv. a do budíků? A nebo kdyby někdo řekl na jaké stránce v dílenské příručce se to dá dohledat...či by měl někdo nějaký plánek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.