Miles Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Facelift už corneruje, THX Rolbařovi , ale aby to nebyl facelift tak si postavil hlavu a necorneruje na blinkry, ale až na otočení volantu, ale jinak jsme s Jardou probrali dlouhodobé elektrické úpravy faceliftu a bude to gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Tak facelift zvládl na otočku 600 km na moravu, bohužel od kamínku jeblo přední okno, kuwa prasklina nyní 30cm a zvětšuje se, pojede se k doktorovi :palec: ... Fotky mé práce : , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Pěkná hromádka.Jsi pracant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Tak to sis taky pěkně máknul Mílo To sklo je mrzutá záůežitost ale je to hned To dáš dokupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 jj dám, jezdím do autosklokalfas dávaj dálniční známku zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Je to pech, ale me by se to zrovna hodilo..jak jsem se dival, tak mam uz hodne dojebane okno od kaminku...takove tecicky vsude...chtelo by vymenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Tak dnes namontovány LEDky do interieru od Superfattyho a svítí luxusně , zejtra jde na výměnu čelního okna, tak uvidím jaký mi daj, chtěl bych s pruhem nahoře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Montáž předního skla hotova a ještě mi dali 1000kč na nákup pohonných hmot, neboť dálniční známku odborně přelepili na new okno, co více si přát :D PS www.autosklokalfas.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 uz si poresil tu podvolantovku? nemel si v ruce treba CK ci CF? CH je sileny nedostatek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 uz si poresil tu podvolantovku? nemel si v ruce treba CK ci CF? CH je sileny nedostatek... Ahojky, ještě ne, asi budu muset koupit ofiko ale nechcííííí, jednotka CF nejde nemá osazeny PINY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 CF nema osazeny piny? nekde sem snad cetl ze by mela taky chodit... no nic tak ji taky vyskrtnu... je to sileny CH sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Montáž předního skla hotova a ještě mi dali 1000kč na nákup pohonných hmot, neboť dálniční známku odborně přelepili na new okno, co více si přát PS www.autosklokalfas.cz Kolik jsi platil za výměnu nebo to šlo z tvé havarijky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Kolik jsi platil za výměnu nebo to šlo z tvé havarijky? Neplatil jsem nic, šlo to z mého připojištění čelního skla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Foto CF co mi poslal jeden prodávající palo 418, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Facelift news: - přední parkovací systém - senzor tlaku pneumatik - snímač hladiny kapaliny v ostřikovačích - natahaná elektrika na stahování zadních oken - natahyný výhřevy předních sedaček - natahaná el. na osvětlení nohou Za to vše facelift děkuje Jardovi Rolbařovi :lool: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 :lool: Si tam byl dneska ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Yea :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Zejtra jedeš zas jo ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Zejtra jedeš zas jo ? :lool: Zejtra jedu jen odpol. dokodovat druhej klíč nevzal jsem ho sebou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 jedno foto do alba :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 jj díkes, to snad raději doma nebudu ukazovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 (upraveno) :lool: copak ze se to vse dodelavalo? to co je napsano vejs? skoro stejne veci jako u me hele tak budu zkouset podvolantovku CK... snad to dopadne... Ty chces zkusit CF?? co mas za mesic/rok? Upraveno Květen 5, 2010 uživatelem O.v.i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Milane a teď ti začne celej interiér vzrat :lool: :palec: jak se to jednou rozebere, tak už to pak stojí za hovno! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 kdo se boji nesmi do lesa! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 :D copak ze se to vse dodelavalo? to co je napsano vejs? skoro stejne veci jako u me hele tak budu zkouset podvolantovku CK... snad to dopadne... Ty chces zkusit CF?? co mas za mesic/rok? jj to co je napsáno vejš, mám 12/2008 díkééés za prozkoušení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 myslim, ze na MR2009 nerozjedes CF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 myslim, ze na MR2009 nerozjedes CF já vím nerozjedu, to už jsem koukal nemá osazeny PINy na nějakej snímač či co... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 jj tak mi snad uz zejtra budem testovat tu CK tak doufam kdyz mi pujde tak mi ji tam rovnou nechaj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 jj tak mi snad uz zejtra budem testovat tu CK tak doufam kdyz mi pujde tak mi ji tam rovnou nechaj Závidím, já nevím, volant mám ve skříni a nechce se mi jít do škodovky pro tu jednotku za 4 litry, nechce a nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 tak to chapu.. ikdyz nic jinyho kdyztak nezbude... zeptam se kluku pripadne o jeste jeden identicky dil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.