Michael99 Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Ahoj, tak jsem dneska při cestě do garáže zjistil, že pravý přední kolo mi dělá divnej rachtavej zvuk.....v garáži jsem auto ještě postrkoval sem a tam a nahrál co to dělá....netušíte prosím vás čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 nemáš dlouhý šrouby ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Nene, šrouby mám na všech kolech stejný od začátku a nikdy to nic nedělalo....dneska sundám kolo a podívám se na to....třeba to bude nějaká blbost....jen doufám, že to tak opravdu bude a nebudu zase solit peníze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 odlupoval se mi okraj kotouče ,ale to znělo jako pískání . Jinak když se mi zepředu v pravo ozývalo rachtání jako tobě a dal jsem tam jiný kolo , přestalo to dělat . Už to nedělá . Nikdo nevěděl co to je . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Příjde mi to jako by to přeskakovalo v nějakých zubech, aby to nakonec němělo souvyslost s převodovkou nebo nebylo něco s poloosou... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Tak nakonec...světe div se....to byly povolený šrouby u kola.....nechápu jak to....jestli při posledním sudavání kola jsem je špatně dotáhl...ale po utažení už to nedělá díky bohu nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 takže né dlouhý ,ale volný šrouby . Aspoň ,že tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.