romariooo Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Milane: Tobě ukradli kola ne??? :D Jinak včera tady v noci začalo pršet a ted brutálně chumeli.Fakt super počásko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Celkem Romane koukám, že v Královehradeckém kraji je to jedno z nejhorších míst... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Celkem Romane koukám, že v Královehradeckém kraji je to jedno z nejhorších míst... Dnes jak jsem prodával Zdenčinu Fabii tak jsme s novými majiteli jeli do servisu kde byli uskladněny letní kola a je to zrovna v tom místě jak ukazovali včera ve zprávách že lidi uvízli v závějich 10 hodin-to musel být mazec! Šílená představa.Na obou stranách jsou pole tak to tam je během chvilky naváté-a to je hlavní tah z H.K na M.Bolku a na Jičín :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 (upraveno) Roman: Chudak Zdenka, venku tolik snehu a ty ji prodas auto, aby v tom chodila pesky... Upraveno Leden 10, 2010 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Chlapáci přemejšlím o instalaci LPG do facelifta, please Vaše názory na toto, ještě musím zjistit zda berou škoda servisy auta LPG, ale asi už by měly když je vyrábějí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Milane: můj názor znáš... Já bych do toho nešel :) a kdyby ano tak jedině že bych najel ročně vic jak 30 tisic kilometru. Další věc je ztráta výkonu cca o 7% a zmenšení zavazadlového prostoru což by mě taky hodně vadilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 (upraveno) Snížení výkonu cca o 3KW, a nádrž do rezervy, a nájezd víc jak 30tis ročně je ptákovina, ale dikes za názor, další please... Upraveno Leden 10, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Milane: můj názor znáš... Já bych do toho nešel :) a kdyby ano tak jedině že bych najel ročně vic jak 30 tisic kilometru. Další věc je ztráta výkonu cca o 7% a zmenšení zavazadlového prostoru což by mě taky hodně vadilo ;) Já 30+ tis. najezdím, mám do toho jít Romčo :D? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Milane: můj názor znáš... Já bych do toho nešel ;) a kdyby ano tak jedině že bych najel ročně vic jak 30 tisic kilometru. Další věc je ztráta výkonu cca o 7% a zmenšení zavazadlového prostoru což by mě taky hodně vadilo :D Kdyz si to da misto rezervniho kola, tak se kufr nezmensi..to naopak ty ho mas mensi uz jen kvuli aparature.. to me zas prijde zbytecne, podle me je to otazka priorit. Skoda je, ze u oktavek je malo prostoru okolo hrdla nadrze, ze ti tam nemuzou udelat plneni lpg, tim padem by neslo nic poznat. Treba od minuleho roku myslim nemusi auta na lpg platit silnicni dan. A vykon mozna trosku dolu jde, ale zase lpg ma vetsi oktanove cislo, takze by to melo byt sulnul. Jako jedinnou a velkou nevyhodu beru nemoznost parkovat v podzemnich garazich. Vsude v nemecku apod. je bezne, ze maji podzemky odvetravani aji podlahy, takze auta s lpg muzou, u nas to ma snad jen mala hrsticka. Ja jsem zastance lpg, akorat nevim, jestli do takovych obsahu se to vyplati.. navic ti to mpicko tak moc nezere ne? chapu, ze tatka si ho dal do benzinu 5.7l, ale takhle to musis zvazit a propocitat... Treba u mishicky by to mohlo byt uz zajimave, jezdit s benzinovy rsem temer zadarmo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Já 30+ tis. najezdím, mám do toho jít Romčo :D? Pane Lorenc! Uvezu to??? NE! A ted??? Ted jo. :D :) :D ;) To mě Mišo připomnělo Na samotě u lesa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Michale děkuji za názor, ono nežere ale s LPG budu jezdit za půl, škodovka do OII montuje to hrdlo vedle benzínového, musím se zeptat firmy kam by to dala, taky se ti nechci moc chlubit, ale jezit za půl chci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Mel jsem auto s plynem teda auta s plynem docel dlouho... jestli z ekonomickeho hlediska utahnes klasiku benal tak si tam plyn nedavej... jsou s tim jenom problemy (nekvalitni plyn, voda, bordel atd..) a to se nebavim i o aute.. casem budes mit problemy s podavacim cerpadlem z nadrze, ventily, hlava vstriky... Kdyz si to spocitas co do toho budes casem muset dat a kolik jsi najezdil vyjde te to nastejno a bez problemu... ver mi ...Je sice pravda ze setris polovinu, ale moje zkusenost s plynem byla nic jsem neusetril ale najel 2x tolik km... a jak jsem psal pred tim potom jenom spravoval... efekt zadny... