Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

Tak jsou holky doma :palec: k tomu byl 4x kožený tapec na kombi(tapecy i loketka prodány ), 1x kožená loketka, tak to asi pošlu do světa...

Trošku je naleštíme a půjdem k Jardovi na montáž, ale zjistil jsem jednu závadičku u sedačky řidiče, počkám co Jarda poradí...

PS kvalita foto - mobil HTC :blink:

post-156-0-06897700-1341068752_thumb.jpg

post-156-0-94181300-1341068766_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

Mel jsem standardní Ambient, zatím mám jen hozený zadky sedáky a nesedal jsem tam, ať na mne na sídlišti nekoukaj jak na vola :lool:

jj cena byla pecka, sice dřina je vypulírovat ale gut, už jsem na 99% prodal tapece, takže cenovka fakt dobrá...

Nadupany kamarade!! :palec:

Děkuju, letos dodělám interier a příští rok něco vymyslím s exterierem, ale vše decentně...

Odkaz ke komentáři

Tak to bude bomba za kolik si je sehnal taky o nich uvazuji,jaka byla cenovka prosim te kdyztak SZ klidne maj aj vyhrev??

Jinac exterier je nadupany i tak staci to jen snizit pekny kola a hned je to jine,me se treba liby Rs naraznik predni tak jsem si ho dal a pecka :palec:

Uvidis sam co vsechno se ti bude libit a jeste bych chtel zadni LED svetla :palec:

Odkaz ke komentáři

Maj výhřev jen předek, k tomu tapecy kožený na kombi, docela ujdou jen jsou zašpiněný od harantů- hrozně), loketka uplně nová a ještě tunel na loketku ten uplnej shit letěl do pudlice to vše bratru za 9ti. českých, sehnal jsem je na bozoši, jako cena ulet docela, teď ještě jestli budou fungovat výhřevy, to se dozvím v úterý u Jardy na montáži...

Exterier bude kola pallas, snížení cca 3cm, vzadu lízátko milotec, předek mračítka, RS nárazník asi ne....

Odkaz ke komentáři

Milane díky za tapece i loketku! jsou v lepším stavu než jsem očekával! :palec:

no a Michala znám, svět je neskutečně malej - manželka dělá s jeho přítelkyní v práci, na svatbě řídila naší octávku, kterou vezla nevěstu a michalovi dělá manželka daně........

jen sem neznal jeho příjmení...........

takže díky za obchod :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak alcantara vyčištěna pěnou od sonaxu, zatím to vypadá gut, uvidím až to pořádně uschne, zkusil jsem tím i čalounění okolo oken místo bílé už bylo skoro černé a to prokouklo jako svin. Asi budu muset ještě koupit tu brusku na ten "semiš" ať to pořádně prokoukne, jako odměnu jsem našel na lyžinách sedačky žvýkačku s 10eurocentovou mincí, děkuji předchozímu majiteli :blink:

post-156-0-75262300-1342289275_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...