Přejít na obsah

Prosím o radu s centrálem

xboardX

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny členy, prosím o radu s mým centrálem.

DO funguje, i klíč v zámku otevře všechny dveře, ale při jízdě nastane chyba. Při jízdě slyším, jak my skáče centrál ve dveřích (všech) k otevření. To bych ještě ignoroval, ale když se mi při tom rozsvicejí i výstražná světla, je to problém. :-( Nevím jak to vypnout, stává se mi to čím dýl, tím častěji. Myslel jsem že je problém s klíčem s DO, ale dnes při jízdě jen s klíčem bez DO se to dělo taky. Hlavně strašně v krátkém intervalu i 10x za minutu :-( Pak jsem myslel že se jedná o chybu v ovladači ve dveřích, ale ten je v pořádku, tak jsem ztracený.

Myslíte že se to dá spravit samo doma, nebo s tím budu muset do servisu (bože to bude pálka) :-( Asi to bude chyba v elektrice, co?

Díky moc za všechny příspěvky

(ps: mám Octavii 1.8T 20V r.v. 1999 (předěláno na 2000) facelift... bohužel centrál nevím, ale nejspíš by měl být od škody...)

post-11391-1304691185_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Vyplavená jednotka ve dveřích, někde seklej drát nebo něco takovýho. Postupně odstroj dveře a prohlídni svazky a jednotky na stahovačkách. Než to odstraníš tak odpojuj baterku a nebo pojistku komfortu?

díky... na noc jsem odpojil baterku aby se to znova nestalo... a o víkendu mi na to přijede známej, tak to snad dá do kupy... díky za návrh opravy, aspoň víme kde začít :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...