Dakie Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 odkaz nefunguje :D asi přetíženej server? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 No nic moc, OII Scout je hezčí (před FL) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 je možný, že už jsem ten paskvil scout viděl live na dálnici s F-kovou RZ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Škoda Superb Scout? Ale kdeže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 To je dost hrozny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Taky jsem si to říkal, elegance SUPu v pr a je z toho scout s malýma kolama a la vorlajz :-/ No nevím, chtělo by to posunout trošku někam jinam, pokud je to vážný záměr škodovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 na cross vezi to maji nejak dole ale zvetseny Luny vypadaji mazec. jsem s nima pred nejakou dobou komunikoval a rikali ze vyvyji neco na SUpa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 no teda vypada to dost divně... mohly by radši udělat nějakej duchaplnej přední spoiler na OII předFL ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 no to urcite ti budou tedko neco vyvijet ;) i kdyz to BT se mi docela zamlouva, je to az moc podobny OII Scout a myslim ze to neni uplne dobre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Vyzerá to ako VT s nárazníkmi presne z OII Scout... a ešte aj tie isté kolesá, tie vyzerajú dosť malé... celkovo je to také nevyvážené... nič moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Když ho mají v prádle BT tuning tak si myslím že to dobadne víc než skvěle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Columbus k Superb Combi Exclusive za priplatek 23 000 CZK? to mam pocit nebejvalo ne ? Koukal jsem taky jak teda udelali denni sviceni LED a spachali to stejne jako u klasicke O II. Co se mi taky nezda ze byvalo ze nabizi Elektricky ovládané střešní okno se solárními články 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 LED denné má nejaký Superb ? ? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 stahni si katalog z skoda-auto.cz na nekterych obrazcich je to videt, navic od 1.1.2011 musi mit vsechny vozidla vyrobeny pro EU moznost LED dennich svetel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 stahni si katalog z skoda-auto.cz na nekterych obrazcich je to videt, navic od 1.1.2011 musi mit vsechny vozidla vyrobeny pro EU moznost LED dennich svetel. ahaaa tak proto jsem včera viděl ve škodovce OII FL scout a měl v nárazníku místo mlhovek ledky v FII RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Škoda Superb 2012: Ventilovaná sedadla a další nové prvky výbavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Konečně :-) Škoda těch LED světel, docela by mě zajímalo, jestli to je vedení koncernu kdo to brzdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 jsem zvědav na cenovku těch sedaček, tipuju tak 15-20t Kč jinak na LED zadní lampy je restrikce, už by to asi moc provokovalo AUDI a VW, teda spíš jen to VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 15 - 20 priplatek je v phode, pamatuju si ze kdyz jsem prochazeli cenik X5 pred par rokama bylo tam snad 3x vic. Neni sance ze by ty LED svetla pustili po tom co pasik dostane 2.0 BiTDI teda pokud ho dostane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 jinak na LED zadní lampy je restrikce, už by to asi moc provokovalo AUDI a VW, teda spíš jen to VW A to je trh v Číně tak jiný než ten evropský? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Jo mnohem více kýčovitý, a co nemá ledky jakoby nebylo, vzpomeňme na ty jejich všemožně blikající vánoční žárovičky které byly i u nás módou pár let po revoluci :D Já nevím, co všichni na těch ledkách vidíte :) Navíc, když si vzpomenu jak dlouho vydržely ledky v zrcátkách na naší OII :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 A to je trh v Číně tak jiný než ten evropský? hlavní je konkurence, nedávno chtěli škodovce okuchávat výbavy, což se nestalo a teď by si chtěl LED světla??!! :) bych to přirovnal ke kočce, která pustí namilost myš a ta myš ji pak ještě hryzne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Mě celá tahle koncernová politika přijde ujetá - omezovat výbavu SII, aby nebyl konkurencí pro Passat, když je obojí z jednoho koncernu, je jak podrážet jednomu svému dítěti nohy, aby druhé doběhlo první. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 no ale stejne trpi pasik vudci audi takze bych to moc neresil. je to tak a tot vse co s tim nadelame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 ona je už pro němce dostatečná rána to, že polovina z toho auta je vyrobená v ČR, na wortexu nebo na passat foru v de to tam jednou někdo řešil :) jak píše Olaf, je to tak a né jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Bohuzel, politika velkeho bratra v praxi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 bude se dělat Superb combi Scout??? Včera sem potkal bílý superb combi a byl oplastovaný jako Scout a vypadalo to fakt velice pěkně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 nepotkal jsi nahodou tohle ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 ano, to je přesně ono :) akorát sem to potkal v bílé barvě a se stříbrnýma hagusama. naživo fakt pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Trošku a la Audi, ale nevypadá to špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.