romariooo Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Milane kdybys to chtěl prodat tak dej vědět :) vim o klukovi kterej by za ní dal dvě kila na prkno..Sice to má maly kola a plastovej volant ale i přesto by do toho šel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 OK, budu o tom přemýšlet, rozdíl ceny si vemu v tvým supr zabezpečeným baráku, ju? PS plastovej volant nemám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Rozdil? Jaký rozdil? se podivej jak to brutálně kleslo.Já vím že to je hodně smutná kapitola ale propad ceny nezastaviš...možná tak desetileté auto už trošku brzdí pád ceny ale jinak fakt smutny no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Hele Romane, i když cenu svého vozu nijak nenadhodnocuji jako ostatní na foru, tak vím, že cenu má více než dvě kila na nějaký to prkno... PS prodávat ho jinak nechci jsem spokojen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ted to nic nedělá, ale při další nevolnosti rovnou jedu do servisu, blinkry šly pouze v zrcátkách a ve světlech blinkry svítily nepřerušovaně a po cca 10sec začaly blikat taky, docela prdel... ono pokud budeš chtít dodělat to, co chceš, tak stejnak BCMko dáme jiné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 jj vím kvůli těm zadním oknům vid, no vidíš tak nebudu "otravovat" naše luxusní značkové servisy, stačí jak mi pomohly s vrzáním gum těsnění :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Zdarec pane, tak co sis dneska koupil hezkyho v Europarku? Pres ty folie asi nevidis, co. Jsem na tebe troubil a ty ani nezamavas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Já tam byl dneska taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Zdarec pane, tak co sis dneska koupil hezkyho v Europarku? Pres ty folie asi nevidis, co. Jsem na tebe troubil a ty ani nezamavas Ahóóóóój sry zahlédl jsem tě na poslední chvíli, přítelkyně říká, hele někdo na tebe mává a já co a koukám a v tom ty :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Já tam byl dneska taky :) minisraz octavia clubu bez domlouvání :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Ideální snížení facellifta ..., 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 myslíš vzadu -40 a vpředu +20?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 (upraveno) To mi připomíná cestu do Itálie 4 lidi + plnej kombi kufr nad rolovačku... :) Upraveno Srpen 13, 2010 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 myslíš vzadu -40 a vpředu +20?? :) jj ideál na pražský obrubníky, předkem nechytneš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 tak to potom jooo :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 kdyz sem do OII nastouchal plovoucku skoro do celyho bytu 2+1 tak auto taky neverilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Nějaký to výročí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Hergot ty mas vetsi spotrebu jak ja s multakem 128kw 4 Motion 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 nepovídej, to ho moc nehoníš, jinak 128 T5 máme tak za desítku, ovšem dooost svižným tempem, ono se tak nějak s tímhle autem nedá udržet, Míla má v podpisu lepší číslo :) , na to se snad nedá ani dostat, rsd: jel jsi v tom novém biturbu 2,0 - dojem? za mě teda nic moc, zlatej pětivál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Ja s tim jezdim dalnice nemecko rakousko nekdy mam nalozenou motorku ja ti to blejsknu tu spotrebu mam mezi 8-9 litrama ale samozrejme se da jet i za 15 litru onehda kdyz jsem se honil s Vianem jo jezdil jsem s tim BITURBEM nejak me to taky moc nenatchnulo bylo to jeste syrovy malo najety ani ty svetla v zadu se mi nelibi uz me lanarili at necham staryho protiuctem ze udelaji cenu a koupim si novyho ze mi taky slevy a daji vybavu atd. ja jsem zpokojeny s tim co mam spis chci prodat RS Octavii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 (upraveno) Hergot ty mas vetsi spotrebu jak ja s multakem 128kw 4 Motion Nechápu tvůj myšlenkový pochod, když nafotím nějaký to kilometrový výročí hned po startu tak tam budu mít třeba 50l/100km a co pak napíšeš že mi to žere jako tank ???? Pokud tě zmátlo počítadlo trip, tak to já nenuluji po každém startu, takže spotřeba není po 236km... Upraveno Srpen 29, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Jezis a jak mam vedet ze fotis nejaky vyroci jsem jasnovedec jezdi si za kolik chces to je tvoje vec delal jsem si srandu a ty hned jak kdybych te chtel odstrelit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Ja s tim jezdim dalnice nemecko rakousko nekdy mam nalozenou motorku ja ti to blejsknu tu spotrebu mam mezi 8-9 litrama ale samozrejme se da jet i za 15 litru onehda kdyz jsem se honil s Vianem jo jezdil jsem s tim BITURBEM nejak me to taky moc nenatchnulo bylo to jeste syrovy malo najety ani ty svetla v zadu se mi nelibi uz me lanarili at necham staryho protiuctem ze udelaji cenu a koupim si novyho ze mi taky slevy a daji vybavu atd. ja jsem zpokojeny s tim co mam spis chci prodat RS Octavii o.k., pětiválce se nezbavovat, ani náhodou, jinak T4 i T5 jsou jednoznačně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Jezis a jak mam vedet ze fotis nejaky vyroci jsem jasnovedec jezdi si za kolik chces to je tvoje vec delal jsem si srandu a ty hned jak kdybych te chtel odstrelit :) OK. Mír :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 KUWA,KUWA KUWA, 1 1/2 roku se potýkám s klepání "nečeho " v kufru, vytlumený co se dá a furt nic a dnes koukám, že mám každej gumovej doraz jinak, koukám na to a vidím že jsou šroubovací, tak jsem ten jeden víc vyšrouboval a je klid, KUWA já jsem fakt DEBIL ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 :D ale zas máš teď ultra super tichý auto ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 KUWA nejde zadní stěrač, resp ostřikovač, rozdělal jsem zadek jestli není rozpojená hadička a ta se zdá OKI, z trysek ostřikovače jde troška vody ale rezavé :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 Nachystáno na montáž... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 tak co uz mas namontovano? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.