Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

Zdarec pane, tak co sis dneska koupil hezkyho v Europarku? Pres ty folie asi nevidis, co. Jsem na tebe troubil a ty ani nezamavas :palec:

Ahóóóóój sry zahlédl jsem tě na poslední chvíli, přítelkyně říká, hele někdo na tebe mává a já co a koukám a v tom ty :palec: :) :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

nepovídej, to ho moc nehoníš, jinak 128 T5 máme tak za desítku, ovšem dooost svižným tempem, ono se tak nějak s tímhle autem nedá udržet,

Míla má v podpisu lepší číslo  :) , na to se snad nedá ani dostat,

rsd: jel jsi v tom novém biturbu 2,0 - dojem?  za mě teda nic moc, zlatej pětivál

Odkaz ke komentáři

Ja s tim jezdim dalnice nemecko rakousko nekdy mam nalozenou motorku ja ti to blejsknu tu spotrebu mam mezi 8-9 litrama ale samozrejme se da jet i za 15 litru onehda kdyz jsem se honil s Vianem jo jezdil jsem s tim BITURBEM nejak me to taky moc nenatchnulo bylo to jeste syrovy malo najety ani ty svetla v zadu se mi nelibi uz me lanarili at necham staryho protiuctem ze udelaji cenu a koupim si novyho ze mi taky slevy a daji vybavu atd. ja jsem zpokojeny s tim co mam spis chci prodat RS Octavii

Odkaz ke komentáři
Hergot ty mas vetsi spotrebu jak ja s multakem 128kw 4 Motion

Nechápu tvůj myšlenkový pochod, když nafotím nějaký to kilometrový výročí hned po startu tak tam budu mít třeba 50l/100km a co pak napíšeš že mi to žere jako tank ???? Pokud tě zmátlo počítadlo trip, tak to já nenuluji po každém startu, takže spotřeba není po 236km...

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři
Ja s tim jezdim dalnice nemecko rakousko nekdy mam nalozenou motorku ja ti to blejsknu tu spotrebu mam mezi 8-9 litrama ale samozrejme se da jet i za 15 litru onehda kdyz jsem se honil s Vianem jo jezdil jsem s tim BITURBEM nejak me to taky moc nenatchnulo bylo to jeste syrovy malo najety ani ty svetla v zadu se mi nelibi uz me lanarili at necham staryho protiuctem ze udelaji cenu a koupim si novyho ze mi taky slevy a daji vybavu atd. ja jsem zpokojeny s tim co mam spis chci prodat RS Octavii

o.k., pětiválce se nezbavovat, ani náhodou, jinak T4 i T5 jsou jednoznačně  :)

Odkaz ke komentáři

KUWA,KUWA KUWA, 1 1/2 roku se potýkám s klepání "nečeho " v kufru, vytlumený co se dá a furt nic a dnes koukám, že mám každej gumovej doraz jinak, koukám na to a vidím že jsou šroubovací, tak jsem ten jeden víc vyšrouboval a je klid, KUWA já jsem fakt DEBIL ;) :D :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...