Ol@f Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Pratele, netoci se mi levy (kdyz stojim pred autem a koukam na motor) ventilator chladice podle ETKy je to 295mm siemens 200W, original cena cca 4000. Podle vseho bych tam mel mit 1K0 959 455 ET. Jeste jsem nezkoumal kolik prace to bude dostat se k tomu aby to clovek vymenil. Co se muze stat kdyz se netoci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 možná se ti to ve vedrech neuchladí, bohužel není jisté, který ventilátor je KO, on totiž ten malý je vyveden přímo z toho velkého, který v sobě má RJ ventilátoru. U TDI vyndavám celou saharu spodem, až pak jde vymnit samotný ventilátor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 lze to nejak odhalit kde je krpa? (diag) aby az prijedu na ploutev jsme vedeli co treba vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 lze to nejak odhalit kde je krpa? (diag) aby az prijedu na ploutev jsme vedeli co treba vymenit zdar akorát jsem to dodělal na jedné OII tdi ..stejnej problém .. a krpa je vtom ,že je prostě K.O. když tak tu mám obě zánovní ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.