rehy.11 Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Ahoj hoši, mám takový problém. Dnes jsem nastartoval auto a asi po kilometru jízdy mi z ničeho nic začala problikávat červeně kontrolka olejničky za doprovodu pípání. Po zastavení celá show skončí a vše v pořádku. Vyčíhal jsem, že když jedu jen pomalu, cca do 1500 otáček, vše je ok, ale jakmile jsou otáčky vyšší, diskotéka opět začne. Čím by to mohlo být?! Zasviněný olejový filtr? Něco horšího?! Předem moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 množství oleje máš správné? zajeď na VAG a zkontroluj čidlo tlaku oleje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Množství oleje je ok právě, asi se budu muset podívat za někým s diagnostikou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Pokud bude čidlo oleje OK, tak by to mohl dělat zanešený sací koš v olejové vaně. Kolik máš najeto ? Vyměňuješ olej sám, nebo ti to odsávají ve Škodovce ? ( můj kolega bývalý majitel O1 1,8T toto poblikávání kontrolky podcenil a zadřel turbo, při hledání příčiny mu demontovali vanu a nestačili se divit jak vypadal sací koš, pravidelný servis byl dělán hádej kde ? ) Určitě to dotáhni do konce a pak napiš co to bylo, ať to dobře dopadne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 otazocka, olejova vana sa da bez problemov dat dole a kos sa moze vycistit? alebo su tam nejake komplikacie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Tady je vše potřebné, zatím jsem to na Octavii nedělal a doufám že se toho nedočkám ;) Olejova_vana_O1.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.