Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

Celkem Romane koukám, že v Královehradeckém kraji je to jedno z nejhorších míst...

Dnes jak jsem prodával Zdenčinu Fabii tak jsme s novými majiteli jeli do servisu kde byli uskladněny letní kola a je to zrovna v tom místě jak ukazovali včera ve zprávách že lidi uvízli v závějich 10 hodin-to musel být mazec! Šílená představa.Na obou stranách jsou pole tak to tam je během chvilky naváté-a to je hlavní tah z H.K na M.Bolku a na Jičín :)

Odkaz ke komentáři
Milane: můj názor znáš...

Já bych do toho nešel :) a kdyby ano tak jedině že bych najel ročně vic jak 30 tisic kilometru.

Další věc je ztráta výkonu cca o 7% a zmenšení zavazadlového prostoru což by mě taky hodně vadilo ;)

Já 30+ tis. najezdím, mám do toho jít Romčo :D?

Odkaz ke komentáři
Milane: můj názor znáš...

Já bych do toho nešel ;) a kdyby ano tak jedině že bych najel ročně vic jak 30 tisic kilometru.

Další věc je ztráta výkonu cca o 7% a zmenšení zavazadlového prostoru což by mě taky hodně vadilo :D

Kdyz si to da misto rezervniho kola, tak se kufr nezmensi..to naopak ty ho mas mensi uz jen kvuli aparature.. to me zas prijde zbytecne, podle me je to otazka priorit.

Skoda je, ze u oktavek je malo prostoru okolo hrdla nadrze, ze ti tam nemuzou udelat plneni lpg, tim padem by neslo nic poznat. Treba od minuleho roku myslim nemusi auta na lpg platit silnicni dan. A vykon mozna trosku dolu jde, ale zase lpg ma vetsi oktanove cislo, takze by to melo byt sulnul. Jako jedinnou a velkou nevyhodu beru nemoznost parkovat v podzemnich garazich. Vsude v nemecku apod. je bezne, ze maji podzemky odvetravani aji podlahy, takze auta s lpg muzou, u nas to ma snad jen mala hrsticka. Ja jsem zastance lpg, akorat nevim, jestli do takovych obsahu se to vyplati.. navic ti to mpicko tak moc nezere ne? chapu, ze tatka si ho dal do benzinu 5.7l, ale takhle to musis zvazit a propocitat... Treba u mishicky by to mohlo byt uz zajimave, jezdit s benzinovy rsem temer zadarmo :)

Odkaz ke komentáři

Mel jsem auto s plynem teda auta s plynem docel dlouho... jestli z ekonomickeho hlediska utahnes klasiku benal tak si tam plyn nedavej... jsou s tim jenom problemy (nekvalitni plyn, voda, bordel atd..) a to se nebavim i o aute.. casem budes mit problemy s podavacim cerpadlem z nadrze, ventily, hlava vstriky... Kdyz si to spocitas co do toho budes casem muset dat a kolik jsi najezdil vyjde te to nastejno a bez problemu... ver mi ...Je sice pravda ze setris polovinu, ale moje zkusenost s plynem byla nic jsem neusetril ale najel 2x tolik km... a jak jsem psal pred tim potom jenom spravoval... efekt zadny... :)

Odkaz ke komentáři
...Treba u mishicky by to mohlo byt uz zajimave, jezdit s benzinovy rsem temer zadarmo :D

To by bylo asi první LPG RS v CR :-D

Pane Lorenc! Uvezu to??? NE! A ted??? Ted jo. :( ;) :D :D

To mě Mišo připomnělo Na samotě u lesa ;)

Takže uvezu :-DD

Mel jsem auto s plynem teda auta s plynem docel dlouho... jestli z ekonomickeho hlediska utahnes klasiku benal tak si tam plyn nedavej... jsou s tim jenom problemy (nekvalitni plyn, voda, bordel atd..) a to se nebavim i o aute.. casem budes mit problemy s podavacim cerpadlem z nadrze, ventily, hlava vstriky... Kdyz si to spocitas co do toho budes casem muset dat a kolik jsi najezdil vyjde te to nastejno a bez problemu... ver mi ...Je sice pravda ze setris polovinu, ale moje zkusenost s plynem byla nic jsem neusetril ale najel 2x tolik km... a jak jsem psal pred tim potom jenom spravoval... efekt zadny... :o

Tyhle zkušenosti máme doma s Favoritem na LPG, ale je to 11 let co jsme ho tam dávali a rok už tam není...

Odkaz ke komentáři
Chlapáci díky za názory, taky se trošku bojím že by byly problémy, ale pořád mne to hlodá, problémy svojí lehkou zaslepeností za ekonomikou si nechci připouštět...

Další věc je jak dlouho si chceš facelifta nechat...návratnost investice je podle najetých kilometru a podle mě to je průměrně 6 let jelikož nezapomen že ten plyn za 12 kaček musiš taky kupovat nehledě na to že spotřeba u plynu je o něco větší...je to tak?

Odkaz ke komentáři
Další věc je jak dlouho si chceš facelifta nechat...návratnost investice je podle najetých kilometru a podle mě to je průměrně 6 let jelikož nezapomen že ten plyn za 12 kaček musiš taky kupovat nehledě na to že spotřeba u plynu je o něco větší...je to tak?

Je vetsi max. o litr, u tehle objemu... ale vem si ze ta uspora je velika... naklady na porizeni na 4valec a sekvencni system, stoji v prumeru 26tis... kdyz by najel Milan 20tis km rocne, tak pri cene benzinu 30kc(nevim kolik ted stoji) a kombinovane spotrebe 7litru cca by naklady byly... 42tis kc.. a pri cene lpg 13kc a spotrebe 8litru by naklady byly cca 20800kc.. takze to mame polovicni uspory...rocne by Milan usetril 21tis, takze navrat by mel po roce a dejme tom 2mesicich...

snad pocitam dobre, jestli ne, opravte me...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...