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Za mě - NE. Já bych to autu neudělal :) , i když věřím, že i to LPG bude dneska propracovaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Aspon že v tom nejsem sám...Pochopim třeba kdyby Milan podnikal a najezdil hodně kilometru ale takhle? :) Michale: hifi tam mám jelikož jsem uchyl na muziku.To takhle nemužeš srovnávát bejku ;) navic to jde z auta do auta takže zas až takovej mazec to neni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Chlapáci díky za názory, taky se trošku bojím že by byly problémy, ale pořád mne to hlodá, problémy svojí lehkou zaslepeností za ekonomikou si nechci připouštět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 ...Treba u mishicky by to mohlo byt uz zajimave, jezdit s benzinovy rsem temer zadarmo :D To by bylo asi první LPG RS v CR :-D Pane Lorenc! Uvezu to??? NE! A ted??? Ted jo. :( ;) :D :D To mě Mišo připomnělo Na samotě u lesa ;) Takže uvezu :-DD Mel jsem auto s plynem teda auta s plynem docel dlouho... jestli z ekonomickeho hlediska utahnes klasiku benal tak si tam plyn nedavej... jsou s tim jenom problemy (nekvalitni plyn, voda, bordel atd..) a to se nebavim i o aute.. casem budes mit problemy s podavacim cerpadlem z nadrze, ventily, hlava vstriky... Kdyz si to spocitas co do toho budes casem muset dat a kolik jsi najezdil vyjde te to nastejno a bez problemu... ver mi ...Je sice pravda ze setris polovinu, ale moje zkusenost s plynem byla nic jsem neusetril ale najel 2x tolik km... a jak jsem psal pred tim potom jenom spravoval... efekt zadny... :o Tyhle zkušenosti máme doma s Favoritem na LPG, ale je to 11 let co jsme ho tam dávali a rok už tam není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Chlapáci díky za názory, taky se trošku bojím že by byly problémy, ale pořád mne to hlodá, problémy svojí lehkou zaslepeností za ekonomikou si nechci připouštět... Další věc je jak dlouho si chceš facelifta nechat...návratnost investice je podle najetých kilometru a podle mě to je průměrně 6 let jelikož nezapomen že ten plyn za 12 kaček musiš taky kupovat nehledě na to že spotřeba u plynu je o něco větší...je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Další věc je jak dlouho si chceš facelifta nechat...návratnost investice je podle najetých kilometru a podle mě to je průměrně 6 let jelikož nezapomen že ten plyn za 12 kaček musiš taky kupovat nehledě na to že spotřeba u plynu je o něco větší...je to tak? Je vetsi max. o litr, u tehle objemu... ale vem si ze ta uspora je velika... naklady na porizeni na 4valec a sekvencni system, stoji v prumeru 26tis... kdyz by najel Milan 20tis km rocne, tak pri cene benzinu 30kc(nevim kolik ted stoji) a kombinovane spotrebe 7litru cca by naklady byly... 42tis kc.. a pri cene lpg 13kc a spotrebe 8litru by naklady byly cca 20800kc.. takze to mame polovicni uspory...rocne by Milan usetril 21tis, takze navrat by mel po roce a dejme tom 2mesicich... snad pocitam dobre, jestli ne, opravte me... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Michale počítáš to správně , Romanovi ty počty nějak nejdou, z Arménie je hold zvyklej na výměnný obchod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Michale počítáš to správně , Romanovi ty počty nějak nejdou, z Arménie je hold zvyklej na výměnný obchod :D :lool: :D :D :D počkej počkej :) jen si ho tam dej ten smradlavej plyn! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Michale počítáš to správně :D , Romanovi ty počty nějak nejdou, z Arménie je hold zvyklej na výměnný obchod :D barterova výmena :smich: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Tak problém třískání v kufru asi vyřešen, testovací jízda byla v poho, problém viz foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 :D :D :D počkej počkej :lool: jen si ho tam dej ten smradlavej plyn! Smradlavej asi tezko, kdyz je to povazovano za ekologicky vuz, a tudiz osvobozen od placeni silnicni dane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Je nejaký rozdiel v prestavbe na CNG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Je nejaký rozdiel v prestavbe na CNG? Tak CNG je zemni plyn. to je neco jineho, uplne jiny system spalovani podle me...ale moc sem se nikdy o cng nezajimal tak nevim presne rozdily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 :D :D :D počkej počkej ;) jen si ho tam dej ten smradlavej plyn! :) Lituješ, že Tobě tam nejde, co :P? Kolik vůbec ročně najezdíš km Ty, když jsi tuhle popichoval?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Lituješ, že Tobě tam nejde, co :D? Kolik vůbec ročně najezdíš km Ty, když jsi tuhle popichoval?? Najedu ročně cca 30 tisic.Ted má auto 75 tisic namotáno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 To najedeš míň než já :) tak už nezlob :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Ja 42 500 km za 7 mesiacov.A to od 23.12 do 11.1. som teraz nejazdil.(bolo by o 6 000 km viac) xixi A LPG v ziadnom pripade nechcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Ja 42 500 km za 7 mesiacov.A to od 23.12 do 11.1. som teraz nejazdil.(bolo by o 6 000 km viac) xixi A LPG v ziadnom pripade nechcem. Tak kdyz mas naftu, tak jeste abys chtel ... ale ono te to casem postupne donuti, kdyz mas obsah skoro 6litru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.